SEO bureau nodig? Zoek niet verder

Zoekmachine marketing is niet meer weg te denken uit de wereld van digital marketing. Zoekmachines zorgen voor veel gebruiksgemak, maar ze kunnen behoorlijk veeleisend zijn. Gelukkig weten wij als SEO advies bureau als geen ander wat Google tevreden stelt. Onze SEO experts zullen jouw website tot een zo hoog mogelijke plek in de organische zoekresultaten tillen.

SEO bureau inschakelen Dirk en Mercede

Waarom een SEO marketing bureau inschakelen?

Onze diensten

Zoekmachine optimalisatie bestaat uit heel veel verschillende aspecten. Als gespecialiseerde SEO agency kunnen wij je ondersteunen in alle SEO services.

Zoekwoordenonderzoek

Zoekwoorden vormen de basis voor een groot deel van je SEO strategies. Een goed zoekwoordenonderzoek, ook wel keyword research genoemd, is daarom van groot belang. Het geeft je inzicht in welke zoekwoorden populair zijn en welke de meeste potentie hebben. Ook bekijken we wat de concurrentie is op de zoekwoorden. Laat ons als SEO marketing bureau dus de juiste woorden voor je vinden.

SEO Bureau zoekwoorden onderzoek

SEO analyse

Tijdens de SEO analyse nemen we je website onder de loep. Waar staat je website nu? Hoe zien je on-page SEO en je organic traffic eruit? En wat kunnen we allemaal verbeteren om je huidige vindbaarheid te vergroten en jouw doelgroep beter te bereiken?

SEO bureau SEO analyse

Een technische SEO scan

Technische SEO speelt een belangrijke rol voor je vindbaarheid in zoekmachines. Technische SEO elementen zijn bijvoorbeeld: een optimale pagespeed en de juiste inrichting van de canonical tags, hreflang tags en structured data. We voorkomen technische issues zoals 404 errors, broken links en onjuist ingestelde tags. Zorg je er ook voor dat de XML sitemap en Robots.txt file op orde zijn? Wat ons betreft zijn dit echte quick wins, maar we begrijpen het als dit je te technisch wordt. Wil je je SEO uitbesteden? Wij adviseren je graag!

SEO bureau inschakelen technische scan

Structuur

Een duidelijke structuur in je website en URL’s helpt je bezoekers en zoekmachines beter te begrijpen waar je website over gaat. Hoe duidelijker de structuur van je website, hoe beter Google de relevantie van je pagina’s schat. Als zoekmachine optimalisatie bureau zorgen we ervoor dat je website structuur tiptop in orde is. Zo weet iedereen de weg te vinden op je site.

SEO bureau website structuur

SEO Copywriting

Zijn de zoekwoorden geselecteerd? Dan gaat onze copywriter aan de slag met het schrijven van SEO geoptimaliseerde teksten. Copywriting is een belangrijk onderdeel van content marketing. Hierbij wordt rekening gehouden met de zoekwoorden, maar ook worden interne links meegenomen. We zorgen voor goed geschreven teksten die ook nog eens SEO ondersteuning bieden. Bovendien zijn de teksten niet alleen goed geschreven voor Google, maar spreken ze ook je doelgroep aan! Want als je tekst niet goed leesbaar is, zijn je websitebezoekers zo weer weg. Gelukkig zijn de experts van ons SEO bureau op de hoogte van alle SEO best practices. Zo voorzien wij onze klanten van de beste SEO!

Conversie optimalisatie

Met SEO zorgen we ervoor dat bezoekers op je website belanden. Het is echter ook een uitdaging om bezoekers op je website te houden en om ze over te halen om actie te ondernemen. Volgens ons is conversie optimalisatie daarom ook een belangrijk onderdeel voor de beste SEO. Door goede copywriting en de juiste Call to Actions op je website, neem je je website bezoeker aan de hand om de juiste stappen te zetten op het juiste moment. Hierdoor zal het percentage mensen dat een conversie (zoals een nieuwsbriefinschrijving of aankoop) uitvoert, stijgen. En je omzet uiteindelijk ook!

