Skip to main content

Microsoft Advertising specialist

Hallo! Ik ben Dirk, Microsoft Advertising specialist in hart en nieren (voorheen: Bing Ads). Door de jaren heen heb ik geleerd om het beste resultaat te bereiken met adverteren op Bing. De meeste ondernemers denken bij het behalen van online resultaat direct aan Google. Er is echter nog een manier om je online vindbaarheid te verbeteren, namelijk adverteren op Bing. Deze zoekmachine is het kleine broertje van Google. Maar vergis je niet, kleine broertjes worden groot. Er is zelfs de mogelijkheid om je Google campagnes makkelijk te exporteren naar Bing. Daarbij kan ik je helpen. Lees verder hoe ik als Microsoft Advertising specialist jouw online resultaat kan verbeteren.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

dirk@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Bing Specialist Dirk

Dirk is gecertificeerd

microsoft advertising logo
Certified_Google_partner_Analytics
Bing Specialist Dirk en Mercede

Adverteren op Bing

Bing is een product van Microsoft. Hierdoor is Bing standaard ingesteld op onder andere Windows, Xbox en Windows phones. In Nederland zijn er maandelijks ongeveer 8 miljoen unieke gebruikers. Zij zorgen voor 145 miljoen nieuwe zoekopdrachten per maand. Bing heeft met deze aantallen 8,6% van het Nederlandse marktaandeel in handen. Buiten Nederland liggen deze cijfers zelfs hoger. In Duitsland bijvoorbeeld heeft Bing al 17 miljoen unieke gebruikers. Kortom Bing groeit, en daar kun jij van profiteren. Neem snel contact op!

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second opinion aanvragen

Microsoft Advertising: waarom eigenlijk?

Een aantal voordelen van adverteren op Bing op een rij:

  • Zorg voor maximale vindbaarheid door het adverteren op Bing en Google. Google Ads campagnes zijn makkelijk te exporteren vanuit Google. Dat betekent weinig extra moeite.
  • Lang niet alle bedrijven zijn vindbaar op Bing. Door te adverteren op Bing creëer je een concurrentievoordeel.
  • Doordat Bing nog niet de omvang heeft van Google, zijn de prijzen per klik lager.

Microsoft Advertising: stap voor stap

Benieuwd hoe een Bing specialist als ik dit aanpakt? Lees dan mijn stappenplan:

Workshop van een Bing specialist?

Wil je zelf aan de slag met adverteren op Bing? Ik maak graag een workshop op maat. Tijdens deze workshop lopen we samen het stappenplan door voor het adverteren op Bing. Ook zal ik de beginselen van Microsoft Advertising uitleggen en leg ik uit hoe je het beste kan starten. Ook zal ik je laten zien hoe Google gecombineerd kan worden met Bing. Zo haal je het maximale uit je online resultaat. Je kunt contact met mij opnemen voor meer informatie.

Bekijk de workshops

Neem contact op!

Wil je aan de slag met Microsoft Advertising? Neem contact op met mij!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.