Skip to main content

Silvy Verberne

Social marketeer

Eindelijk ‘echt’ aan de slag

Tijdens haar opleiding SPECO Sportmarketing kwam Silvy erachter dat online marketing echt haar ding is, omdat je precies kunt meten wat een campagne heeft opgeleverd. In de master Communicatie- en Informatiewetenschappen vond zij het vooral leuk om ‘waaroms’ achter dingen te leren.

Vooral van social marketing gaat haar hartje sneller kloppen. Silvy vindt het leuk om teksten voor social media te schrijven die leiden tot interactie. Ze is dan ook pas tevreden als zij haar teksten na het schrijven terugleest en zichzelf een schouderklopje zou willen geven.

De wereld van social marketing verandert snel. En dat past goed bij Silvy! Zij hoopt in dezelfde sneltreinvaart als ze haar hbo- en masteropleiding heeft afgerond, zoveel mogelijk te leren en volledig aan de slag te kunnen bij Afdeling Online.

Maak van alles een feestje!

Met een proactieve en enthousiaste houding probeert ze van iedere opdracht iets speciaals te maken; niet alleen voor klanten maar ook voor collega’s. Zo is ze in haar vorige baan ook lid van de activiteitencommissie geweest: ze is echt een regeltante en wil dat iedereen het naar z’n zin heeft. Dit is een goede match met Afdeling Online, want wij houden wel van een feestje! In haar vrije tijd richt Silvy zich op haar kleine nichtje en is ze de meest trotse tante die er bestaat.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

silvy@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Silvy Verberne

Silvy is gecertificeerd

Certificaatlogo hootsuite new
facebook media planning cert
facebook digital marketing
Facebook media buying