Skip to main content

Maud Feijen

Content marketeer

Culturele achtergrond

Onze content marketeer is afkomstig uit het Brabantse Asten. Na een bachelor en master Geschiedenis bleek Mauds passie toch in een ander vakgebied te liggen. Een bijbaantje als communicatiemedewerker en het bijhouden van verschillende social media-accounts waren genoeg om haar te overtuigen van een toekomst in de online marketing. De culturele ambities van Afdeling Online zorgden ervoor dat al haar interesses samenkwamen in één functie: content marketeer.

Taalliefhebber

Alles wat met taal te maken heeft, vindt Maud leuk. Een social media post of een webtekst schudt ze zo uit haar mouw. Ze geniet ervan om voor verschillende klanten en sectoren teksten te schrijven zodat er veel variatie in haar dag zit. Daarnaast leert ze zo ook nog eens wat nieuws. Gelukkig heeft Maud ook een goed oog voor het vinden en maken van passend beeld bij haar teksten om het plaatje compleet te maken.

Naast Afdeling Online

Maud kun je blij maken met gezellige avondjes met vrienden. Borrelen, uit eten, festivals bezoeken, uitgaan, alles mag. Daarnaast is ze na twee maanden treinen door Europa een echte reisfanaat geworden en staan er nog veel bestemmingen op haar lijstje. Een paar (geschiedenis)boeken in haar backpack en gaan!

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

maud.feijen@afdelingonline.nl
0492 - 700 220