Google Grants

Google Ad Grants aanvragen? Sanne helpt!

Hallo! Ben je op zoek naar meer informatie over Google Ad Grants? Of heb je andere Adwords non-profit vragen? Ik kan je helpen! Even voorstellen: mijn naam is Sanne en ik ben gespecialiseerd in de aanvraag en de inzet van Google Adwords Grants voor non-profit instellingen. Eigenlijk is Google Grants een cadeautje van Google aan non-profit organisaties. Maandelijks krijg je circa €8.500 advertentiebudget cadeau dat je mag besteden aan Adwords campagnes. Maar, voordat je in aanmerking komt voor dit mooie Adwords non-profit cadeau moet je als organisatie wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Lees snel verder!

Gratis Adwords Grants budget

Google Ad Grants is een slimme en effectieve manier om meer websitebezoekers te krijgen of om je kaartverkoop te stimuleren. Je kan het Adwords Grants budget ($10.000) inzetten om te adverteren op zoektermen die voor jou als non-profit organisatie relevant zijn. Als Google Ad Grants expert en SEA specialist help ik je graag om het meeste uit Google te halen. Wil je een Google Ad Grants aanvraag doen? Dan dien je in het bezit te zijn van een ANBI status. Aan welke andere voorwaarden je moet voldoen, vertel ik je graag onder het genot van een kopje koffie. Neem gerust contact met me op.

Adwords voor non-profit: 4 voordelen

  • Per maand ontvang je $10.000 gratis Google Adwords advertentiebudget (omgerekend is dat €8.500). Mooi meegenomen, toch!?
  • Met de inzet van Google Ad Grants advertenties kan je targeten op de juiste doelgroep die zich bevindt in de juiste regio, op het beste tijdstip en via de meest gebruikte devices. Een super efficiënte besteding van je budget dus 🙂
  • Dankzij de inzet van het Google Adwords non-profit budget ben je beter zichtbaar in de zoekmachine en word je sneller gevonden op de door de geselecteerde zoektermen.
  • Je conversies krijgen een boost, omdat je door Google Grants meer verkeer naar je website krijgt.

Sanne Schepers
Mijn missie is om alle non-profit instellingen met ANBI status te vertellen over het bestaan van Google Ad Grants! Sanne Schepers - Directeur & Online Communicatie
Aanpak

Adwords Grants proces

Te mooi om waar te zijn? Nee hoor! Schakel mij in om Adwords Grants voor je aan te vragen. Ook het opzetten en optimaliseren van Adwords Grants campagnes kan je aan mij en mijn team overlaten. Zo ziet een Google Adwords non-profit proces eruit:

 • 1. Aanvraag van Google Adwords Grants

  Als je aan alle voorwaarden voldoet, doe ik een aanvraag via Techsoup en Google for Non-profits. Samen spitten we de daarbij behorende vragenlijst door.

  1. Aanvraag van Google Adwords Grants
 • 2. Google Analytics

  Natuurlijk willen we resultaat zien van de Google Ad Grants campagnes. Om hiervoor te zorgen, koppel ik je Google Adwords account aan Google Analytics.

  2. Google Analytics
 • 3. Zoekwoordenonderzoek

  Ik doe onderzoek naar de belangrijkste zoektermen waarop jij wilt adverteren in Google.

  3. Zoekwoordenonderzoek
 • 4. Ad copy schrijven

  Aan de hand van de geselecteerde zoekwoorden schrijf ik je Adwords Grants advertentieteksten.

  4. Ad copy schrijven
 • 5. Optimalisatie

  Tijdens de optimalisatie van Grants campagnes zijn we continu aan het testen, verwijderen we irrelevante termen en voegen we regelmatig nieuwe onderwerpen toe.

  5. Optimalisatie
 • 6. Maandelijks rapporteren

  Na afloop van iedere maand rapporteer ik de campagneresultaten uitgebreid. Aan de hand van deze resultaten sturen we bij waar nodig.

  6. Maandelijks rapporteren

Google Ad Grants workshop volgen?

Wil je zelf leren hoe je een Google Grants campagne opbouwt? Of wil je misschien meer leren over online marketing breed? Dan kan je kiezen om een workshop te volgen. Tijdens zo'n workshop geef ik je heel veel praktische tips en laat ik je inspirerende cases zien. Lijkt dit je wat? Neem contact op en samen prikken we een datum!

In contact komen?

Sanne staat voor je klaar!

Klaar voor de start? Ik geef graag passend content marketing advies voor jouw bedrijf! Neem direct contact op.

Sanne Schepers Directeur & Online Communicatie

Stuur Sanne een bericht

Of bel met ons kantoor
0492-700220