strategie online marketing

Vandaag maken we morgen

Wij helpen jou de weg te vinden in de nieuwste online mogelijkheden. Want we snappen best dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Alles gaat zo snel! Gelukkig kunnen we samen die online strategie heel goed bepalen. Aan de slag ermee!

vragen

Wij hebben antwoorden

Succes behalen met je website of webshop: dat is waar het om draait. Maar hoe pak je dat aan? Waar liggen de kansen? In welke gaten kun je springen? Wat doen je concurrenten? Welke doelen wil je behalen? En hoe maak je die concreet in de vorm van meer bezoekers, downloads of inschrijvingen voor je nieuwsbrief?

Wie is daar?

Wie bezoeken je website? Waar zijn zij naar op zoek en belangrijker: vinden zij wat ze zoeken? Dit nemen we mee in de online strategie.

Hier moet het gebeuren

Is je website gebruiksvriendelijk en voldoet hij aan de nieuwste usability regels? Weten bezoekers wat ze te doen staat als ze je landingspagina bezoeken? Belangrijk om te regelen voordat we starten met online campagnes.

Wie doet wat?

Wat voor soort zoektermen gebruikt je doelgroep en welke positie heb jij met die zoekwoorden in Google? Dit is belangrijke informatie die we nodig hebben voor de juiste slimme online strategie.

Watskeburt?

Samen bespreken we: Wat doe je al online? En wat doe je niet? En waar zitten nou eigenlijk de kansen en verbetermogelijkheden?

En dus... wat nu?

Lekker kletsen en koffie drinken is leuk, maar belangrijker vinden wij een goed plan van aanpak. Dit is een advies voor een optimale online marketingstrategie, toegespitst op jouw organisatie en markt.

Lekker praktisch!

Hoewel online strategie ont-zet-tend belangrijk is, moeten onze adviezen natuurlijk wel gewoon in de praktijk te brengen zijn. Kortom: je krijgt praktische tips voor de inzet van de online kanalen, zoals Facebook en LinkedIn.

cases

Projecten waar we trots op zijn

Op feestjes vertellen we met een grote glimlach over onze projecten.

Bekijk alle cases
nieuwsbrief

Overal (ja echt overal) van op de hoogte blijven?

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief!

In contact komen?

Jaap staat voor je klaar!

Wil je graag kennismaken met jouw nieuwe Afdeling Online?

Jaap Schepers Directeur & Online Strateeg

Stuur Jaap een bericht

Of bel met ons kantoor
0492-700220