Werken bij Afdeling Online

Ben jij klaar voor de toekomst?

Laat jezelf dan horen!

Werken bij Afdeling Online

Wij zijn eerst collega’s, dan online marketeers

Afdeling Online is een online marketingbureau met een team van veertien medewerkers. Wij helpen onze klanten om winst te halen uit het internet en zijn als het ware de online marketingafdeling die je zelf niet in huis hebt. Vanuit ons hoofdkantoor in ’t Patronaat in Helmond proberen wij de conversies van onze klanten te optimaliseren. Ons klantportfolio is heel divers, zo hebben wij lokale, regionale maar ook internationale klanten.

Welke smaakjes?

Er zijn verschillende functies mogelijk binnen ons bedrijf. Als online marketingbureau zijn wij met enige regelmaat op zoek naar een online marketeer, projectmanager, online strateeg, Google Ads specialist of online communicatieadviseur. Mocht je zelf nog aan een andere functie denken, dan horen wij dat graag.

Waarom vinden wij ons werk leuk?

Werken bij Afdeling Online heeft vele pluspunten. Zo werk je in een klein informeel team met toffe collega’s, waarmee je elke werkdag gezamenlijk luncht. Daarnaast is het kantoor goed te bereiken met de trein en is er genoeg parkeerplaats. Als creatieveling zit je ook nog eens helemaal op je plek in ons inspirerende kantoor in 't Patronaat. En doe je veel ervaring op door te werken voor verschillende en klanten uit diverse sectoren.

Voor wie werken wij?

Wij werken graag voor ambitieuze opdrachtgevers die voor langere tijd met ons samen willen werken. Dan kunnen we samen groeien en het meeste leren van elkaar. Soms lokaal, soms landelijk, soms internationaal.

Bekijk onze cases
afdeling-online-180119_083
Social media

Een kijkje achter de schermen

Volg ons op social media en blijf op de hoogte

nieuwsbrief

Afdeling Nieuwsbrief

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief! Wij gebruiken deze gegevens alleen om je de nieuwsbrief maandelijks te sturen, niet voor advertentiedoeleinden. Liever uitschrijven? Dat kan via deze pagina.

Werken bij Afdeling Online?

Neem contact op met Ilse!

Ilse van Hooft Senior Projectmanager

Stuur Ilse een bericht