Skip to main content

Een Spotify adverteren training volgen

Spotify: momenteel een van de populairste streamingdiensten voor digitale audio in Nederland. Maar niet alleen in Nederland: wereldwijd heeft Spotify miljoenen gebruikers. Niet gek dus dat veel ondernemingen willen adverteren op Spotify. Zeker nu het makkelijker is gemaakt door de Ad Studio van Spotify. Weten hoe je Spotify het beste kan inzetten om je doelgroep optimaal te bereiken? En wil je alles leren over de Ad Studio van Spotify? Wij vertellen er je graag meer over tijdens deze Spotify adverteren workshop.

STUDIEDUUR

1 dag of dagdeel

WANNEER

op aanvraag

LESTIJDEN

op aanvraag

LOCATIE

bij jou op locatie

DEELNEMERS

maximaal 16 deelnemers

spotify adverteren training

Offerte

Ontvang een op maat gemaakte offerte in je mailbox.

Vraag offerte aan

Terugbelverzoek

Laat je nummer achter en wij bellen je op.

Bel mij op

De voordelen van een incompany workshop Spotify adverteren

Bij jou op locatie

De workshop is op een locatie naar keuze. We komen graag naar je toe maar we beschikken ook over een opleidingsruimte waar we gebruik van kunnen maken. De keuze is aan jou!

Voor jullie allemaal

Liever individueel of met je collega’s les krijgen? Het kan allemaal. Alles is mogelijk tot een maximum van 16 collega’s per lesdag.

Op maat gemaakt

De cursus Spotify adverteren wordt op maat gemaakt. Dat wil zeggen: afgestemd op jouw leerwensen, topics en samenstelling van het team.

spotify adverteren training

Leer alles over Spotify adverteren...

Tijdens de workshop ga je aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Spotify Ad Studio
  • De verschillende advertentievormen (audio advertenties, videoadvertenties, display advertenties, gesponsorde afspeellijsten en podcast advertenties)
  • De kosten van Spotify adverteren
  • De targeting mogelijkheden
  • Campagnes opzetten

Tijdens deze training duiken we onder andere dieper in Spotify Ad Studio. Hiermee kun je audio- of video-advertenties van maximaal 30 seconden maken, die worden gezien en gehoord door de Spotify Free-gebruikers. Tijdens deze workshop gebruiken we jouw advertentiedoelstellingen als uitgangspunt. Hierbij lopen we van A tot Z door de Spotify Ad Studio. De workshop wordt geheel op maat gemaakt. het kan dus zijn dat de lesdag afwijkt van bovengenoemde onderwerpen. 

Zo werkt het

Het is belangrijk dat wij jouw doelen en verwachtingen helder in kaart hebben. Daarom houden we voor de start van de workshop altijd een intakegesprek. De workshop Spotify adverteren zelf duurt drie uur bij een dagdeel of zes uur voor een hele dag. We hebben plek voor maximaal 16 deelnemers. We stemmen daarbij de workshop af op jouw organisatie. Uiteraard is er genoeg ruimte om vragen te stellen en sturen we de presentatie naar je op zodat je alles nog eens rustig kan nalezen.

spotify adverteren training

Referenties

icm logo
google cert educator level2
factor-c

8,5 beoordeling op Springest

Op Springest verzamelen we de ervaringen van onze studenten.

Bekijk de ervaringen >
spotify adverteren training

Na de workshop...

Na de workshop Spotify adverteren weet jij: 

  • precies hoe Spotify Ad Studio werkt
  • hoe jij je doelgroep het beste kunt bereiken
  • welke advertentievorm(en) het beste bij jouw doelstellingen passen
  • wat voor soort advertentie(s) jij het beste kunt inzetten

Voor wie is deze workshop geschikt?

Wil jij graag gaan adverteren op Spotify? Dan is deze training iets voor jou! Over het algemeen is deze cursus geschikt voor online marketeers, ondernemers en iedereen die meer wil leren over Spotify adverteren.

spotify adverteren training

Vraag een offerte aan

Wil je graag een offerte ontvangen voor deelname aan de Spotify adverteren training? Of liever eerst kennismaken? Kan allemaal. Vul dit formulier in, wij doen de rest.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen van cursisten

Zelf zijn we natuurlijk heel enthousiast, maar we laten liever anderen voor ons spreken.

“Fijn dat de workshop in een kleine groep was, je leert van elkaar en er is ruimte voor vragen.”

Deelnemer

“Wat ik verder nog kwijt wil? Dat ik heel tevreden ben :)”

Deelnemer

“Ik zou de cursus aanraden omdat je er vakkundige kennis opdoet, die je ook echt kunt toepassen op jouw praktijksituatie en in je dagelijkse werkzaamheden.”

Deelnemer

Over Afdeling Online

Deze workshop Spotify adverteren wordt gegeven door Afdeling Online: een ervaren online marketing bureau, gevestigd in Helmond. We zijn gespecialiseerd in werkzaamheden als online marketing strategie, zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie, social marketing, e-mail marketing, Analytics et cetera. We bieden niet alleen online marketing werkzaamheden aan een scala klanten, maar ook een aantal online marketing workshops aan. Daar is deze cursus er één van.

opleiding omscholing kantoor

Meer weten?

Neem contact op met Jaap

Stel je vraag aan Jaap