Skip to main content

Erwin Hagens

SEA marketeer

Van audiovisueel vormgever tot SEA marketeer

Deze rasechte Helmonder heeft flink wat kennis van audiovisuele vormgeving. Deze kennis gebruikte hij in zijn vorige functie om e-learning video’s te ontwikkelen. Ook trof je Erwin regelmatig aan op de set om regie te geven aan een stel creatievelingen. Tijdens zijn studie Media Design leerde hij het marketingvak al kennen. Nu gaat hij er volledig in op door de positie van SEA-marketeer op zich te nemen.

Hersenkrakers

In zijn vrije tijd besteedt Erwin regelmatig tijd aan een spelletje. Een mooie open wereld om in te verdwijnen of lekker puzzelen in een escape room. De gemene deler hierbij: hersenen die wel even mogen kraken bij het oplossen van opdrachten. Zo kijkt Erwin ook het liefste naar series of documentaires met een extra dimensie – iets wat je aan het denken zet. Dit analytische denkvermogen komt goed van pas bij zijn werkzaamheden in het SEA team.

Whisky en andere hobby's

Erwin heeft een neusje voor goede whisky’s. Heb je advies nodig? Dan kan je bij hem aankloppen. Zijn voorkeur ligt bij Schotse whisky’s, maar soms maakt hij ook een uitstapje naar andere gebieden. Ook is Erwin een echte muziekliefhebber. Het maken van playlists is een van zijn grote hobby’s. En deze komen ook goed van pas bij het sporten, wat hij meerdere keren per week doet.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

erwin@afdelingonline.nl
0492 - 201 852
Erwin
Persoonlijke foto Erwin