Skip to main content

Online Marketing Agency nodig?

Afdeling Online is een allround online marketing agency. Als bureau staan wij klaar om je te helpen met al je online marketing vraagstukken. Wij kennen de weg in de wereld van online marketing. Samen met jou creëren en realiseren we een online marketing strategie die écht werkt. Het doel? Jouw online zichtbaarheid en rendement verhogen. Met een team van experts in de verschillende online marketing disciplines is geen vraag ons te gek. Op deze pagina lees je alles over de mogelijkheden van ons online marketing bureau

We zien onszelf graag als de online marketing collega die je zelf niet in huis hebt. Als online marketingbureau kunnen we je helpen bij het bepalen en uitvoeren van je online marketing strategie. Ook voorzien we je van advies over de mogelijkheden en voordelen van online marketing op korte én lange termijn.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
online marketing agency jaap presenteert

Wij zijn gecertificeerd

Certificaat_facebook_blueprint

Waarom online marketing?

Voordat jij je handen ineen slaat met een online marketing agency kunnen wij ons goed voorstellen dat je een aantal vragen hebt. Waarom is online marketing belangrijk? En waarom is online adverteren belangrijk? Wij kunnen je uiteraard ontelbaar veel redenen geven, maar dat besparen we je voor nu. Wel zetten we er graag een aantal op een rijtje: 

 • Van een offline wereld naar een online wereld. Mensen zijn vandaag de dag continu online. Daarom is het belangrijk om met jouw bedrijf ook online zichtbaar te zijn. Om gezien te worden is het dus belangrijk om te zijn waar je doelgroep is: online. Als internet marketing bureau weten daar alles van en wij helpen je graag! 
 • Persoonlijke benadering. Het is steeds moeilijker om op te vallen tussen de ontelbaar veel andere bedrijven. Met online marketing is het mogelijk om gepersonaliseerde marketing (advertenties) in te zetten, specifiek gericht op jouw doelgroep. Denk hierbij aan berichten die passen bij de interesses en behoeftes van die doelgroep. Als online agency weten wij hier alles vanaf. 
 • Online marketing is meetbaar. Jij wilt natuurlijk weten of het loont om te investeren in online marketing én of jij de juiste middelen inzet. Door je website aan Google Analytics te koppelen kun jij alle handelingen meten. Handig toch? 
 • Online marketing geeft een betere ROI (Return on Investment). Doordat je veel gerichter kan adverteren dan je dat met offline marketing kan, wordt er geen geld verspild aan mensen die buiten je doelgroep vallen of platformen waar jouw doelgroep niet op te vinden is.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second Opinion aanvragen

Waarom samenwerken met een digital marketing agency

Met ons als full-service online agency samenwerken kent veel voordelen. Deze voordelen zetten we graag voor je op een rijtje:

 • Bij ons online marketing bureau vind je alle online marketing disciplines onder één dak. Van SEO tot Social marketing tot Google Ads, van strategie tot uitvoering!
 • Meer bereik, engagement of conversies? Ons team van experts weet precies wat er nodig is om jouw online aanwezigheid tot een succes te maken.
 • We hebben ruime kennis van de laatste trends op het gebied van online marketing.
  De wereld van online marketing is altijd in beweging. Geen zorgen, want als Online Marketing Agency hebben we natuurlijk alle relevante certificaten op zak.
 • Zie ons als je collega marketeers. We geloven dat we elkaar juist door samen te werken slimmer kunnen maken door resultaat, kennis en fun te combineren.
 • Als digital marketing agency zijn we er om je te helpen. We maken complexe materie behapbaar en helpen je bij het kiezen van de juiste online strategie.

Wat is een online marketing agency?

