CRO Specialist

Als conversie optimalisatie bureau worden wij blij van statistieken. Want: hoe meer rendabele transacties of leads we kunnen binnenhalen, hoe beter. Hoe we dit doen? Een conversie betekent in de online marketing het behalen van een vastgesteld doel. Denk aan acties op je website zoals bestellingen, nieuwsbriefinschrijvingen of offerte-aanvragen. We analyseren jouw sterke en zwakke punten en komen met een concreet plan om jouw conversies te verhogen. Ons doel? Onze klanten voorzien van een rendabele, funnel geoptimaliseerde website of webshop voor het beste resultaat.

Ben je op zoek naar een Conversie Optimalisatie Specialist om jouw conversies naar een hoger niveau te brengen? Of heb jij een openstaande vacature voor een CRO specialist? Lees verder en ontdek wat wij als CRO specialist voor je kunnen betekenen.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

dirk@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
CRO specialist Mercede/ Dirk

Dirk is gecertificeerd

Certified_Google_partner_Analytics
Certificaat_measureschool
CRO Specialist Dirk

Waarom een CRO Specialist inhuren?

Als conversie optimalisatie bureau vertalen wij de behoeftes van jouw klanten naar mogelijkheden. Bovendien kijken we graag verder dan alleen A/B-testen. We halen alles uit de kast om te achterhalen wat het beste is voor jouw klanten en gebruikers. We zien conversie optimalisatie als een systematische werkwijze die bestaat uit een combinatie van A/B-testen, de combinatie van kwalitatieve en kwantitatieve data, het volgen en analyseren van digitaal gedrag, implementeren en iteratie. En juist die systematische werkwijze kan volgens ons hét verschil maken in een wereld waarin de online concurrentie moordend is.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second opinion aanvragen

De voordelen van ons conversie optimalisatie bureau

  • CRO is een complex proces waarin elke situatie vraagt om een aparte oplossing. Als expert hebben wij de nodige kennis van de verschillende marketing disciplines in huis.
  • We weten onze weg in de wereld van statistiek, analytics, usability en design.
  • Als CRO expert zijn we altijd onderzoekend en nauwkeurig. We zijn analytisch ingesteld en doen geen aannames of overhaaste conclusies.
  • We hebben ruime ervaring met A/B testing, behavioural design, cognitive biases, lead nurturing, copywriting en statistiek.
  • We kennen de symbiose tussen kwalitatieve (“begrijpen”) en kwantitatieve (“meten”) informatie.
CRO Specialist Dirk & Mercede

Samenwerken met een CRO specialist

Als jouw conversie optimalisatie specialist geven we je een helder inzicht in de sterke en zwakke punten van je website. We gaan van start met een conversie-analyse en een nulmeting. Zo weet je precies waar je staat. Vervolgens doet onze website consultant een on-site onderzoek naar de customer journey van jouw (potentiële) klanten. Ook kijken we hoe goed jouw website of webshop al scoort, bijvoorbeeld op het gebied van SEO en SEA. Op basis hiervan adviseren we over manieren om (nog) meer rendement te genereren rondom je online platform. Kortom: bij ons is je gehele conversie-optimalisatie in goede handen.

Dit is hoe de samenwerking met ons CRO bureau in zijn werk gaat:

Een CRO specialist kijkt naar de volgende onderdelen:

  • Usability onderzoek: tijdens ons onderzoek naar user experience, nemen we allerlei functionaliteiten van je website of webshop onder de loep.
  • A/B testen: als CRO consultant testen we zowel met vormgeving als met tekst. Denk aan koppen, subkoppen, call to actions, afbeeldingen, knoppen etc.
  • Inrichting van landingspagina’s: op basis van het usability onderzoek en het A/B testen bekijken we je landingspagina’s en voorzien we je van advies over hoe deze optimaal ingericht kunnen worden.
  • SEO (Search Engine Optimization): betere organische vindbaarheid kan zorgen voor een echte conversie-boost. Dat heet SEO.
  • SEA (Search Engine Advertising): ook op het gebied van zoekmachine adverteren geven onze experts je graag advies over het genereren van zoveel mogelijk klanten of leads.

CRO workshop?

Wil je zelf aan de slag met conversie-optimalisatie? Dan kan je bij Afdeling Online kiezen voor een op maat gemaakte workshop rondom CRO. We organiseren regelmatig workshops over diverse online marketing onderwerpen. Neem via het onderstaande formulier contact op met onze conversie specialist voor meer informatie.

Bekijk de workshops

Contact CRO specialist

Kunnen we jou als conversie optimalisatie bureau op weg helpen? Neem dan contact op met onze CRO specialist via het onderstaand formulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.