Skip to main content

Google Ad Grants bureau inschakelen?

Werk je bij een culturele instelling of een ander soort non-profit instelling? Dan is een professionele online marketing strategie wellicht een ver-van-je-bed-show. Maar, niets is minder waar! Dankzij Google Ad Grants kunnen non-profits (mét ANBI-status) namelijk gratis adverteren in Google ter waarde van $10.000 per maand. Omgerekend is dat zo’n €9.000! Heb je hulp nodig bij het aanvragen van Google Ad Grants en/of bij het inrichten van je campagnes? Schakel Afdeling Online in als jouw nieuwe Google Ad Grants bureau!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
google ad grants bureau jaap presenteert

Wij zijn gecertificeerd

Google Partner Badge
bannerwise logo
google analytics logo
Channable Silver Partner 2024

Google Ad Grants: 4 voordelen

  • Als je in aanmerking komt voor Google Ad Grants, ontvang je maandelijks $10.000 gratis advertentiebudget. Met dat budget kun jij volop werken aan meer website bezoekers, meer kaartverkoop, het vergroten van je naamsbekendheid, ga zo maar door. Mooi meegenomen toch?
  • Google Ad Grants campagnes zorgen ervoor dat je beter zichtbaar bent in de zoekmachine. Omdat je namelijk hoger in de zoekresultaten belandt, word je sneller gevonden op de zoektermen die jij selecteert.
  • Aan de hand van Google Ad Grants campagnes kun je heel gericht jouw doelgroep benaderen. Je kunt namelijk heel specifiek aangeven wie jij wilt bereiken en in welke regio jouw doelgroep zich bevindt. Daarnaast kun je ook aangeven op welke tijdstippen jouw advertentie vertoond moet worden en via welke devices.
  • Bovendien zijn de resultaten van je Google Ad Grants campagnes zeer goed meetbaar. Je kunt precies zien welke advertenties wel of niet werken en op basis daarvan blijven optimaliseren. Hulp of advies nodig bij het interpreteren van de statistieken en het optimaliseren van je campagnes? Schakel dan een Google Ad Grants bureau zoals Afdeling Online in!

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second Opinion aanvragen

Gecertificeerd Google Ad Grants bureau

De Google Ad wereld is continu in beweging. Dat geldt ook voor het advertentieprogramma voor de non-profitsector: Google Ad Grants. We hebben binnen ons bureau een aantal specialisten op het gebied van Google Ad Grants. Zij hebben stuk voor stuk relevante certificaten op zak.

Google Partner Badge
google analytics logo
bannerwise logo
Channable Silver Partner 2024

Een Google Ad Grants bureau inschakelen voor…

Voordat je aan de slag kunt met Google Ad Grants, moeten er een aantal belangrijke stappen worden gezet. Om te beginnen bij het aanvragen van Google Ad Grants bij TechSoup en Google. Is de aanvraag goedgekeurd, dan kun je van start. Daarnaast kunnen wij je als Google Ad Grants bureau helpen bij het koppelen van Google Analytics, het zoekwoordenonderzoek, het schrijven van de ad copy en natuurlijk het optimaliseren van je campagnes.

Maandelijkse rapportage

Wat leveren je Google Ad Grants campagnes nu eigenlijk op? Daar wil je natuurlijk inzicht in. Daarom sturen wij je maandelijks een rapportage waarin niet alleen resultaten worden gedeeld, maar ook praktische adviezen.

google ad grants bureau grants zoekopdracht

Google Ad Grants aanvragen

Als Google Ad Grants bureau zijn we gespecialiseerd in het aanvragen van Google Ad Grants. Deze aanvraag dienen we samen met jou in bij TechSoup en Google. Omdat dit nogal een ingewikkeld traject kan zijn, kan de hulp van een Google Ad Grants agency goed van pas komen.

google ad grants bureau mathijs presenteert

Google Analytics koppelen

Het mooie aan Google Ad Grants is dat al je resultaten meetbaar zijn. Maar voordat het zover is, dient Google Analytics gekoppeld te worden aan je Grants account. Ook hierbij kan hulp van een Google Ad Grants agency handig zijn.

google ad grants bureau google analytics

Keyword research

Wat is de beste strategie voor jouw Ad Grants campagnes? En op welke zoektermen wil je gevonden worden? Als Google Ad Grants bureau geven we je graag advies over een slimme strategie en werken we aan een keyword research. Aan de hand van dit keyword research geven we advies over de belangrijkste zoektermen.

google ad grants bureau keyword research

Advertentieteksten schrijven

Een ander belangrijk onderdeel van Google Ad Grants campagnes, zijn natuurlijk de advertentieteksten. Dit zijn de teksten die daadwerkelijk door jouw doelgroep gelezen worden. Voor creatieve en effectieve advertentieteksten kun je ook terecht bij Google Ad Grants bureau Afdeling Online!

google ad grants bureau handen op toetsenbord

Grants campagnes optimaliseren

Het moment is daar: je Grants campagnes zijn goedgekeurd door Google en staan live! Maar, natuurlijk wil je ook dat de campagnes goed blijven draaien en dat er waar nodig bijgestuurd wordt. Schakel je een Google Ad Grants bureau in, dan ben je verzekerd van structurele, nauwlettende optimalisatieslagen.

google ad grants bureau zoekopdracht google

Google Ad Grants agency inschakelen?

Wil je aan de slag met Google Ad Grants en zoek je een gespecialiseerde partner? Stop dan nu met zoeken, want wij stellen ons graag aan je voor als jouw nieuwe Google Ad Grants agency. Zowel op strategisch als uitvoerend niveau kunnen we je ondersteunen of geheel ontzorgen.

grants bureau daantje

Maak kennis met ons Google Ad Grants bureau

Benieuwd met wie je gaat samenwerken als je kiest voor ons als jouw nieuwe Google Ad Grants bureau? Hier zie je een korte impressie van ons team!

Bekijk alle collega's

Samenwerken met een Google Ad Grants agency?

Wil je weten wat wij als Google Ad Grants agency voor jou kunnen betekenen? Wij vertellen je er met liefde meer over, het liefst onder het genot van een kopje koffie ???? Neem contact op via het onderstaande formulier. We komen zo snel mogelijk bij je terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.