Facebook

Facebook expert: Mercede

Hoi! Mijn naam is Mercede en ik ben één van de Facebook experts van Afdeling Online. Ben je van plan om jouw bedrijf of organisatie in de spotlights te zetten op Facebook? Als Facebook expert denk ik graag mee over een Facebookstrategie, zodat Facebook in jouw (bestaande) middelenmix past. Als Facebook specialist kan ik je helpen bij het schrijven van Facebook posts (dat noemen wij ook wel community management) en Facebook adverteren. Benieuwd naar wat ik als Facebook expert voor je kan betekenen? Lees snel verder!

Express yourself

Ik als social media expert geloof erin dat Facebook een waardevolle bijdrage levert aan je totale online strategie. Het is immers het grootste sociale netwerk ter wereld. Op Facebook kun je een kijkje geven in jouw bedrijf, direct in contact komen met (potentiële) klanten en heel specifieke doelgroepen bereiken. Daarnaast kan je als bedrijf je creatieve kant laten zien. Facebook biedt namelijk steeds meer opties voor het plaatsen van posts. Denk dan aan (live) video’s, carrousels, diavoorstellingen, een canvas, productfeeds, enzovoort. Wil je weten welke toffe mogelijkheden er voor jouw bedrijf zijn? Ik stel me graag voor als jouw Facebook expert. Contact opnemen mag altijd!

Facebook expert inschakelen?

Zie je het wel zitten om met een Facebook expert om tafel te gaan? En heb je zin om jouw bedrijf, organisatie of merk te showen op Facebook? Misschien is Facebook adverteren iets voor jou. Dit zijn dé voordelen volgens de Facebook expert:

 • Je kan super specifiek targeten op je doelgroep, op basis van locatie, leeftijd, geslacht, taal, interesses, opleidingsniveau, burgerlijke staat… En nog veel meer!
 • Met behulp van een websitepixel of CRM koppeling kan ik je eigen klanten benaderen.
 • Via Facebook kan ik als Facebook expert re-marketing inzetten om op die manier warme leads te bereiken, denk aan je eigen websitebezoekers.
 • De resultaten van je Facebookcampagnes zijn heel meetbaar. Na verloop van tijd weet ik als Facebook expert alles over je doelgroep!
 • Facebook is ideaal voor branding en exposure. Vooral voor creatieve campagnes is Facebook heel geschikt!

Vraag een Second Opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second Opinion aanvragen
Mercede van de Wiel
Facebook is het enige online medium waar je zó slim kunt targetten dat we alle 65-jarige mannen in jouw regio kunnen targetten die van bier houden én een kleinkind hebben. Gaaf toch? Mercede van de Wiel - Senior Social Strateeg
Aanpak

Social media: stap voor stap

Als Facebook expert doorloop ik de volgende fases, uiteraard in samenwerking met jou.

 • 1. Inrichting

  Als je ervoor kiest om te gaan adverteren op Facebook begin ik bij het aanmaken van een advertentieaccount. Deze richt ik volledig in. Jij krijgt toegang.

  1. Inrichting
 • 2. Contentplanning

  Een contentplanning is heilig voor mij als Facebook expert. Hierin plannen we samen de Facebook posts en campagnes.

  2. Contentplanning
 • 3. Creatieve campagnes maken

  Op basis van doelstelling, budget en doelgroep ga ik aan de slag met de creatieve invulling van de Facebook campagne.

  3. Creatieve campagnes maken
 • 4. Optimaliseren

  Het is de taak van mij als Facebook specialist om de Facebook campagnes nauwlettend in de gaten te houden. Ik stuur direct bij waar nodig.

  4. Optimaliseren
 • 5. Maandelijks rapporteren

  Aan het eind van elke maand rapporteer ik de resultaten en doe ik verslag van de vorderingen.

  5. Maandelijks rapporteren
 • 6. Adviseren

  Ik ben continu alert op de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom Facebook adverteren. Ik zal je daarom dan ook regelmatig verrassen met de nieuwste advertentievormen.

  6. Adviseren

Workshop van een Facebook expert

Als je het Facebook adverteren liever zelf wilt doen, is het volgen van een workshop misschien wel iets voor jou. Tijdens deze op-maat-gemaakte workshops breng ik als Facebook expert jou op de hoogte van de basisbeginselen en gaan we samen oefenen in jouw eigen account. Wil je meer informatie over zo’n social marketing workshop? Neem contact op!

Workshops

Contact Facebook expert

Aan de slag met Facebook adverteren of community management? Of wil je gewoon even kennismaken? Neem contact op via het onderstaand contactformulier.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard.

nieuwsbrief

Afdeling Nieuwsbrief

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief! Wij gebruiken deze gegevens alleen om je de nieuwsbrief maandelijks te sturen, niet voor advertentiedoeleinden. Liever uitschrijven? Dat kan via deze pagina.

In contact komen?

Mercede staat voor je klaar!

Klaar voor de start? Ik geef graag advies over de mogelijkheden van Facebook voor jouw bedrijf! Neem direct contact op.

Mercede van de Wiel Senior Social Strateeg

Stuur Mercede een bericht