Als online marketing agency zijn wij er voor al jouw online marketing werkzaamheden. Overweeg jij om je online marketing uit te besteden aan een online marketing agency? Dan wil jij natuurlijk eerst weten welke vormen van online marketing er allemaal zijn en welke er aangeboden worden. De verschillende disciplines hebben we voor je op een rijtje gezet:

Strategie

Een goede strategie is volgens ons onmisbaar binnen je online marketing. Samen met jou kijken we naar je doelen en wensen op het gebied van online marketing. Waar gaat het goed, en welke kansen zien we nog? Op basis hiervan kiezen we voor een unieke combinatie tussen de verschillende marketingmiddelen. Echt een oplossing op maat, dus.

online marketing agency mercede geeft workshop

SEO

Zoekmachines brengen veel gebruiksgemak, maar ze kunnen ook veeleisend zijn. Gelukkig weten onze SEO specialisten als geen ander hoe zoekmachines zoals Google en Bing in elkaar steken. Wil jij dat je website een goed plekje verovert in de zoekresultaten? Klik op de button en lees verder over SEO!

online marketing agency lisa achter pc

SEA

Snelle, gerichte resultaten dankzij slimme advertenties in de zoekmachine. Dat is waar SEA wat ons betreft om draait. We helpen je graag bij de inrichting van je account, het opzetten en finetunen van je campagnes en advertenties en het meten en interpreteren van de resultaten.

online marketing agency google ads

Analytics

Een van de grote voordelen van online marketing: het is meetbaar! Als Online Marketing Agency kunnen we je helpen bij het inrichten van jouw Analytics account. Zo kunnen we jouw resultaten inzichtelijk maken én je statistieken interpreteren. Via Analytics kun je onder andere zien wat je campagnes opleveren, maar ook krijg je een goed beeld van wat er goed gaat op jouw website en wat niet. Die informatie gebruiken we om je online marketing (nog) beter te maken.

online marketing agency dirk presenteert

Social Marketing

Kun jij wel wat ondersteuning gebruiken wanneer het gaat om social media? Dan ben je bij Afdeling Online aan het juiste adres! Als Online Marketing Agency kennen wij onze weg op de verschillende social media kanalen. Van strategie tot post, van organische content tot advertentie. Ben jij klaar om jouw social media naar een hoger niveau te tillen? Lees verder!

online marketing agency facebookpagina afdeling online

Ad Grants

Als online marketing bureau hebben wij een warm hart voor cultuur. Wist je dat non-profit instellingen in aanmerking komen voor Google Ad Grants: een gratis advertentiebudget van Google, voor non-profits. Dit budget bedraagt maar liefst 10.000 dollar per maand! We helpen je graag met je aanvraag en advertenties.

online marketing agency zoekopdracht museum helmond

Jouw collega marketeers

Leuk dat je samen wil werken met een digital agency, maar je wil natuurlijk ook weten wie de mensen achter de organisatie zijn. Dat snappen we. Daarom stellen we ons team van online marketeers graag aan je voor!

Bekijk het hele team >

De juiste online marketing certificaten op zak

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat de kennis van onze specialisten up-to-date is. Het online marketinglandschap verandert namelijk zo ontzettend snel. Daarom zijn wij in het bezit van de juiste certificaten. Zo blijven we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

mailchimp certificaat logo
microsoft advertising certified professional
internet marketing bureau measure school certificaat
Hubspot Certified Partner als internet marketing bureau
facebook blueprint certification logo

Jouw online marketing uitbesteden?

Wil jij graag je online marketing uitbesteden? Dan ben je bij online marketing agency Afdeling Online aan het goede adres! Wij kunnen jouw online marketing activiteiten volledig van je overnemen tegen een handig, vast, uurtarief. Wil je daar alles over weten? Neem dan contact met ons op

online marketing agency sanne op de bank met laptop

Internet marketing workshops

Als online marketing bureau delen we graag onze kennis. We organiseren daarom regelmatig online marketing workshops. Hierin delen we de laatste ontwikkelingen rondom de verschillende aspecten van online marketing. Bekijk onze workshop-pagina voor meer informatie.

Bekijk de workshops >

Maak kennis met jouw internet marketing agency

Neem een kijkje in ons Online Marketing Bureau en maak kennis met je nieuwe collega marketeers!

Neem contact op met ons

We vertellen je graag alles over mogelijkheden van online marketing tijdens een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Neem contact op via het onderstaande formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.