Skip to main content

Lars Hiemstra

SEA marketeer

Interesse in online marketing

Onze SEA marketeer, Lars, woont in Helmond en verschijnt daarom ook vaak met de fiets bij ons op kantoor. Hij volgde in Tilburg een studie in International Business Administration. Hier werd bij hem de interesse voor online marketing gewekt. Hij besloot zich hier verder in te specialiseren door een master te volgen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na zijn afstuderen liet een sollicitatie van Lars nog even op zich wachten.

Een echte avonturier

Lars is namelijk na zijn master in zijn uppie vertrokken naar Midden-Amerika. Super spannend maar volgens hem zeker de moeite waard. Zo liep hij over een actieve vulkaan in Guatemala, vierde hij de dag van de doden in Mexico en lag hij heerlijk te zonnen op het strand van Belize. Het maken van verre reizen heeft hij niet vanuit huis meegekregen maar lijkt wel bij hem in zijn DNA te zitten. Hij was hierna namelijk nog niet uitgereisd en vervolgde zijn avontuur in Zuidoost-Azië waar hij nog eens 4 maanden heeft vertoefd. Dit keer stonden Thailand, Vietnam en Indonesië op het schema en vertrok hij niet alleen, maar samen met zijn vriend. Heel gaaf om samen zo’n avontuur aan te gaan!

Maar ook een gezelligheidsdier

Ook in zijn vrije tijd is Lars zelden alleen. Liever is hij in het gezelschap van vrienden en familie. Graag speelt hij dan bordspellen of gaat hij ergens genieten van een goede maaltijd als een echte bourgondiër. Hij luistert graag naar muziek en waagt zo nu en dan een dansje op een leuk festival.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

lars@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Lars
Lars