Maak kennis met je nieuwe Zoekmachine Marketing Bureau!

Zoekt en gij zult vinden.. tegenwoordig is er bijna niets zo belangrijk voor jouw online aanwezigheid als een goede vindbaarheid in de zoekmachines. Zoekmachines maken ons leven een stukje makkelijker, maar ze kunnen ook behoorlijk veeleisend zijn. Gelukkig weten onze SEA en SEO specialisten precies hoe ze jouw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten krijgen. Met behulp van ons zoekmachine marketing bureau ben jij voortaan stukken beter vindbaar.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
zoekmachine marketing bureau jaap presenteert

Wij zijn gecertificeerd

google partner badge
Certificaat_measureschool
zoekmachine marketing bureau

Wat kan ons zoekmachine marketing bedrijf voor jou betekenen?

Het liefst wil je natuurlijk zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google terechtkomen. Maar hoe doe je dit eigenlijk? Kort gezegd zijn er twee manieren om dit te bereiken, namelijk zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). Als zoekmachine marketing agency zijn wij gespecialiseerd in beide disciplines. Of je je nu richt op organische of betaalde zoekresultaten, wij weten precies hoe we jouw online vindbaarheid kunnen verhogen. We kunnen je ondersteunen in je zoekmachine marketing, maar ook kunnen we het werk voor je uit handen nemen.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second Opinion aanvragen

Hoe werkt het?

SEO en SEA.. wat kunnen ze precies voor jouw website of webshop betekenen? Hieronder lees je meer over de verschillende vormen van zoekmachine marketing en onze werkwijze.

De beste zoekwoorden

Zoekmachines zijn veeleisend. Om te zorgen dat jouw website geen speld is in de hooiberg van zoekresultaten, is het belangrijk om te weten op welke woorden jij kunt worden gevonden. Het vinden van de juiste woorden vergt wat zoekwerk, maar de resultaten mogen er zijn. Ons ervaren team weet precies hoe ze een zoekwoordonderzoek uitvoeren. Hierin pluizen we uit op welke termen jij het beste gevonden kunt worden.

zoekmachine marketing bureau keyword research

Organisch gevonden worden

Onze SEO copywriters kunnen vervolgens met deze zoektermen aan de slag. Zij verwerken de termen waar jij het beste op gevonden wordt in uitstekende SEO teksten. Met deze teksten op je website weet jouw doelgroep je voortaan te vinden in de zoekresultaten. Bovendien zijn de SEO teksten helemaal foutloos geschreven in een tone of voice die past bij jouw doelgroep.

zoekmachine marketing bureau ilse fotoshoot

Betaalde zoekresultaten

Soms wil je op korte termijn duidelijke resultaten zien. In dat geval is het slim om te investeren in advertentieruimte van een zoekmachine. Met behulp van slimme advertenties zo hoog mogelijk in de zoekresultaten: dat is waar het bij Search Engine Advertising, of SEA in het kort, allemaal om draait. De bekendste manier is Google Ads (voorheen Google Adwords), maar je kunt ook adverteren in Bing. Wist je dat je niet alleen kunt adverteren in de normale zoekresultaten, maar bijvoorbeeld ook in Youtube of Google Shopping? De mogelijkheden zijn eindeloos.

zoekmachine marketing bureau google ads

Meten is weten

Een van de belangrijkste voordelen van online marketing is dat veel dingen goed meetbaar zijn. We kunnen een Google Analytics dashboard voor je inrichten, zodat je zelf altijd kunt zien hoe het ervoor staat met jouw online vindbaarheid. Door goed te kijken naar de data en statistieken kun jij je doelgroep beter leren kennen. Onze experts kunnen je helpen bij het inrichten van je dashboard, maar we kunnen ook het volledige analytics-gedeelte voor je uitvoeren en je maandelijks voorzien van een duidelijke rapportage.

zoekmachine marketing bureau dirk presenteert
zoekmachine marketing bureau zoekresultaat google

Zoekmachine marketing uitbesteden?

Wil jij het meeste halen uit jouw website, maar mis je zelf de mankracht en expertise? Geen nood, want met behulp van onze zoekmachine marketing experts ben jij in no time stukken beter vindbaar in Google. We kunnen je volledige zoekmachine marketing voor je verzorgen: van strategie tot uitvoering. Ook staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden!

Maak kennis met Google Ad Grants

Het inzetten van betaalde advertenties lijkt vaak een onhaalbare luxe voor non-profit organisaties. De budgetten zijn vaak te krap en de expertise ontbreekt. Gelukkig komt Google non-profit organisaties tegemoet in de vorm van Google Ad Grants: een gratis maandelijks advertentiebudget van maar liefst 10.000 dollar (omgerekend zo’n 8.500 euro). Onze specialist op het gebied van Google Ad Grants vertelt je er graag meer over tijdens een kennismakingsgesprek.

Jouw online marketing collega’s

Maak kennis met je nieuwe online marketing collega’s. Ieder met zijn of haar specialiteiten en talenten.

Bekijk alle collega's

Ontmoet jouw nieuwe zoekmachine marketing bureau

Wil je meer weten over zoekmachine marketing? Onze zoekmachine experts vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Neem contact op via het onderstaande formulier, dan komen we snel bij je terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.