Skip to main content

Nicky Hoeks

SEO marketeer

Een rustige thuishaven

Nicky is opgegroeid in Oss, maar al lange tijd woonachtig in Berghem. Eerst met zijn ouders, nu met zijn vriendin en dochter. Waar Nicky vroeger zijn ouders vervloekte met de verhuizing naar Berghem, zou hij nu nergens anders meer willen wonen. Samen met zijn gezin heeft hij een prachtig huis, dicht bij het bos en heerlijk rustig. Vooral de rustige omgeving vindt hij heerlijk en de grote stad mist hij dan ook geen moment.

Marketing in soorten en maten

Nicky heeft CO-IEMES gestudeerd op de Fontys in Tilburg. Wij horen je denken: wat gestudeerd? Communicatie – International Event, Music and Entertainment Studies. Een hele mond vol, maar kortom is het een communicatieopleiding gericht op de creatieve branches. Nicky begon als social media marketeer, maar groeide al snel uit tot allround marketeer. Vervolgens specialiseerde hij zich in search marketing. Bij Afdeling Online wil hij zich nog meer specialiseren op dit interessante onderwerp en zijn expertise op het gebied van SEO verder uitbreiden.

Afwisselende weekenden en heel veel hobby's

Nicky’s weekenden zijn bijna nooit hetzelfde. Zo kan hij het ene weekend zijn huis niet uitkomen en lekker de hele dag op de bank hangen. Het andere weekend zit zijn agenda bomvol. Zo gaat hij graag padellen met vrienden, naar de bioscoop of een dagje op pad met zijn gezin. Naast dat Nicky ook van gamen houdt, heeft hij ook een grote voorliefde voor voetbal. Hij kijkt graag naar het nederlands elftal en is fan van Ajax. Al moet hij dit laatste niet te hard benoemen op een kantoor vol met PSV-fans. Ook plant hij met  vrienden jaarlijks een tripje naar het buitenland om daar een voetbalwedstrijd te kijken. Zo heeft hij Messi, Neymar en Mbappé zien schitteren bij PSG in Parijs. Hoe tof is dat!

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

nicky@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Nicky
Nicky