Copywriter Tanneke

Hoi! Ik ben Tanneke, copywriter bij Afdeling Online. Met mijn schrijfskills zorg ik er ten eerste voor dat je website goed gevonden wordt in de zoekmachine. En als je doelgroep je website eenmaal heeft gevonden, is het natuurlijk van belang dat het taalgebruik aansluit op het niveau van je doelgroep. Hanteert je (potentiële) klant bepaalde vaktaal of leest hij liever een informele, overtuigende tekst? Kortom: als online copywriter schrijf ik teksten die perfect aansluiten bij jouw tone of voice.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

tanneke@afdelingonline.nl
0492 - 700 220

Mercede is gecertificeerd

Certified_Google_partner_Analytics
Certificaatlogo hootsuite new
Copywriter Mercede Presenteren

De juiste snaar

Als online communicatie specialist schrijf ik creatieve teksten die de juiste snaar raken. Of het nu om formele of informele teksten gaat. Een copywriter schrijft teksten die naadloos aansluiten op de bestaande teksten op je website. Zo zorg ik ervoor dat de teksten op je website één geheel worden en goed leesbaar zijn. Maar voordat je jouw doelgroep écht kan boeien, is het van belang dat je website daadwerkelijk wordt gevonden in de zoekmachine. In dat geval zet ik mijn SEO copywriter pet op en verwerk ik relevante zoekwoorden in de webteksten. Met andere woorden: als SEO tekstschrijver stimuleer ik het verkeer naar je website.

Vraag een Kennislunch aan!

Samenwerken met een online marketing bureau? Vraag een gratis kennislunch aan en ontdek de mogelijkheden!

Kennislunch aanvragen

SEO copywriter inschakelen?

Je las het al: het inschakelen van een SEO copywriter heeft zo zijn voordelen. Ik som er een paar voor je op:

  • Als copywriter zorg ik ervoor dat de teksten op je website in het oog springen, bij jouw tone of voice passen en het allerbelangrijkste: dat de teksten goed leesbaar zijn.
  • Wil je met je website informeren, verkopen, leads genereren of werken aan branding? Als SEO copywriter schrijf ik teksten met de juiste insteek, gebaseerd op het doel van jouw website.
  • Wanneer ik aan de slag als SEO copywriter, streef ik naar een hogere positie in de zoekmachine. Je website wordt dan beter gevonden op de voor jou relevante zoekwoorden.
  • Naast het schrijven van de content op je website, zorg ik ervoor dat je metadata voldoet aan alle SEO-eisen. Ook dat draagt namelijk bij aan een goede zoekmachine positie.

Een copywriter in actie

Denk je erover om een copywriter inschakelen voor je website, specifiek voor SEO of zelfs voor Social Marketing en E-mailmarketing? Hieronder zie je welke stappen ik als copywriter zet.

Online Marketing Helmond Sanne en Tanneke

Workshop van een SEO copywriter volgen?

Wil je zelf leren hoe je een SEO geoptimaliseerde tekst schrijft voor op je website? In een één op één workshop leer ik je alle ins & outs over SEO copywriting. Als copywriter geef ik je allerlei tips en informatie over onder andere keywords, sitestructuur, content, koppen en metadata. Wil je zo’n workshop volgen? Neem gerust contact op en samen prikken we een datum!

Meer over workshops >

Contact copywriter

Wil je aan de slag met een professionele copywriter? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.