Skip to main content

Ilse van Liempd

Senior projectmanager

Projecten op rolletjes

Na het afronden van haar master Communicatie- en informatiewetenschappen heeft Ilse kennis gemaakt met online marketing bij de V&D. Dat smaakte naar meer en in 2015 kwam ze bij Afdeling Online terecht als contentmarketeer. Vanuit die rol is ze zich al snel gaan specialiseren in projectmanagement, want daarin kan ze écht shinen.

Tussen klant en collega

Als projectmanager is Ilse verantwoordelijk voor een soepel verloop van de opdracht. Ze is de schakel tussen de klant en collega. Zo zorgt ze voor een goede briefing en planning en houdt ze zicht op alle verwachtingen. Daarbij komen haar olifantengeheugen, snelheid en flexibiliteit goed van pas. Ook is Ilse een tikje eigenwijs, maar dat is projectmanager eigen. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor HR, recruitment, team Online Communicatie en team Office.

Spelletjesverslaafd

In haar vrije tijd speelt Ilse graag spelletjes. Vooral de spelletjes waarbij strategie met een snufje geluk belangrijk zijn, zijn haar favoriet. Dat komt goed van pas op kantoor, want de drang om voor de winst te gaan kunnen we bij Afdeling Online goed gebruiken! Daarnaast hockeyt Ilse in haar vrije tijd. Kortom: breng de bal maar aan het rollen, Ilse zal hem vangen (of terugkaatsen ????)!

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

ilse@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Ilse van Liempd

Ilse is gecertificeerd

Certified_Google_partner_Analytics