Skip to main content

Kevin Janssen

SEA marketeer

Stapsgewijs samen naar succes

SEA Specialist Kevin is sinds 2019 werkzaam bij Afdeling Online. Tijdens de opleiding commerciële economie in Tilburg wist hij ’t zeker: online marketing is de toekomst en daar moet hij onderdeel van zijn.  Inmiddels heeft hij zich ontpopt als een échte specialist als het gaat om Google Ads, Google Analytics en Google Tag Manager.  Deze kennis houdt hij niet voor zich alleen, maar deelt hij maar al te graag met alles en iedereen. Stapsgewijs samen naar succes is wat hem ’t meeste motiveert!

Teamwork makes a dream work

Zijn (SEA) kennis delen is wat Kevin het liefste doet. Zijn enthousiasme voor het vak is aanstekelijk en dat enthousiasme gebruikt hij dan ook regelmatig tijdens de workshops die hij geeft. Deze online marketingkennis heeft hij uiteraard niet alleen opgedaan maar ook mede door zijn collega’s. Dit is dan ook erg belangrijk voor hem. Want volgens Kevin bereik je meer als je het samen doet.

Een druk offline leven

Naast dat Kevin veel online te vinden is, is hij ook druk in de offline wereld. Het sparen van vinyl, hardlopen en af en toe een potje Catan houden hem druk in zijn vrije tijd. Zo snel als zijn brommer gaat, gaat de online marketingwereld ook. En van die snelheid houdt Kevin wel.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

kevin@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Kevin Janssen

Kevin is gecertificeerd

Certified_Google_partner_Ads
Certified_Google_partner_Analytics