Skip to main content

Brenda Koolen

Content marketeer

Een thuiswedstrijd

Onze content marketeer is geboren en getogen in Helmond. Werken bij Afdeling Online is voor Brenda dus een thuiswedstrijd. Ze heeft communicatie gestudeerd aan de Fontys in Eindhoven en heeft daar van alle facetten van de online- én offline wereld mogen snoepen. Wat Brenda zo leuk vindt aan online marketing? De boodschap van een bedrijf en de doelgroep naast elkaar leggen en zo tot het beste verhaal komen om te vertellen. En dat past helemaal in het straatje van een content marketeer.

Magische ervaring

Ervaring heeft Brenda ook al op kunnen doen tijdens haar stage bij de Efteling. Tijdens deze stage kreeg ze de kans om mee te kijken bij de PR en reputatiemanagement van de Efteling. Zo heeft ze onder andere kunnen proeven hoe je Earned Media kunt ‘verdienen’, heeft ze met verschillende influencers samengewerkt én pers te woord mogen staan. Deze betoverende wereld van communicatie smaakte naar meer en dat heeft haar bij Afdeling Online gebracht. Deze keer om omgetoverd te worden tot een ware content marketeer.

Brede interesses

Tijdens haar stage bij de Efteling is ook de liefde voor alles wat achtbanen en pretparken te maken heeft geboren. Als Brenda niet aan het werk is, is ze vaak te vinden in een pretpark of dierentuin, op een festival of op het terras. Ook de bioscoop is geen onbekend terrein: ze is dus altijd op de hoogte van de nieuwste films en heeft ze als eerste gezien. En áls ze dan nog tijd over heeft, is ze meestal aan het gamen. Ze zit dus zeker niet veel stil!

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

brenda@afdelingonline.nl
0492 - 700 220