Skip to main content

Google Analytics 4 bureau inschakelen?

Ben je benieuwd hoe goed jouw website of webshop bezocht wordt? Wie welke pagina bezoekt? Of hoe lang een websitebezoeker doorbrengt op een specifieke webpagina? Google Analytics 4 geeft je de antwoorden! Door middel van Google Analytics 4 is namelijk vrijwel alles meetbaar. Wij als Google Analytics 4 bureau kunnen je helpen bij het inrichten van je Analytics 4 account. Onderdeel daarvan is onder andere het bepalen van je KPI’s en het inrichten van doelen en funnels. Kortom: wil jij de inrichting en het beheer van Google Analytics 4 uitbesteden? Lees dan snel verder!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
google analytics bureau dirk presenteert

Wij zijn gecertificeerd

google partner badge
Certified_Google_partner_Analytics

Google Analytics 4 uitbesteden: waarom?

  • Aan de hand van Google Analytics 4 kun je alles meetbaar maken op je website of webshop. Mits je het account goed inricht natuurlijk. En bij die inrichting kunnen wij als Analytics 4 bureau je natuurlijk ontzorgen.
  • Als je duikt in de statistieken van je online platform, kun je je websitebezoekers heel goed leren kennen. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan demografische en geografische gegevens, maar ook hun online gedrag: hoe lang blijven ze op je website? Welke pagina’s bezoeken ze en in welke volgorde? Of: via welke pagina hebben ze je website verlaten?
  • Dankzij je Analytics 4 statistieken kun je trends spotten en daarop inspelen. Is er bijvoorbeeld een productpagina die erg goed wordt bezocht, dan kun je overwegen om vergelijkbare producten te verkopen.
  • Een ander voordeel van Google Analytics 4 is dat je al je marketingkanalen in één overzicht kunt weergeven. Zo kun je relevante vergelijkingen maken en conclusies trekken op basis van de resultaten.
  • Tenslotte kun je aan de hand van Google Analytics 4 de cijfers heel duidelijk en overzichtelijk laten zien aan je collega’s en/of het managementteam.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second Opinion aanvragen

Gecertificeerd Analytics 4 bureau

Wil je de statistieken van je website inzichtelijk en meetbaar maken? Of wil je je huidige Google Analytics 4 account naar een hoger niveau tillen? Schakel Afdeling Online in als jouw nieuwe Analytics 4 bureau. Wij zijn namelijk heel ervaren en hebben de nodige certificaten op zak:

Google Partner Badge
google analytics logo
google gtm logo
google data studio logo

Een Analytics 4 bureau inschakelen voor...

Overweeg je om een Analytics 4 bureau in te schakelen ter ondersteuning of voor specialistisch advies? Dan ben je vast benieuwd hoe zo’n Google Analytics 4 bureau te werk gaat. Dit zijn de stappen die wij doorlopen:

Meetstrategie

Wat wil je precies meten? Die vraag beantwoorden we in een meetplan. Dit plan stellen we samen met jou en je collega’s op. We bepalen de harde en zachte conversies en bepalen welke onderdelen meetbaar gemaakt moeten worden. Ook stellen we je de vraag: wanneer is jouw online platform écht succesvol? Al deze zaken vatten we samen in een meetstrategie met bijbehorende KPI’s.

google analytics bureau dirk in pak achter pc

Google Analytics 4 inrichten

Dan is het tijd om de meetstrategie in de praktijk te brengen. We richten je Google Analytics 4 account slim in en maken filters, doelen, funnels en views aan. En natuurlijk sluiten we de IP-adressen van jullie kantoor en eventueel je collega’s uit.

google analytics bureau google analytics

Google Tag Manager

Om je websitebezoekers te kunnen tracken, maken we gebruik van Google Tag Manager. Deze tool zorgt ervoor dat je je webverkeer kunt meten, zónder dat je daarvoor veel codes aan je website moet toevoegen. Je implementeert namelijk slechts 1 stukje code in de back-end waarin je verschillende conversiepixels kan toevoegen.

google analytics bureau google tag manager

Analytics 4 rapportages

Wil je elke maand een analyse ontvangen van je websitestatistieken? Dat kunnen wij als Google Analytics 4 bureau voor je regelen. We delen statistieken van de afgelopen maand en schrijven aanbevelingen die je mee kunt nemen naar de volgende maand. Deze rapportage kunnen we vervolgens gieten in een Google Data Studio dashboard: een overzichtelijk en visueel Analytics rapport in jouw huisstijl.

google analytics bureau google analytics rapportage

Jouw collega marketeers

Maak kennis met je nieuwe collega marketeers. Ieder met zijn of haar eigen unieke talenten en online marketing specialiteiten.

Bekijk alle collega's

Ontmoet jouw nieuwe Google Analytics 4 bureau

Wil je het inrichten en optimaliseren van Google Analytics 4 uitbesteden aan een gecertificeerd, ervaren Analytics 4 bureau? Wie weet zijn wij een match! Laat hieronder jouw gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om even kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.