Daantje

Daantje is 28 jaar en Medior Online Communicatie Specialist bij Afdeling Online. Ze werkt sinds 2018 bij Afdeling Online, waar ze terecht kwam na haar studie aan de Design Academy.

interview daantje op kantoor

Waarom ben je bij Afdeling Online gaan werken?

Ik ben hier komen werken, omdat ik de marketing wereld interessant vond, maar er geen achtergrond in heb. Met een Startersbeurs kreeg ik de kans om meer te leren over online marketing terwijl ik al direct aan de slag kon. Na mijn Startersbeurs kreeg ik een fulltime contract aangeboden.

"De leercultuur binnen Afdeling Online is super goed. Je krijgt ontzettend veel kansen en mogelijkheden om je te ontwikkelen en er wordt veel tijd besteed aan leren van elkaar."

Daantje de Klein

Medior Online Communicatie Specialist

Wat doe je bij Afdeling Online?

Ik ben Online Communicatie Specialist, wat inhoudt dat ik bijvoorbeeld social media pagina’s bijhoud voor verschillende bedrijven en betaalde campagnes opzet om deze bedrijven te promoten. Daarnaast ben ik nauw betrokken bij de opleidingen die we geven: ik ben vast contactpersoon van de studenten en geef vaak de lessen over social media en community management.

interview daantje presenteert
interview daantje telefoneert

Wat vind je leuk aan je werk?

Werken bij een bureau is zeer afwisselend. Je hebt veel kleine taken waardoor je op één dag voor meerdere klanten werkt. Het feit dat ik naast al mijn klanten ook nog een hele groep studenten mag begeleiden, maakt dat geen dag hetzelfde is. Ik kan in de posts en campagnes ook mijn creativiteit kwijt. En vervolgens duik ik dan graag in de cijfers om de resultaten te analyseren en door te vertalen naar verbeteringen in de volgende post of campagne.

Wat vind je leuk aan werken bij Afdeling Online?

Een fijne sfeer op kantoor is ontzettend belangrijk en dat zit bij Afdeling Online wel goed. Het is fijn samenwerken met deze collega’s, iedereen is erg toegankelijk en we staan voor elkaar klaar. Daarnaast is de leercultuur binnen Afdeling Online ook super goed. Je krijgt ontzettend veel kansen en mogelijkheden om je te ontwikkelen en er wordt veel tijd besteed aan leren van elkaar.