Skip to main content

SEO uitbesteden

Als marketing bureau zorgen wij ervoor dat jouw website beter vindbaar wordt op zoektermen die voor jou relevant zijn, in zoekmachines als Google. Maar natuurlijk zijn we meer dan alleen een specialist op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Als internet marketing bureau kunnen we je ondersteunen in je volledige customer journey, van het aantrekken van relevante bezoekers tot het omzetten van deze webbezoekers naar betalende klanten.

In een helder SEO advies richten we ons op de combinatie van techniek, content en online autoriteit. Het is de combinatie daarvan die er – samen met onze ruime praktijkervaring – voor zorgt dat we alles met betrekking tot een goede vindbaarheid voor jou kunnen uitvoeren.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
SEO uitbesteden Dirk en Mercede

Wij zijn gecertificeerd

google partner badge

Waarom SEO uitbesteden?

Dit zijn de voordelen van SEO uitbesteden:

  • Kom je handen tekort? Of heb je zelf niet alle kennis in huis? Door je SEO uit te besteden aan onze experts ben jij ervan verzekerd dat al je SEO werk in goede handen is.
  • Door een marketing bureau in te schakelen, tref je potentiële klanten op precies het juiste moment, namelijk wanneer ze al actief op zoek zijn naar jouw product of dienst.
  • Door je SEO werkzaamheden uit te besteden boek je resultaten. Zeker wanneer je het op een langere termijn bekijkt. Denk aan betere posities in de zoekmachines, maar ook aan een toename in het organische verkeer naar je website.
  • Onze SEO experts zorgen voor goed ingerichte SEO pagina’s, gevuld met kwalitatieve content. Zo laat jouw website een goede indruk achter bij Google én je doelgroep.
  • Door je SEO uit te besteden krijg je meer dan alleen gespecialiseerde SEO kennis. Als internet marketing bureau hebben wij namelijk een heel team van online marketeers voor je. Dat betekent dat we jouw SEO werkzaamheden zien als onderdeel van een bredere online marketing strategie!

Benieuwd hoe je met SEO en SEA je online zichtbaarheid optimaliseert? Lees ons blog hierover.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second opinion aanvragen

SEO uitbesteden: de mogelijkheden

SEO bestaat uit heel veel verschillende aspecten. Wij kunnen je ondersteunen op alle gebieden van SEO.

Technische SEO scan

Wil jij je SEO uitbesteden aan ons? Dan gaan we van start met een technische scan. De structuur van je website is belangrijk voor een goede vindbaarheid. Daarom kijken we goed naar je interne linkstructuur. We zorgen dat alle URL’s logisch zijn opgebouwd en dat relevante pagina’s binnen jouw website of webshop naar elkaar verwijzen. Je website moet tegenwoordig niet alleen goed gecodeerd zijn en goed geïndexeerd worden. Je website moet ook nog snel, toegankelijk en veilig zijn. Wij houden rekening met title tags, headers, schema.org, snelheid en nog veel meer als het gaat om een goede technische basis. Zijn je H1’s en H2’s bijvoorbeeld goed ingericht? Is je metadata optimaal? En zijn je landingspagina’s gebruiksvriendelijk? Op deze vlakken is vaak met relatief weinig moeite nog veel winst te behalen. Onze SEO expert adviseert je graag!

SEO uitbesteden Dirk

Keyword research

Om te beginnen kijken we samen met jou goed naar de termen waarop jij gevonden zou willen worden. Vervolgens onderzoeken we waar voor jouw website of webshop de kansen liggen. We brengen het zoekwoordonderzoek nauwkeurig en gestructureerd voor je in kaart. Op basis hiervan doen we een advies. Wat zijn relevante keywords en hoe zijn deze in te zetten om je website beter vindbaar te maken. Wanneer we je keywords selecteren houden we natuurlijk ook meteen rekening met de concurrentie.

SEO uitbesteden zoekwoorden

SEO-copywriting

Zijn de juiste zoekwoorden gevonden? Dan kruipt ons team van SEO copywriters in de pen. Zij gaan aan de slag met teksten voor jouw website of webshop die zijn geoptimaliseerd op gebied van SEO. Natuurlijk houden ze rekening met jouw keywords, maar ook verwerken ze interne links en schrijven ze foutloze metadata. Bovendien zijn je nieuwe SEO-teksten niet alleen goed geschreven, ze spreken ook je doelgroep aan!

SEO uitbesteden Mercede

Linkbuilding en autoriteit

Ga jij je SEO uitbesteden aan ons? Dan nemen we ook meteen linkbuilding voor je mee. Linkbuilding is de beste vriend van content optimalisatie en heeft alles te maken met autoriteit opbouwen. Je zorgt ervoor dat andere websites naar jouw pagina’s gaan linken. Hoe meer links naar jouw waardevolle content, hoe relevanter jouw website door Google wordt beoordeeld. Des te hoger je in de zoekresultaten komt te staan. En dan hebben we het nog niet eens over de extra directe bezoekers die de links je kunnen opleveren. Wij regelen links voor je en zorgen er bovendien voor dat de sites die naar jou linken, relevant zijn. Want Google herkent dit.

SEO uitbesteden Optimalisatie

Gecertificeerd Search Engine Optimization agency

Ga jij je SEO uitbesteden, dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Als Search Engine Optimization agency weten we namelijk als geen ander wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van SEO. Natuurlijk hebben onze SEO experts altijd alle relevante certificaten op zak.

Google Partner Badge
semrush logo
seranking logo
moz logo

SEO uitbesteden? Kies voor een zoekmachine optimalisatie agency

Als zoekmachine optimalisatie agency zijn we gespecialiseerd in alle aspecten van SEO, van strategie tot uitvoering. Wil jij het meeste halen uit zoekmachine optimalisatie (SEO) en beter vindbaar zijn? Maar mis je de kennis of kom je handen tekort? Geen probleem, want dankzij onze Search Engine Optimization agency scoor jij in de zoekresultaten. We kunnen je op gebied van SEO volledig ontzorgen. Informeer naar de mogelijkheden om jouw SEO uit te besteden!

Wil je verder kijken dan alleen de organische zoekresultaten? Dan staat onze SEA expert voor je klaar.

Jouw collega marketeers

Maak kennis met je nieuwe collega marketeers. Ieder met zijn of haar eigen unieke talenten en online marketing specialiteiten.

Bekijk alle collega's >

Maak kennis met jouw collega marketeers

Neem een kijkje in ons online marketing bureau en ontmoet jouw nieuwe collega marketeers! We zijn een divers team, met ieder onze eigen online marketing specialiteiten.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.