Copywriting bureau inzetten voor creatieve teksten?

Welke boodschap wil je als bedrijf overbrengen? En met welke tone of voice wil je jouw doelgroepen aanspreken? Dat zijn vragen die wij als copywriting bureau aan je stellen. Pas als wij je wensen en doelstellingen scherp hebben, gaan we aan de slag. We schrijven creatieve, maar vooral inhoudelijk goede teksten voor jouw website, webshop, nieuwsbrief of andere online kanalen. Kortom: wil jij je online teksten uitbesteden aan een ervaren copywriting bureau? Lees dan gauw verder!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
copywriting bureau sanne

Wij zijn gecertificeerd

google partner badge

Een copywriting bedrijf inzetten. Waarom eigenlijk?

  • Wanneer je de expertise van ons als copywriting bureau inzet, kun je rekenen op creatieve en inhoudelijk correcte teksten. Onze copywriters duiken in het onderwerp, vragen de nodige input op en klimmen vervolgens in de pen!
  • Weinig tijd en handjes tekort? Dan is het inschakelen van een copywriting bureau een slimme zet. Zo blijft het schrijven van goede teksten niet langer meer op je eeuwige to-do lijstje staan.
  • Mooi meegenomen is dat wij bij het schrijven van online teksten óók rekening houden met SEO. Dat wil zeggen dat je door middel van de teksten beter gevonden wordt in de zoekmachine. We leveren de teksten namelijk standaard aan met meta titles, meta descriptions, alt titles, H1’s, H2’s en interne linkjes.
  • De tekstschrijvers binnen ons copywriting bedrijf hebben heel veel ervaring met teksten schrijven. Inmiddels hebben ze kennis over héél veel verschillende onderwerpen: van vrachtwagenonderdelen tot dierenvoeding. En weten onze copywriters nog helemaal niets over jouw business? Dan duiken ze maar al graag in jouw onderwerp.
  • Tenslotte moeten de online teksten natuurlijk ook iets opleveren: meer websitebezoekers, meer leads, meer verkopen, meer nieuwsbriefinschrijvingen, ga zo maar door. Ook daar zijn onze copywriters erg bedreven in: ze schrijven iedere tekst met de juiste insteek en voegen altijd een call to action toe.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second Opinion aanvragen

Gecertificeerd copywriting bedrijf

Kies je voor teksten die bijdragen aan de vindbaarheid van je website of webshop? Dan noemen we dat met een chique woord: Search Engine Optimization (SEO). Binnen ons copywriting bureau werken er een aantal SEO experts die allemaal in het bezit zijn van de nodige certificaten:

copywriting bureau jaap
Google Partner Badge
semrush logo
moz logo
seranking logo

Een copywriting agency inschakelen voor...

Denk je erover om Afdeling Online in te zetten als jouw nieuwe copywriting bureau? Dan wil je natuurlijk inzicht in onze werkwijze. Hieronder lees je hoe wij tot de meest effectieve teksten komen.

Input verzamelen

Om inhoudelijk kwalitatieve teksten te kunnen schrijven, willen wij graag het naadje van de kous weten. Dat wil zeggen dat we ons helemaal verdiepen in jouw core business. En hebben we ondanks jouw aangeleverde input tóch nog een aantal vragen, dan plannen we een interview in. Ook stellen we wat meer overkoepelende vragen als: wat wil je als organisatie uitstralen? Welke boodschap wil je overbrengen? En welke tone of voice hanteren jullie?

copywriting bureau mercede

Organische vindbaarheid

Wil je dankzij je teksten ook hoog scoren in de zoekresultaten? Dan gaat onze SEO specialist aan de slag met een keyword research. Daarin doen we onderzoek naar relevante zoektermen met voldoende zoekvolume en een lage concurrentie. Per tekst selecteren we vervolgens de meest relevante zoekwoorden en verweven deze zoekwoorden in de lopende tekst, titels en meta data.

copywriting bureau seo onderzoek

Copywriting

Het moment is daar: we klimmen in de pen. Of ja, we kruipen achter ons toetsenbord. We gaan aan de slag met teksten die goed leesbaar zijn en direct in het oog springen. Dát is namelijk het specialisme van ons als copywriting agency. Om te verifiëren of we op de juiste weg zitten, sturen we natuurlijk altijd eerst een proeftekst op.

copywriting bureau handen op toetsenbord

Implementatie

Je nieuwe online teksten zijn geschreven en door jou goedgekeurd. En dan volgt natuurlijk de onmisbare stap: het implementeren van je teksten. Ook dit kunnen wij voor je oppakken, mits we toegang hebben tot het CMS van je website of webshop. Vervolgens kun je de teksten uiteraard ook gebruiken voor social marketingGoogle Ads of e-mailmarketing.

copywriting bureau scherm met google ads

Jouw collega marketeers

Maak kennis met je nieuwe collega marketeers. Ieder met zijn of haar eigen unieke talenten en online marketing specialiteiten.

Bekijk alle collega's

Ontmoet jouw nieuwe copywriting bureau

Wil je het schrijven van online teksten uitbesteden aan een gecertificeerd, ervaren copywriting bureau? Wie weet zijn wij een match! Laat hieronder jouw gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om even kennis te maken.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.