SEO bureau nodig? Zoek niet verder

Zoekmachine marketing is niet meer weg te denken uit de wereld van digital marketing. Zoekmachines zorgen voor veel gebruiksgemak, maar ze kunnen behoorlijk veeleisend zijn. Gelukkig weten wij als SEO bureau als geen ander wat Google tevreden stelt. Onze SEO experts zullen jouw website tot een zo hoog mogelijke plek in de organische zoekresultaten tillen.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

Doe de gratis SEO Scan
contact@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
SEO bureau inschakelen Dirk en Mercede

Wij zijn gecertificeerd

google partner badge

Waarom een SEO Marketing Bureau inschakelen?

Gratis SEO Scan

Vraag gratis een vrijblijvende SEO scan aan. Onze SEO consultant maakt een SEO check van je website. Daarna ontvang je een kansenadvies om de vindbaarheid van je website te verhogen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze certificaten

Op het gebied van SEO zijn er altijd nieuwe ontwikkelingen. Daarom zijn onze experts altijd op de hoogte van de laatste trends en hebben ze alle noodzakelijke certificaten op zak.

Google Partner Badge
semrush logo
seranking logo
moz logo

Onze diensten

Zoekmachine optimalisatie bestaat uit heel veel verschillende aspecten. Als gespecialiseerde SEO agency kunnen wij je ondersteunen in alle SEO services.

Zoekwoordenonderzoek

Zoekwoorden vormen de basis voor een groot deel van je SEO strategie. Een goed zoekwoordenonderzoek is daarom van groot belang. Het geeft je inzicht in welke zoekwoorden populair zijn en welke de meeste potentie hebben. Ook bekijken we wat de concurrentie is op de zoekwoorden. Laat ons als SEO marketing bureau dus de juiste woorden voor je vinden.

SEO Bureau zoekwoorden onderzoek

SEO analyse

Tijdens de SEO analyse nemen we je website onder de loep. Waar staat je website nu? En wat we kunnen we allemaal verbeteren om je huidige vindbaarheid te vergroten?

SEO bureau SEO analyse

Een technische SEO scan

Technische SEO speelt een belangrijke rol voor je vindbaarheid in zoekmachines. Technische SEO elementen zijn bijvoorbeeld: een optimale pagespeed en de juiste inrichting van de canonical tags, hreflang tags en structured data. We voorkomen technische issues zoals 404 errors, broken links en onjuist ingestelde tags. Zorg je er ook voor dat de XML sitemap en Robots.txt file op orde zijn? Wat ons betreft zijn dit echte quick wins, maar we begrijpen het als dit je te technisch wordt. Wil je je SEO uitbesteden? We adviseren je graag!

SEO bureau inschakelen technische scan

Structuur

Een duidelijke structuur in je website en URL’s helpt je bezoekers en zoekmachines beter te begrijpen waar je website over gaat. Hoe duidelijker de structuur van je website, hoe beter Google de relevantie van je pagina’s schat. Als SEO agency zorgen we ervoor dat je website structuur tiptop in orde is zodat iedereen de weg weten te vinden op je site.

SEO bureau website structuur

SEO Copywriting

Zijn de zoekwoorden geselecteerd? Dan gaat onze copywriter aan de slag met het schrijven van SEO geoptimaliseerde teksten. Hierbij wordt rekening gehouden met de zoekwoorden, maar ook worden interne links meegenomen. We optimaliseren de metadata en zorgen dat de H-tags de juiste keywords bevatten. Bovendien zijn de teksten niet alleen goed geschreven voor Google, maar spreken ze ook je doelgroep aan! Want als je tekst niet goed leesbaar is, zijn je websitebezoekers zo weer weg = minpunten van Google.

Conversie optimalisatie

Met SEO zorgen we ervoor dat bezoekers op je website belanden. Het is echter ook een uitdaging om bezoekers op je website te houden en om ze over te halen om actie te ondernemen. Volgens ons is Conversion Rate Optimization (CRO) daarom ook een belangrijk onderdeel voor de beste SEO. Door goede copywriting en de juiste Call to Actions op je website, neem je je website bezoeker aan de hand om de juiste stappen te zetten op het juiste moment. Hierdoor zal het percentage mensen dat een conversie (zoals een nieuwsbrief inschrijving of aankoop) uitvoert verhogen. En je omzet uiteindelijk ook.

SEO bureau CRO specialist

Linkbuilding

Een ander belangrijk onderdeel van SEO is linkbuilding. In een periode van twaalf maanden zorgen wij ervoor dat jouw website linkverwijzingen ontvangt. Dit is gunstig voor de linkwaarde van je website.

SEO bureau inschakelen linkbuilding

Vindbare websites ontwerpen

Is je website toe aan verbetering of heb je nog geen website? Onze webdeveloper zorgt ervoor dat je bestaande site wordt geoptimaliseerd of dat je een spiksplinternieuwe krijgt. Hierbij is de technische SEO meteen geïntegreerd zodat Google je perfect weet te vinden. We werken vaak met WordPress zodat je je website zelf makkelijk kunt gebruiken en aanpassen.

vindbare websites ontwerpen met een SEO bureau

SEO aanvullen met betaalde advertenties

Met SEO ga je voor een hoge organische plek in de zoekmachine. Het heeft even tijd nodig, maar zorgt voor een plekje dat niet makkelijk weg te slaan is. Wil je ook direct resultaat? Met Search Engine Advertising sta je, bam, in één keer bovenaan. Nog een voordeel van deze combi: goede SEO landingspagina’s leiden tot een hogere kwaliteitsscore in Google Ads, wat mogelijk leidt tot lagere advertentiekosten. Je kunt je SEO strategie dus perfect aanvullen met betaalde advertenties in de zoekmachine. Onze SEA experts staan voor je klaar.

