SEO bureau nodig? Zoek niet verder

Zoekmachine marketing is niet meer weg te denken uit de wereld van digital marketing. Ze zorgen voor veel gebruiksgemak, maar ook kunnen ze bij vlagen behoorlijk veeleisend zijn. Gelukkig weten onze SEO specialisten als geen ander wat Google tevreden stelt. Ze weten dan ook precies hoe ze jouw website tot een zo hoog mogelijke plek in de zoekresultaten tillen. Met behulp van ons SEO marketing bureau sta jij binnenkort op een toppositie in de organische zoekresultaten van Google.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
SEO bureau inschakelen Dirk en Mercede

Wij zijn gecertificeerd

google partner badge

Waarom een SEO Marketing Bureau?

Dit zijn de voordelen van samenwerken met een SEO agency:

  • Door effectieve inzet van SEO (Search Engine Optimization) behaal je resultaat, zeker op een wat langere termijn. Behaal een hogere positie in de zoekresultaten en een toename in het organische verkeer naar jouw website of webshop.
  • Met behulp van een SEO specialist tref je potentiële klanten op het juiste moment, namelijk wanneer ze al actief op zoek zijn naar jouw product of dienst.
  • Goed ingerichte en gevulde SEO pagina’s zorgen ervoor dat jouw boodschap duidelijk en gestructureerd overkomt.
  • Als internet marketing bureau brengen wij je een heel team van collega marketeers. Ons SEO marketing bureau is gevuld met technische experts en creatieve copywriters.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second Opinion aanvragen

Onze certificaten

Op het gebied van SEO zijn er altijd nieuwe ontwikkelingen. Daarom zijn onze experts altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ze hebben altijd de noodzakelijke certificaten op zak.

Google Partner Badge
semrush logo
seranking logo
moz logo

SEO bureau: de mogelijkheden

SEO bestaat uit heel veel verschillende aspecten. Wij kunnen je ondersteunen op alle gebieden van SEO.

Een technische scan

Het technische gedeelte speelt een belangrijke rol bij SEO. Hierbij kun je denken aan goede H1’s, overzichtelijke landingspagina’s en sterke meta descriptions, Wat ons betreft zijn dit echte quick wins. Hierbij maken we vooral gebruik van Google Analytics. We adviseren je graag!

SEO bureau inschakelen technische scan

Zoekwoorden advies

Zoekwoorden vormen de basis voor een groot deel van je SEO. Een goed zoekwoorden onderzoek is daarom van groot belang. Het geeft je een goed inzicht in welke zoekwoorden populair zijn en welke de meeste potentie hebben. Ook bekijken we wat de concurrentie is op de zoekwoorden. Laat onze SEO experts dus de juiste woorden voor je vinden.

SEO bureau inschakelen zoekwoorden

Copywriting

Zijn de zoekwoorden geselecteerd? Dan gaat onze copywriter aan de slag met SEO geoptimaliseerde teksten. Hierbij wordt rekening gehouden met de zoekwoorden, maar ook worden interne links meegenomen. Bovendien zijn de teksten niet alleen goed geschreven voor Google, maar spreken ze ook je doelgroep aan!

SEO bureau inschakelen copywriter Mercede

Linkbuilding

Een ander belangrijk onderdeel van SEO is linkbuilding. In een periode van twaalf maanden zorgen wij ervoor dat jouw website linkverwijzingen ontvangt. Dit is gunstig voor de linkwaarde van je website.

SEO bureau inschakelen linkbuilding

SEO uitbesteden? Wij helpen je!

Wil jij het meeste halen uit zoekmachine optimalisatie (SEO), maar mis je de kennis of tijd? Geen enkel probleem, want dankzij onze SEO agency scoor jij in de zoekresultaten. We kunnen je volledige Search Engine Optimalisation voor je verzorgen: van strategie tot uitvoering. Wil jij je SEO aanvullen met betaalde advertenties? Dan staat onze SEA expert voor je klaar.

SEO bureau jaap presenteren

SEO, hoe werkt dat nou?

Google gebruikt een algoritme die nagaat welke pagina’s het meest relevant zijn en matchen met jouw zoekterm. Er zijn honderden rankingfactoren, ieder met zijn eigen gewicht en waarde. Het algoritme kijkt dus naar alle factoren die de relevantie beïnvloeden, bijvoorbeeld: content op de pagina, aantal websites die naar jouw pagina linken, algemene kwaliteit van de website. Met SEO werk je aan die relevantie scores. Het doel is om pagina’s te creëren die het antwoord op de vraag (de zoekterm) zo goed mogelijk beantwoorden.

Wat gaan we precies doen?

Samen met onze klanten doorlopen we deze stappen.

Jouw collega marketeers

Maak kennis met je nieuwe collega marketeers. Ieder met zijn of haar eigen unieke talenten en online marketing specialiteiten.

Bekijk alle collega's

Maak kennis met jouw nieuwe SEO partner!

Wil je aan de slag met SEO en ben je benieuwd of Afdeling Online iets voor jou kan betekenen? We komen graag in contact met je!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.