Vacatures

Wat goed dat je hier terecht bent gekomen. De eerste stap naar misschien wel een grote verandering in je leven: een nieuwe baan. Ben je net afgestudeerd of ben je al gepokt en gemazeld als marketeer en zoek je een nieuwe uitdaging? We zijn reuze benieuwd naar wie jij bent, wat je te bieden hebt en wat je wil gaan leren.

werken bij kantoor

Openstaande vacatures

Denk jij dat je goed past binnen ons team? Laat dan van je horen!

Job alert

Op de hoogte blijven van onze nieuwste vacatures? Meld je aan voor onze job alert!

Lees meer >
werken bij anne daantje

Waar ligt jouw focus?

Je bent vast knetter goed in jouw vak. Of je wilt ergens knetter goed in worden. Wij zijn dol op die ambitie! Ons team van specialisten stort zich vol in de diepte. Maar ook generalisten zijn belangrijk: jezelf breed ontwikkelen en ook kennis opdoen over andere vakgebieden binnen online marketing is bij ons mogelijk. Wanneer je graag wilt switchen van focus, is daar – dankzij de groei binnen het bureau – ruimte voor. 

Waarom wil je bij ons bureau werken?

Jouw manier van denken is altijd praktisch, zonder het grote plaatje te verliezen. Dat is hoe wij werken en daar zijn opdrachtgevers erg over te spreken. Daarom hebben we strakke planningen en processen, weten onze opdrachtgevers hoeveel tijd zij zelf dienen te investeren en staan komende contactmomenten netjes vooruit gepland in de agenda. Je moet dus houden van structuur als je hier wilt komen werken. Anderzijds geeft werken in de bureauwereld weer veel dynamiek: het is een snelle wereld en het werk geeft veel afwisseling. Je moet in de wieg gelegd zijn om te kunnen schakelen tussen de structuur en de dynamiek.

werken bij collegas afdeling

"Je leert hier in een week meer over online marketing dan in een heel jaar bij een ander."

Mercede

Senior online communicatie specialist

werken bij tanneke presenteert

Voor welke klanten mag je werken?

We werken voor veel verschillende lokale, regionale maar ook internationale klanten in uiteenlopende branches en dus veel unieke vraagstukken. Wil je werken aan het doormeten van een complexe nieuwe site, of een fundraisingcampagne optuigen via social media, een nieuw theaterprogramma promoten, het op de kaart zetten van een mooi natuurgebied of het werven van nieuwe technische collega’s? Kijk eens bij onze cases voor welke klanten we zoal werken.

Wij zijn eerst collega’s, dan online marketeers

Afdeling Online bestaat uit een 20-koppig team van specialisten die allemaal hun eigen focus hebben, bijvoorbeeld contentmarketing, search marketing of analytics. Maar er is meer!

Welke functies zijn er?

Er zijn verschillende functies mogelijk binnen ons bureau. Wij zijn regelmatig op zoek naar online marketeers, projectmanagers, online strategen, zoekmachinespecialisten of online communicatieadviseurs. Mocht jouw droomfunctie er niet bij staan, dan ontvangen wij ook graag open sollicitaties. Of schrijf je in voor onze job alert om op de hoogte te blijven.

werken bij collegas

Wat typeert onze collega’s?

Afdeling Online bestaat uit een informeel team met lieve en slimme collega’s. Hier werken geen haantjes. Collega’s waarderen de ontspannen sfeer waar iedere persoonlijkheid tot zijn recht komt. (Bijna) iedereen die hier werkt houdt van snelle werkprocessen en efficiënt je werk doen. 

werken bij teamleden

Verplichte kost

Wij staan bij onze opdrachtgevers bekend om onze vaardigheid snel te kunnen wisselen van creativiteit naar techniek naar analyse. Daarom verwachten wij dat ook jij je certificaten op orde hebt en je kennis bijhoudt van de nieuwste online trends. Hiervoor krijg je per jaar €1000 opleidingsbudget dat je vrij mag besteden. Iedere maand krijg je 2 uur extra uitbetaald om in die tijd – op je gemak – je examens af te leggen.

werken bij certificaten

Leren is voor altijd

Om de week organiseren we een zogenaamde Lunch & Learn. Tijdens de lunch vertelt een collega over een mooie case, een nieuwe tool of een trend. Ook organiseren we regelmatig interne workshops.

werken bij lunch learn

Even bijpraten

Wat we ook belangrijk vinden: bijpraten. Daarom staat er minimaal iedere zes weken een coachingsgesprek in je agenda. Tijdens dit gesprek heeft je leidinggevende aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Ook je Persoonlijk Ontwikkelplan wordt regelmatig erbij gepakt. 

werken bij coaching

Speciaal voor juniors

Iedereen weet wel wat over digitale marketing. Er zijn daarentegen nog altijd te weinig marketing- en communicatieprofessionals die de praktische toepassing van hun vak volledig onder de knie hebben. Daarom leiden wij ons eigen team zelf op. Alleen zo leer je de onbeperkte digitale mogelijkheden vertalen in de praktijk. Houd onze job alert in de gaten voor vacatures.

werken bij opleiden

Fijn, leuk en gezellig

Tot slot organiseren we veel leuke activiteiten. Op vrijdagmiddag borrelen we en vertellen eigenaren Sanne en Jaap hoe het bedrijf ervoor staat en wat de plannen zijn. We vieren alle verjaardagen en gaan elk jaar samen (én met aanhang) op een zomeruitje. Met kerst is er een gezellig diner en een altijd weer super gaaf kerstgeschenk (we werden al eens verrast met een Sprs.me bon, een personal shopper met shoptegoed en onze eigen ontworpen sneakers).

Even voorstellen: je nieuwe collega’s

Benieuwd naar de verhalen van onze collega’s? Zij vertellen je graag meer over werken bij Afdeling Online.

Teamlid mathijs
"Je gaat bij Afdeling Online niet naar je werk, je gaat naar je tweede thuis."
Mathijs

Senior online marketeer

Teamlid daantje
"Met een Startersbeurs kreeg ik de kans om het vak te leren terwijl ik al direct aan de slag kon."
Daantje

Medior online communicatie

Teamlid mercede
"Ik geniet ervan om zowel strategisch als praktisch bezig te zijn."
Mercede

Senior online communicatie

Teamlid anne
"We hebben een heel leuk team met allemaal lieve mensen. Alsof we zo'n beetje op dezelfde golflengte zitten."
Anne

Project manager

Onze sollicitatieprocedure

Dit zijn wij

Het zijn stuk voor stuk harde werkers, die collega’s in ons team. Allemaal leuk en ieder met zijn of haar eigen specialisme. Een jong team met een bak aan kennis en ervaring.

Meer weten?

Neem contact op met Ilse van Hooft.

Stel je vraag aan Ilse

Een blik op jouw toekomstige werkplek

Zoals je kunt zien houden we van planten. Kijk binnen in ons sfeervolle kantoor.