SEO bureau google ads
SEO bureau hoe werkt SEO?

SEO, hoe werkt dat nou?

Het doel van SEO is het verhogen van je organic traffic: meer gratis bezoekers op je website. Google gebruikt een algoritme dat nagaat welke pagina’s het meest relevant zijn en matchen met jouw zoekterm.

Er zijn honderden rankingfactoren, ieder met zijn eigen gewicht en waarde. Voorbeelden zijn content op de pagina, het aantal websites dat naar jouw pagina linkt en de algemene kwaliteit van de website. Met een SEO agency werk je aan die relevantiescores. Het doel is om pagina’s te creëren die het antwoord op de vraag (de zoekterm) zo goed mogelijk beantwoorden. Meer weten over SEO? Dat kan met onze SEO cursus.

Wat gaan we precies doen?

Om je beter vindbaar te maken in zoekmachines verdelen we de SEO werkzaamheden in 8 stappen.

SEO uitbesteden? Wij helpen je!

Wil jij het meeste halen uit zoekmachine optimalisatie (SEO), maar mis je de kennis of tijd? Geen enkel probleem, want dankzij onze SEO agency scoor jij in de zoekresultaten. We kunnen je volledige SEO campagne voor je verzorgen: van strategie tot uitvoering.

SEO uitbesteden

Lokale SEO

Steeds meer zoekopdrachten hebben een lokale zoekintentie. Als je op je mobiel zoekt naar “restaurant”, dan voegt Google daar automatisch je locatiegegevens aan toe. Als lokale onderneming of small business is het daarom heel belangrijk om online goed vindbaar te zijn.

Zoek je bijv. op “marketing bureau Helmond” dan is Afdeling Online het eerste organische zoekresultaat (de eerste resultaten zijn advertenties) én krijg je ons meteen te zien in Google Maps en Google Mijn Bedrijf. Die laatste twee zijn ook erg belangrijk voor je lokale SEO score en kunnen we ook voor je regelen. Als SEO bureau hebben we veel ervaring met lokale SEO, dus we adviseren je graag.

Lokaal bovenaan met SEO

Deze zoekwoorden houden wij zoal hoog voor lokale bedrijven.

 • Pianoles – #1. positie in Etten-Leur.
 • All you can eat sushi – #1. positie in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Nijmegen.
 • MBO opleidingen – #1. positie in Tiel.
 • Autobedrijf – #2 positie in Helmond.
 • Vloerenwinkel – #1. positie in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Breda en Helmond.

“Als SEO bureau onderhouden we elke maand meer dan 1.300 top 5 posities in Google.“

Lisa van der Westen

SEO specialist bij Afdeling Online

Beloven we een #1. positie?

Nee, want als je concurrenten slim zijn, hebben zij ook een SEO bureau ingeschakeld. Zoekmachine optimalisatie blijft een dagelijkse race naar de top en Google wordt steeds kritischer. SEO stopt niet. Continu blijven optimaliseren is nodig om je concurrenten voor te blijven. Wat we wel beloven? Dat lees je hieronder.

SEO bureau nummer 1 in google

Gratis SEO Scan

Vraag gratis een vrijblijvende SEO scan aan. Onze SEO consultant maakt een SEO check van je website. Daarna ontvang je een kansenadvies om de vindbaarheid van je website te verhogen.

Doe de gratis SEO Scan

De voordelen van Afdeling Online als SEO bureau

SEO uitbesteden bij Afdeling Online zit vol voordelen. Om gezamenlijk succesvol te zijn werken wij volgens onderstaande uitgangspunten:

 • Een gefaseerde aanpak: we richten ons eerst op het laaghangende fruit om vervolgens met elkaar mee te groeien.
 • Een praktische aanpak: oplossingsgericht, korte lijnen en altijd gericht op resultaat.
 • Rapportages op maat: maandelijks laten we zien wat er goed ging, wat er minder goed ging en wat wij en jullie kunnen verbeteren.
 • Kennis is er om te delen: waar mogelijk dragen we onze kennis over zodat we een betere dialoog hebben en de samenwerking beter wordt.
 • Persoonlijk contact: vinden we extreem belangrijk, je krijgt je eigen contactpersoon en maandelijks (of vaker) contact is essentieel voor de voortgang.
 • Alle ervaring in huis: we werken voor 200+ actieve klanten en als jouw Afdeling Online hebben we specialisten beschikbaar in elke online marketingdiscipline.

Ontmoet je nieuwe SEO team

Dit zijn ze dan, onze mega slimme specialisten, die precies weten hoe jij hoger in Google komt. Ben je er klaar voor?

Ja, ik wil beter gevonden worden in Google

Jouw collega marketeers

Maak kennis met je nieuwe Afdeling Online. De collega’s in ons online marketing bureau hebben ieder hun unieke talenten en specialismen. Van strategie tot SEA, social media marketing en email marketing. Samen brengen we je gehele marketing tot een online succes. Fluitje van een cent! Voor ons tenminste 😉

Projecten waar we trots op zijn

Op feestjes vertellen we met een grote glimlach over onze projecten.

Contact met een SEO bureau

Ben je er klaar voor om je SEO uit te besteden? Of heb je vragen? Vul je gegevens even in, dan hebben we snel contact.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.