Werken bij Afdeling Online

Ben jij klaar voor de toekomst?

Laat jezelf dan horen!

Werken bij Afdeling Online

Wij zijn eerst collega’s, dan online marketeers

Afdeling Online is een online marketingbureau met een team van achttien medewerkers. Wij helpen onze klanten om winst te halen uit het internet en zijn als het ware de online marketingafdeling die je zelf niet in huis hebt. Vanuit ons hoofdkantoor in ’t Patronaat in Helmond proberen wij de conversies van onze klanten te optimaliseren. Ons klantportfolio is heel divers, zo hebben wij lokale, regionale maar ook internationale klanten.

Welke smaakjes?

Er zijn verschillende functies mogelijk binnen ons bureau. Als club zijn wij regelmatig op zoek naar een online marketeer, projectmanager, online strateeg, zoekmachinespecialist of online communicatieadviseur. Mocht jouw droomfunctie er niet bij staan, dan ontvangen wij ook graag open sollicitaties! Of schrijf je in voor onze job alert om op de hoogte te blijven.

Waarom vinden wij ons werk leuk?

Werken bij Afdeling Online heeft vele pluspunten. Zo werk je in een klein informeel team met toffe collega’s, waarmee je elke werkdag mee luncht (wij trakteren!). Als creatieveling zit je ook nog eens helemaal op je plek in ons inspirerende kantoor in 't Patronaat. En doe je veel ervaring op door te werken voor verschillende en klanten uit diverse sectoren. Daarnaast vinden we leren en ontwikkelen mega belangrijk.

Voor wie werken wij?

Wij werken graag voor ambitieuze opdrachtgevers die voor langere tijd met ons samen willen werken. Dan kunnen we samen groeien en het meeste leren van elkaar. Het is een mix van lokaal, landelijk en internationaal.

Bekijk onze cases
Vacatures

Word jij ons nieuwe collega marketeer?

Klinkt je dit allemaal als muziek in de oren? Denk jij dat je goed past binnen ons team? Laat dan van je horen!

collega's

Dit zijn wij

Het zijn stuk voor stuk harde werkers, die collega’s in ons team. Allemaal leuk en ieder zijn of haar eigen specialiteit. Een jong team met een bak aan kennis en ervaring.

Bekijk alle collega's
Onze werkplek

Een blik in ons bureauleven

Kijk binnen in ons sfeervolle kantoor in Helmond!

Werken bij Afdeling Online?

Neem contact op met Ilse!

Ilse van Hooft Senior Projectmanager

Stuur Ilse een bericht