SEO bureau CRO specialist

Linkbuilding

Een ander belangrijk onderdeel van goede SEO is linkbuilding. In een periode van twaalf maanden zorgen wij ervoor dat jouw website linkverwijzingen ontvangt. Dit is gunstig voor de linkwaarde van je website en daarmee je score in Google. Hoe meer kwalitatieve websites naar jouw website doorlinken, hoe beter.

SEO bureau inschakelen linkbuilding

Vindbare websites ontwerpen

Is je website toe aan verbetering of heb je nog geen website? Onze webdeveloper zorgt ervoor dat je bestaande site wordt geoptimaliseerd of dat je een spiksplinternieuwe website krijgt. Hierbij is de technische SEO meteen geïntegreerd zodat Google je perfect weet te vinden. We werken vaak met WordPress zodat je je website zelf makkelijk kunt gebruiken en aanpassen. Ons zoekmachine marketing bureau helpt je dus echt met elke stap. Ook de technische kant is voor ons geen probleem.

vindbare websites ontwerpen met een SEO bureau

SEO aanvullen met betaalde advertenties

Met SEO ga je voor een hoge organische plek in de zoekmachine. Het heeft even tijd nodig, maar zorgt voor een plekje dat niet makkelijk weg te slaan is. Wil je ook direct resultaat? Met Search Engine Advertising sta je in één klap bovenaan. Nog een voordeel van deze combi: goede SEO landingspagina’s leiden tot een hogere kwaliteitsscore in Google Ads, wat mogelijk leidt tot lagere advertentiekosten. Je kunt je SEO strategie dus perfect aanvullen met betaalde advertenties in de zoekmachine. Onze SEA experts staan voor je klaar.

SEO bureau google ads
SEO bureau hoe werkt SEO?

Wat kan deze SEO consultancy mij bieden?

Het doel van SEO is het verhogen van je organic traffic: meer gratis bezoekers op je website. Google gebruikt een algoritme dat nagaat welke pagina’s het meest relevant zijn en matchen met jouw zoekterm. Er zijn honderden rankingfactoren, ieder met zijn eigen gewicht en waarde. Het algoritme kijkt dus naar alle factoren die de relevantie beïnvloeden, bijvoorbeeld: content op de pagina, het aantal websites dat naar jouw pagina linkt en de algemene kwaliteit van de website. Met een SEO agency werk je aan die relevantiescores. Het doel is om pagina’s te creëren die het antwoord op de vraag (de zoekterm) zo goed mogelijk beantwoorden. Meer weten over SEO? Dat kan met onze SEO cursus of andere workshops op maat.

“Als SEO bureau onderhouden we elke maand meer dan 1.300 top 5 posities in Google.“

Lisa van der Westen

SEO specialist bij Afdeling Online

SEO uitbesteden? Wij helpen je!

Wil jij het meeste halen uit zoekmachine optimalisatie, maar mis je de kennis of tijd? Geen enkel probleem, want dankzij onze SEO agency scoor jij in de zoekresultaten. Wij weten alles van online marketing en kunnen je volledige SEO campagne voor je verzorgen: van strategie tot uitvoering.

Google-Display-ads-training

Wat gaan we precies doen?

Om je beter vindbaar te maken in zoekmachines verdelen we de SEO werkzaamheden in 8 stappen.

De voordelen van Afdeling Online als SEO bureau

Als je Afdeling Online inzet als SEO advies bureau, profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je eigen contactpersoon
  • Korte lijnen 
  • Transparante communicatie
  • Kennis van alle online marketingdisciplines
  • Ervaring met 200+ klanten
  • Maandelijkse rapportage
  • Maandelijks opzegbaar
Google-Display-ads-training

Gratis SEO Scan

Vraag gratis een vrijblijvende SEO scan aan. Onze SEO consultancy doet een SEO check op je website. Daarna ontvang je een kansenadvies om de vindbaarheid van je website te verhogen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.