Skip to main content

Een zoekmachine marketing bureau inhuren?

Ben jij als ondernemer online aanwezig? Dan wil je natuurlijk dat jouw doelgroep makkelijk en snel bij jouw website of webshop uitkomt. Zoekmachine marketing speelt hierbij een cruciale rol. Tegenwoordig is jouw online aanwezigheid een van de belangrijkste onderdelen van een gedegen online marketing strategie. Gelukkig weten onze SEA en SEO specialisten precies hoe ze jouw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten krijgen. Met behulp van ons zoekmachine marketing bureau ben jij binnen no-time stukken beter vindbaar.

Jouw zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan een ervaren online marketing bureau? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Lees daarom snel verder. 👇

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
zoekmachine marketing bureau jaap presenteert

Wij zijn gecertificeerd

google partner badge
Certificaat_measureschool
Daantje zoekt via een telefoon Afdeling Online op, op Google

Wat is zoekmachine marketing? 🔎

Zoekmachine marketing, Search Engine Marketing (SEM), draait om het optimaliseren van zowel organische als betaalde zoekresultaten. Met behulp van zoekmachine marketing vergroot je je online zichtbaarheid, genereer je meer relevante bezoekers naar je website of webshop en zorg je uiteindelijk ook voor meer conversies. Dat wil je natuurlijk hebben want zo verbeter je het rendement op je investering. Door zoekmachine marketing bereik en betrek je potentiële klanten bij je organisatie. Hierdoor is zoekmachine marketing een must-have voor een sterke online marketing strategie. Als professioneel zoekmachine marketing bureau staan wij voor je klaar.

Wat kan ons zoekmachine marketing bedrijf voor jou betekenen?

Het liefst wil je natuurlijk zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google terechtkomen. Maar hoe doe je dit eigenlijk? Kort gezegd zijn er twee manieren om dit te bereiken, namelijk zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). Als zoekmachine marketing agency zijn wij gespecialiseerd in beide disciplines. Of je je nu richt op betaalde of organische zoekresultaten, wij weten precies hoe we jouw online vindbaarheid kunnen verhogen. Als zoekmachine marketing bureau kunnen wij je ondersteunen in je zoekmachine marketing, maar ook kunnen we het werk voor je uit handen nemen.

Dirk & Jaap

Vraag een Second Opinion aan!

Werk je nu samen met een ander marketingbureau voor zoekmachine optimalisatie, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een second opinion aan!

Second opinion aanvragen >

Wij zijn gecertificeerd

We kunnen natuurlijk zelf zeggen hoe goed we zijn, maar we laten anderen liever voor ons spreken.

Vormen van zoekmachine marketing

SEO en SEA.. wat kunnen ze precies voor jouw website of webshop betekenen? Als zoekmachine marketing bedrijf vertellen wij je graag meer over de verschillende vormen van zoekmachine marketing.

De beste zoekwoorden

Zoekmachines zijn veeleisend. Om te zorgen dat jouw website geen speld is in de hooiberg van zoekresultaten, is het belangrijk om te weten op welke termen je gevonden kunt worden. Het vinden van de juiste woorden vergt wat zoekwerk, maar de resultaten mogen er zijn. Als SEO bureau weten wij precies hoe we een zoekwoordonderzoek uitvoeren. Hierin pluizen wij voor jou uit op welke relevante zoekwoorden jij het beste gevonden kunt worden. Dus wil jij je SEO uitbesteden? Laat ons je helpen.

Organisch gevonden worden

Onze SEO copywriters kunnen vervolgens met deze zoektermen aan de slag. Zij verwerken de termen waar jij het beste op gevonden wordt in uitstekende SEO teksten. Met deze teksten op je website weet jouw doelgroep je voortaan te vinden in de zoekresultaten. Bovendien zijn de SEO teksten helemaal foutloos geschreven in een tone of voice die past bij jouw doelgroep.  Ook dat kun je verwachten van jouw nieuwe zoekmachine marketing agency.

SEO bureau hoe werkt SEO?

Betaalde zoekresultaten

Soms wil je op korte termijn duidelijke resultaten zien. In dat geval is het slim om te investeren in advertentieruimte van een zoekmachine. Met behulp van slimme advertenties zo hoog mogelijk in de zoekresultaten: dat is waar het bij Search Engine Advertising, of SEA in het kort, allemaal om draait. De bekendste manier is via Google Ads (voorheen Google Adwords), maar je kunt ook adverteren in Bing. Wist je dat je niet alleen kunt adverteren in de normale zoekresultaten, maar bijvoorbeeld ook in Youtube of Google Shopping? De advertentiemogelijkheden voor jouw product of dienst zijn eindeloos.

zoekmachine marketing bureau google ads

Meten is weten

Een van de belangrijkste voordelen van online marketing is dat veel dingen goed meetbaar zijn. Als zoekmachine marketing bureau kunnen we een Google Analytics 4 dashboard voor je inrichten, zodat je zelf altijd kunt zien hoe het ervoor staat met jouw online vindbaarheid. Door goed te kijken naar de data en statistieken kun jij je doelgroep beter leren kennen. Onze experts helpen je bij het inrichten van je dashboard, maar we kunnen ook het volledige analytics-gedeelte voor je uitvoeren en je maandelijks voorzien van een duidelijke rapportage.

zoekmachine marketing bureau dirk presenteert
SEO uitbesteden

Zoekmachine marketing uitbesteden?

Wil jij het meeste halen uit jouw website, maar mis je zelf de mankracht en expertise? Geen nood, want met hulp van ons zoekmachine optimalisatie bureau ben jij in no time stukken beter vindbaar in Google. Wil je je zoekmachine marketing uitbesteden? Wij helpen je gedurende het hele proces, van strategie tot uitvoering. Ook staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden!

💡 Maak kennis met Google Ad Grants

Het inzetten van betaalde advertenties lijkt vaak een onhaalbare luxe voor non-profit organisaties. De budgetten zijn vaak te krap en de expertise ontbreekt. Gelukkig komt Google non-profit organisaties tegemoet in de vorm van Google Ad Grants: een gratis maandelijks advertentiebudget van maar liefst 10.000 dollar. (Omgerekend zo’n 8500 euro). Onze specialist op het gebied van Google Ad Grants vertelt je er graag meer over tijdens een kennismakingsgesprek.

Maak kennis met ons Google Grants bureau >

Jouw online marketing collega’s 👋

Maak kennis met je nieuwe online marketing collega’s. Ieder met zijn of haar specialiteiten en talenten.

Bekijk alle collega's

Workshop van een zoekmachine optimalisatie bureau 📚

Als marketingbureau voor zoekmachine optimalisatie delen we graag onze kennis. We organiseren daarom regelmatig workshops. Van een cursus SEO-analyse tot aan een Google Ads cursus en van een AI-workshop tot aan een GA4 training. In al onze workshops delen we de laatste ontwikkelingen rondom de verschillende aspecten van online marketing. Benieuwd naar onze workshops? Neem dan vooral een kijkje op onze workshop-pagina.

Bekijk onze workshops >
wordpress workshop

Ontmoet jouw zoekmachine marketing bureau

Wil je meer weten over zoekmachine marketing? Onze zoekmachine experts vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Neem contact op via het onderstaande formulier, dan komen we snel bij je terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.