Skip to main content

SEA bureau nodig?

Slim adverteren in de zoekmachine met snelle, gerichte resultaten. Dat is SEA, wat ons betreft. Als SEA bureau weten wij als geen ander hoe we jouw website met slimme advertenties zo hoog mogelijk in de zoekresultaten krijgen. Lees snel verder over ons SEA bureau. Voor je het weet sta jij dankzij de beste advertenties en een goede strategie op de juiste plek in de zoekmachine!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
sea bureau mathijs presenteert

Wij zijn gecertificeerd

google partner badge
Channable Silver Partner 2024

Waarom een SEA agency inschakelen?

Dit zijn de voordelen van samenwerken met een SEA agency:

  • Met behulp van Search Engine Advertising (SEA) wordt jouw website of webshop zichtbaar in zoekmachines zoals Google en Bing.
  • Creëer met gemak meer leads en verkopen en bereik mensen die al zoeken naar jouw producten of diensten.
  • Met SEA heb je de mogelijkheid om jouw doelgroep te benaderen in de juiste regio, op het juiste tijdstip én beste device.
  • Jouw SEA campagnes zijn bovendien goed meetbaar. Zo zie je dus precies wat je uitgeeft en wat de resultaten zijn.
  • Maak gebruik van slimme technieken als Remarketing, Display Marketing en Google Shopping.
  • Dankzij goed opgebouwde, doordachte Google Ads campagnes behaal je maximaal rendement.

Benieuwd hoe je door middel van SEO en SEA je online zichtbaarheid optimaliseert? Lees ons blog hierover.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second Opinion aanvragen

Onze certificaten

De wereld van SEA is altijd in beweging. Onze experts zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben altijd de belangrijkste certificaten op zak.

Google Partner Badge
microsoft advertising certified professional
bannerwise logo
Channable Silver Partner 2024

De mogelijkheden van een Search Engine Advertising Bureau

SEA is een verzamelterm voor allerlei manieren van adverteren in de zoekmachine. Bekijk hieronder de mogelijkheden:

Search Ads

Met Google Ads (voorheen Google Adwords) adverteer je op Google, met als doel een zo hoog mogelijke positie in de zoekresultaten. Onze SEA expert helpt je om jouw concurrentie te verslaan als het gaat om zoekmachine adverteren.

sea bureau zoekopdracht google

Display Ads

Display advertising draait om online advertenties met banners of links in de tekst. Deze advertenties plaatsen we op websites die door jouw doelgroep bezocht worden. Natuurlijk meten we ook het effect van je display campagnes.

sea bureau display ads

Shopping Ads

Kan jouw webshop een boost gebruiken? Door te adverteren op Google Shopping bereik je moeiteloos potentiële klanten. Je kunt Google Shopping zien als een soort vergelijkings-website waarop verschillende producten en prijzen met elkaar vergeleken worden. Wil je Google Shopping uitbesteden? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

sea bureau shopping ads

Adverteren in YouTube

Je kunt op verschillende manieren adverteren in YouTube. Denk bijvoorbeeld aan een video-advertentie voor, tijdens of na een Youtube-video. Ook kan jouw video met behulp van adverteren op een hoge positie in de zoekresultaten komen. We helpen je graag met je Youtube advertenties.

sea bureau youtube ads

Google Ad Grants

Google Ad Grants is een non-profit versie van Google Ads (voorheen Google Adwords). Zie het als een fonds waarbij non-profits een aanvraag kunnen doen voor een gratis advertentiebudget van €8.500 ($10.000). Als Google Grants bureau kunnen wij je helpen met je aanvraag en campagnes.

sea bureau zoekopdracht google
sea bureau ilse met klant

SEA uitbesteden? Wij helpen je!

Wil jij het meeste halen uit zoekmachine adverteren (SEA), maar mis je de kennis of tijd? Geen enkel probleem, want dankzij onze SEA agency scoor jij met je Google Ads (voorheen Google Adwords) of Bing Ads campagnes. We kunnen je volledige Search Engine Advertising voor je verzorgen: van strategie tot uitvoering.

Google Ad Grants voor non-profits

Google Ad Grants is een non-profit versie van Google Ads (voorheen Google Adwords). Zie het als een fonds waarbij non-profits een aanvraag kunnen doen voor een gratis advertentiebudget van €8.500 ($10.000). Wij kunnen je helpen met je aanvraag en campagnes.

Ons team

Hier zie je jouw nieuwe online marketing collega’s. Ieder met zijn of haar eigen unieke talenten en specialiteiten.

Bekijk alle collega's

Ontmoet jouw nieuwe SEA partner!

Wil je weten wat wij als SEA bureau voor jou kunnen betekenen? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Neem contact op via het onderstaande formulier, dan komen we snel bij je terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.