SEO copywriting bureau inschakelen?

Wil je werken aan de organische vindbaarheid van je website of webshop? Dan is SEO copywriting één van de belangrijkste stappen die je kunt zetten. Hoe relevanter de teksten zijn op je website of webshop, hoe beter vindbaar je bent. Uiteraard moeten deze SEO-geoptimaliseerde teksten voorzien zijn van de meest relevante zoekwoorden. Maar hoe pak je dat aan? Als SEO copywriting bureau adviseren we je graag en helpen we je een handje op weg. Of dat nou op het gebied is van zoekwoordenonderzoek, het SEO-optimaliseren van je teksten óf het volledig uit handen nemen van je SEO teksten.

Wil je zelf al meteen een vliegende start maken? Download onze online copywriting checklist dan alvast voor wat houvast over hoe je je tekst structureert, een schrijfstijl toepast, metadata schrijft en interne links verwerkt.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
seo copywriting bureau dirk en mercede

Wij zijn gecertificeerd

google partner badge

Vijf voordelen van SEO teksten uitbesteden

  • Het schrijven van teksten vergt veel tijd. Dat geldt ook zeker voor SEO copywriting. Daarom kan het héél handig zijn om je SEO teksten uit te besteden. Zo blijft de vaart erin en kun je gestructureerd blijven werken aan je SEO strategie.
  • De tekstschrijvers binnen ons SEO copywriting bureau zijn zeer ervaren en hebben kennis van heel veel verschillende onderwerpen. En ook als ze (nog) geen verstand hebben van jouw business, dan duiken ze maar al te graag in het onderwerp. Daarnaast kun je kwalitatief goede en creatieve teksten verwachten die ook nog eens SEO-technisch perfect in elkaar zitten.
  • Informeren, verkopen, leads genereren, tickets verkopen of branding. Wat het doel van jouw website of webshop ook is: als SEO copywriting agency vinden wij altijd de juiste tone of voice die past bij jouw doelgroep en doelstellingen.
  • Niet alleen een goed geschreven SEO-tekst draagt bij aan een hoge positie in de zoekmachine, ook de metadata is erg belangrijk. Als ervaren SEO copywriting bureau zorgen we ervoor dat alle puntjes op de i staan, vóórdat we de tekst bij jou aanleveren ter controle.
  • Maar, wat leveren die SEO-teksten dan eigenlijk op? Onze SEO specialist houdt de organische rankings nauwlettend in de gaten en stuurt bij waar nodig. Zo spot hij bijvoorbeeld waar er nog kansen liggen op basis van zijn keyword research.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second Opinion aanvragen

Gecertificeerd SEO copywriting bureau

De wereld van online marketing is continu in beweging. Dat geldt ook voor de discipline SEO. Daarom hebben onze SEO-experts binnen ons SEO copywriting bureau de nodige certificaten op zak en zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Google Partner Badge
semrush logo
seranking logo
moz logo

Een SEO copywriting agency inschakelen voor...

Overweeg je om Afdeling Online in te schakelen als jouw nieuwe SEO copywriting bureau? Dan ben je vast benieuwd hoe onze copywriting experts te werk gaan. Hieronder lees je stap voor stap hoe wij tot effectieve SEO teksten komen.

Intakegesprek

Voordat we aan de slag kunnen met inhoudelijk kwalitatieve teksten, moeten we eerst meer weten over de organisatie waarvoor je werkt. We stellen je vragen over je core business, termen waarop je gevonden wilt worden en je gewenste tone of voice.

seo copywriting bureau mercede achter pc

Zoekwoorden onderzoek

Zodra we weten waar jij op gevonden wilt worden, starten we met een zoekwoorden onderzoek. Onze SEO specialist gaat op zoek naar ‘keywords’ waarop het meeste zoekvolume zit én waarop de concurrentie zo laag mogelijk is. We selecteren de meest relevante zoekwoorden en adviseren over welke onderwerpen we SEO-teksten gaan schrijven.

seo copywriting bureau keyword research

SEO copywriting

Het echte werk kan beginnen: SEO copywriting! Deze SEO-geoptimaliseerde teksten zorgen ervoor dat je website of webshop goed organisch (onbetaald) zichtbaar is in zoekmachine. Uiteraard voorziet een SEO copywriting agency zoals Afdeling Online deze teksten van metadata, interne links en alt titles.

seo cursus teksten schrijven

Monitoren en rapporteren

Je nieuwe SEO teksten zijn geschreven en door jou goedgekeurd. Dan is het tijd om de teksten daadwerkelijk te plaatsen. Vervolgens kun je de teksten uiteraard ook gebruiken voor social marketingGoogle Ads of e-mailmarketing. We houden de rankings nauwlettend in de gaten en rapporteren maandelijks over de resultaten.

seo copywriting bureau google zoekopdracht

SEO copywriting uitbesteden? Wij helpen je!

Wil je werken aan je SEO strategie, maar heb je handjes tekort? Dan kun je je SEO copywriting uitbesteden! Wij van Afdeling Online stellen ons graag voor als jouw nieuwe SEO copywriting agency. Met onze hulp scoor jij hoog in de zoekresultaten! Waar wacht je nog op?

seo agency ilse met klant

Jouw collega marketeers

Maak kennis met je nieuwe collega marketeers. Ieder met zijn of haar eigen unieke talenten en online marketing specialiteiten.

Bekijk alle collega's

Kennismaken met jouw nieuwe SEO copywriting bureau

Wil je je SEO copywriting uitbesteden aan een gecertificeerd, ervaren bureau zoals Afdeling Online? Wie weet zijn wij een match! Laat hieronder jouw gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om even kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.