Google Ad Grants aanvragen? Kevin helpt!

Hallo! Ben je op zoek naar meer informatie over Google Ad Grants? Of heb je andere Adwords non-profit vragen? Ik kan je helpen! Even voorstellen: mijn naam is Kevin en ik ben gespecialiseerd in de aanvraag en de inzet van Google Adwords Grants voor non-profit instellingen. Eigenlijk is Google Grants een cadeautje van Google aan non-profit organisaties. Maandelijks krijg je circa €8.500 advertentiebudget cadeau dat je mag besteden aan Adwords campagnes. Maar, voordat je in aanmerking komt voor dit mooie Adwords non-profit cadeau moet je als organisatie wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Lees snel verder!

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Vacature SEA marketeer

Kevin is gecertificeerd

google ads editor logo
Google Ads Grants Mercede presenteren

Gratis Google Ad Grants budget

Google Ad Grants is een slimme en effectieve manier om meer websitebezoekers te krijgen of om je kaartverkoop te stimuleren. Je kan het Adwords Grants budget ($10.000) inzetten om te adverteren op zoektermen die voor jou als non-profit organisatie relevant zijn. Als Google Ad Grants expert en SEA specialist help ik je graag om het meeste uit Google te halen. Wil je een Google Ad Grants aanvraag doen? Dan dien je in het bezit te zijn van een ANBI status. Aan welke andere voorwaarden je moet voldoen, vertel ik je graag onder het genot van een kopje koffie. Neem gerust contact met me op.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second opinion aanvragen

Google Ad Grants voor non-profit: 4 voordelen

  • Per maand ontvang je $10.000 gratis Google Adwords advertentiebudget (omgerekend is dat €8.500). Mooi meegenomen, toch!?
  • Met de inzet van Google Ad Grants advertenties kan je targeten op de juiste doelgroep die zich bevindt in de juiste regio, op het beste tijdstip en via de meest gebruikte devices. Een super efficiënte besteding van je budget dus ????
  • Dankzij de inzet van het Google Adwords non-profit budget ben je beter zichtbaar in de zoekmachine en word je sneller gevonden op de door de geselecteerde zoektermen.
  • Je conversies krijgen een boost, omdat je door Google Ad Grants meer verkeer naar je website krijgt.

Google Ad Grants proces

Te mooi om waar te zijn? Nee hoor! Schakel mij in om Google Ad Grants voor je aan te vragen. Ook het opzetten en optimaliseren van Adwords Grants campagnes kan je aan mij en mijn team overlaten. Zo ziet een Google Adwords non-profit proces eruit:

Google Ad Grants workshop volgen?

Wil je zelf leren hoe je een Google Ad Grants campagne opbouwt? Of wil je misschien meer leren over online marketing breed? Dan kan je kiezen om een workshop te volgen. Tijdens zo’n workshop geef ik je heel veel praktische tips en laat ik je inspirerende cases zien. Lijkt dit je wat? Neem contact op en samen prikken we een datum!

Bekijk de workshops

Contact Google Ad Grants

Wil je aan de slag met Google Ad Grants? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.