Op zoek naar een Digital Marketing Agency?

Even voorstellen: wij zijn Afdeling Online. Je kunt ons zien als de online marketing afdeling die je zelf niet in huis hebt, maar die je wel kunt inzetten voor alle facetten van je online strategie en uitvoering. Wij weten onze weg in de wereld van online marketing. Kun jij wel een paar extra handen gebruiken op het gebied van online marketing? Lees snel verder.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
digital marketing agency jaap geeft workshop

Wij zijn gecertificeerd

google partner badge

Waarom samenwerken met een Digital Marketing Agency?

Dit zijn de voordelen van samenwerken met een online marketing agency:

  • Van Social Media tot Analytics, van Marketing Automation tot Zoekmachine Adverteren. We hebben alle expertise gewoon onder één dak. Wat je online marketing vraag ook is, wij kunnen je helpen.
  • Hierdoor kunnen we ook een totaaloplossing voor je online marketing bedenken en uitvoeren.
  • We hebben ruime kennis van de laatste trends op het gebied van Online Marketing.
  • We hebben als Digital Marketing Agency natuurlijk alle belangrijke certificaten op zak.
  • Meer bezoekers, verkopen of likes? Wij weten precies hoe we online marketing moeten inzetten om jouw bedrijfsdoelstellingen te behalen.
  • Je online marketing uitbesteden? Of gewoon wat ondersteuning nodig, bijvoorbeeld bij complexe materie. Het is allemaal mogelijk!
  • Zie ons als je collega marketeers. We geloven dat we elkaar juist door samen te werken slimmer kunnen maken door resultaat, kennis en fun te combineren.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second Opinion aanvragen

Alle certificaten op zak

We vinden het belangrijk om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op gebied van online marketing. Daarom hebben we altijd de belangrijkste certificaten in ons bezit:

Google Partner Badge
mailchimp certificaat logo
microsoft advertising certified professional
Hubspot Certified Partner als internet marketing bureau
facebook blueprint certification logo

Wat hebben we als Digital Marketing Agency in huis?

Dit is wat we voor je kunnen betekenen:

Strategie

De mogelijkheden van de online wereld blijven groeien. Daarom is het geen overbodige luxe om een goede online strategie te hebben. Samen met jou gaan we aan de slag en formuleren we een strategie die helemaal aansluit bij jouw identiteit en doelen.

digital marketing agency mercede presenteert

SEO

Een goede vindbaarheid doet wonderen voor je online succes. Met behulp van SEO (Search Engine Optimization) zorgen we dat jouw vindbaarheid in de organische zoekresultaten beter wordt. Hiervoor voeren we eerst een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uit, maar ook kijken we natuurlijk naar de technische kant van jouw SEO. Het resultaat? Hogere posities in de zoekresultaten die er echt toe doen!

digital marketing agency lisa achter pc

SEA

Slim en gericht adverteren in de zoekmachine, dat is waar het bij SEA allemaal om draait. Wij realiseren Google Ads campagnes voor je (voorheen Google Adwords), gericht op de belangrijkste pagina’s van je website. Hiermee bereiken we potentiële klanten wanneer ze al naar je op zoek zijn. Handig!

digital marketing agency google ads

Analytics

Het mooie aan online marketing is dat het voor een groot deel meetbaar is. Een goede inrichting van je online analyse tools is hierbij onmisbaar. Wij helpen onze klanten vaak met de inrichting van hun Google Analytics account. Zo weten we precies wat jouw online marketing campagnes opleveren. Ook kunnen we hiermee (waar nodig) je campagnes bijsturen!

digital marketing agency dirk presenteert

Social Marketing

Met advertenties op social media kun je heel gericht je doelgroep bereiken én zijn de resultaten meetbaar. Wij kunnen je helpen met al je organische berichten en advertenties op jouw sociale kanalen, zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.

digital marketing agency facebookpagina afdeling online

Ad Grants

Heeft jouw organisatie een ANBI-status? Dan kom je in aanmerking voor een advertentiebudget van 10.000 dollar per maand! Je kunt Google Ad Grants zien als een soort kadootje voor non-profits, van Google. Wij kunnen je helpen bij je aanvraag en het onderhoud van Google Ad Grants account.

digital marketing agency google zoekopdracht

Online marketing uitbesteden

Misschien kom je tijd tekort, of ontbreken de middelen om je online marketing helemaal zelf uit te voeren? Laat ons je Afdeling Online zijn. We kunnen als Digital Marketing Agency je volledige online marketing uit handen nemen.. en ‘m ook nog eens voor je uitvoeren!

digital marketing agency jaap presenteert in grote vergaderruimte 1330

Internet marketing workshops

Als digital marketing agency hebben we behoorlijk wat kennis en ervaring verzameld op het gebied van online marketing. Daarom organiseren we regelmatig workshops over de verschillende aspecten van online marketing. We organiseren workshops op vaste momenten, maar een workshop op maat is natuurlijk ook mogelijk.

Bekijk de workshops

Dit zijn wij

Hier zie je ons in actie, in ons sfeervolle hoofdkantoor. Iedere collega heeft zijn of haar eigen bijzondere specialiteiten. Ben je op zoek naar een digital marketing agency? Kom gerust eens kennismaken!

Neem contact op met ons

Wil je weten wat mogelijkheden zijn van online marketing? Wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek! Neem contact op via het onderstaande formulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.