Skip to main content

Google Shopping bureau inschakelen?

Google Shopping is voor jou als online retailer dé plek om je producten te tonen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht naar een product immers op Google: ‘s werelds grootste zoekmachine. Natuurlijk is het jouw doel dat de consument uiteindelijk bij jouw webshop uitkomt en een bestelling plaatst, maar hoe krijg je dat voor elkaar? Het antwoord is simpel: Google Shopping campagnes! Kun je wel wat advies en praktische ondersteuning gebruiken? Schakel Afdeling Online dan in als jouw nieuwe Google Shopping bureau!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
sea bureau mathijs presenteert

Wij zijn gecertificeerd

google partner badge
Channable Silver Partner 2024

Een Google Shopping expert inschakelen: de voordelen

  • Natuurlijk wil je dat jouw producten bovenaan de zoekresultaten in Google verschijnen. Dit krijg je niet zomaar voor elkaar; er moet een gedegen SEA-strategie aan ten grondslag liggen. Als SEA bureau kunnen wij je helpen bij het bedenken en uitrollen van die strategie.
  • Als de e-commerce strategie er eenmaal ligt, is het tijd om de Google Shopping campagnes daadwerkelijk op te zetten. Onze Google Shopping experts werken dagelijks met het advertentieprogramma Google Ads, waardoor ze de meest efficiënte campagnes voor je kunnen opzetten. Kortom: wij hebben alle kennis en expertise in huis om van jouw webshop een succes te maken!
  • Om je Google Shopping campagnes mogelijk te maken, zijn er wat technische koppelingen nodig. Zo moet je Google Ads account gekoppeld worden aan Google Merchant Center. Wij nemen deze ietwat ingewikkelde werkzaamheden graag voor je uit handen.
  • Het opzetten van je Google Shopping campagnes is stap 1. Maar uiteraard is het belangrijk dat de campagnes continu geoptimaliseerd worden. Wij als ervaren Google Shopping agency zitten er met onze neus bovenop en sturen de campagnes bij waar nodig. Alles voor de beste resultaten!
Google Shopping Uitbesteden >

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second Opinion aanvragen

Gecertificeerde Google Shopping consultants

Jouw Google Shopping ads zijn bij ons in goede handen. We hebben namelijk meerdere Google Shopping consultants in huis met actuele Google Ads-certificaten.

Google Partner Badge
Channable Silver Partner 2024

Een Google Shopping agency ondersteunt je bij...

Wil je op korte termijn een Google Shopping agency inzetten? Dan wil je natuurlijk weten wat je precies kan verwachten. Hieronder lees je in ieder geval waar je ons voor in kunt inschakelen.

Account opzetten & koppelen

Ben je nog niet in het bezit van een Google Ads account? Dan maken we die met alle liefde voor je aan. Vervolgens is het van belang dat je Google Ads account gekoppeld wordt aan Google Merchant Center. Dit kunnen we voor je regelen, evenals het verifiëren en claimen van je domein.

google shopping bureau google ads

Productfeed inladen

Als alle accountinstellingen en koppelingen zijn voltooid, is het tijd om je productfeed in te laden. Je productfeed wordt vanuit je website geëxporteerd naar Google Merchant Center. Op die manier kan Google de informatie van je producten uitlezen. Denk bijvoorbeeld aan prijzen, titels, beschrijvingen en afbeeldingen van de producten. Voor het inladen van de producten maken we veelal gebruik van de feed managementtool Channable.

google shopping bureau shopping ads

Campagnes opbouwen

Aan de hand van de ingeladen productfeed gaan onze Google Shopping experts aan de slag met de campagnes. Zij zetten een slimme campagnestructuur op en stellen biedingen in voor de productgroepen of producten. Uiteraard bespreken we onze keuzes eerst met jou, voordat we de campagnes live zetten.

google shopping bureau google ads resultaten

Optimaliseren

Zodra de campagnes live staan, houdt ons werk niet op. Sterker nog: we blijven de Shopping advertenties voortdurend optimaliseren. We houden de prestaties nauwlettend in de gaten en sturen bij waar nodig. Denk dan aan het uitsplitsen van campagnes en het categoriseren van alle producten. Alles voor dat ene doel: meer productverkoop tegen lage kosten!

google shopping bureau google analytics

Jouw collega marketeers

Maak kennis met je nieuwe collega marketeers. Ieder met zijn of haar eigen unieke talenten en online marketing specialiteiten.

Bekijk alle collega's

Onze Google Shopping experts leren kennen?

Wil je deze kans niet laten liggen en het liefst vandaag nog starten met Google Shopping? Schakel ons dan in als jouw nieuwe Google Shopping bureau! Laat hieronder jouw gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om even kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.