Skip to main content

Silvy Bouwmans

Social strateeg

Continu op zoek naar nieuwe uitdagingen

Onze social marketeer Silvy is sinds 2019 werkzaam bij Afdeling Online. Tijdens zowel haar opleiding SPECO Sportmarketing als haar master Communicatie- en informatiewetenschappen kwam ze erachter dat online marketing echt haar ding was. Ze heeft de afgelopen jaren heel wat kilometers gemaakt bij Afdeling Online als het aankomt op social media marketing. Facebook, LinkedIn noem het maar op: Silvy weet er alles van en helpt iedereen graag. Ze is iemand die continu op zoek is naar nieuwe uitdagingen. En met haar enthousiasme voor het vak pakt ze iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. 

Je eigen krachten kennen

Silvy kent haar eigen krachten inmiddels erg goed en is van alle markten thuis. Ze is analytisch erg sterk, gek op data, en heeft met haar open persoonlijkheid veel behoefte sociaal contact. Ze zit daarom ook graag en vaak met opdrachtgevers en collega’s van verschillende disciplines rond de tafel om een sterk multidisciplinair strategisch plan neer te zetten.

Maak van alles een feestje!

Met een proactieve en enthousiaste houding maakt Silvy van iedere opdracht iets speciaals; niet alleen voor klanten maar ook voor collega’s. ze is echt een regeltante en wil dat iedereen het naar z’n zin heeft. Dit is een goede match met Afdeling Online, want wij houden wel van een feestje!

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

silvy@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Silvy Verberne

Silvy is gecertificeerd

Certificaatlogo hootsuite new
facebook media planning cert
facebook digital marketing
Facebook media buying