Skip to main content

Facebook expert: Daantje

Hoi! Mijn naam is Daantje en ik ben één van de Facebook experts van Afdeling Online. Ben je van plan om jouw bedrijf of organisatie in de spotlights te zetten op Facebook? Als Facebook expert denk ik graag mee over een Facebookstrategie, zodat Facebook in jouw (bestaande) middelenmix past. Als Facebook specialist kan ik je helpen bij het schrijven van Facebook posts (dat noemen wij ook wel community management) en Facebook adverteren. Benieuwd naar wat ik als Facebook expert voor je kan betekenen? Lees snel verder!

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
interview daantje op kantoor

Daantje is gecertificeerd

Certificaatlogo hootsuite new
Certificaat_facebook_blueprint
Facebook expert Mercede presenteren

Express yourself

Ik als social media expert geloof erin dat Facebook een waardevolle bijdrage levert aan je totale online strategie. Het is immers het grootste sociale netwerk ter wereld. Op Facebook kun je een kijkje geven in jouw bedrijf, direct in contact komen met (potentiële) klanten en heel specifieke doelgroepen bereiken. Daarnaast kan je als bedrijf je creatieve kant laten zien. Facebook biedt namelijk steeds meer opties voor het plaatsen van posts. Denk dan aan (live) video’s, carrousels, diavoorstellingen, een canvas, productfeeds, enzovoort. Wil je weten welke toffe mogelijkheden er voor jouw bedrijf zijn? Ik stel me graag voor als jouw Facebook expert. Contact opnemen mag altijd!

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second opinion aanvragen

Facebook expert inschakelen?

Zie je het wel zitten om met een Facebook expert om tafel te gaan? En heb je zin om jouw bedrijf, organisatie of merk te showen op Facebook? Misschien is Facebook adverteren iets voor jou. Dit zijn dé voordelen volgens de Facebook expert:

  • Je kan super specifiek targeten op je doelgroep, op basis van locatie, leeftijd, geslacht, taal, interesses, opleidingsniveau, burgerlijke staat… En nog veel meer!
  • Met behulp van een websitepixel of CRM koppeling kan ik je eigen klanten benaderen.
  • Via Facebook kan ik als Facebook expert re-marketing inzetten om op die manier warme leads te bereiken, denk aan je eigen websitebezoekers.
  • De resultaten van je Facebookcampagnes zijn heel meetbaar. Na verloop van tijd weet ik als Facebook expert alles over je doelgroep!
  • Facebook is ideaal voor branding en exposure. Vooral voor creatieve campagnes is Facebook heel geschikt!

Toch liever Facebook uitbesteden? Ook dat kan bij Afdeling Online.

Social media: stap voor stap

Als Facebook expert doorloop ik de volgende fases, uiteraard in samenwerking met jou.

Workshop van een Facebook expert

Als je het Facebook adverteren liever zelf wilt doen, is het volgen van een workshop misschien wel iets voor jou. Tijdens deze op-maat-gemaakte workshops breng ik als Facebook expert jou op de hoogte van de basisbeginselen en gaan we samen oefenen in jouw eigen account. Wil je meer informatie over zo’n social marketing workshop? Neem contact op!

Meer over workshops >

Contact Facebook expert

Aan de slag met Facebook adverteren of community management? Of wil je gewoon even kennismaken? Neem contact op via het onderstaand contactformulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.