Skip to main content

Een linkbuilding bureau inzetten?

Autoriteit is een belangrijke factor die bepaalt hoe hoog jouw website scoort in de zoekresultaten. Linkbuilding, één van de onderdelen binnen SEO, helpt je om aan de autoriteit van je website te bouwen. En dat helpt je aan een beter plekje in de rankings! Ben je benieuwd wat wij als linkbuilding bureau voor je kunnen betekenen? Je leest het op deze pagina.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
linkbuilding bureau dirk presenteert

Wij zijn gecertificeerd

google partner badge

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een onderdeel van SEO (zoekmachine optimalisatie). Bij linkbuilding draait het allemaal om de autoriteit van jouw website of webshop. Autoriteit is namelijk één van de factoren die bepaalt hoe goed jouw website scoort in de organische zoekresultaten. Deze autoriteit wordt opgebouwd door middel van relevante externe links. Hoe meer websites een linkje naar jouw domein plaatsen, hoe beter je gevonden wordt. Zoekmachines beschouwen het namelijk als een compliment wanneer een extern domein naar jou verwijst. Zeker als deze externe website zelf ook een hoge domain authority score heeft.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second Opinion aanvragen

Linkbuilding uitbesteden: 3 redenen

Als ervaren SEO agency kunnen we je helpen bij het opstellen van je linkbuilding strategie, met als doel: een hogere autoriteit en betere resultaten in de zoekmachines. En het blijft niet bij een strategie; we gaan ook daadwerkelijk aan de slag met het verzamelen van externe én interne linkjes. Hieronder vatten we drie redenen samen om linkbuilding uit te besteden:

  • Samen met een linkbuilding bureau kun je werken aan de autoriteit van je eigen website, ofwel: je domain authority. En hoe hoger je domain authority score is, hoe hoger je belandt in de zoekresultaten. Een slimme manier om je concurrenten te verslaan!
  • Wij hebben meerdere SEO specialisten in huis die je kunnen helpen aan relevante en kwalitatieve links. En dan bedoelen we niet alleen externe linkjes; ook interne linkbuilding is van groot belang binnen SEO! Goede interne linkbuilding helpt namelijk bij het navigeren op je website en het bepalen van de hiërarchie. Ook draagt interne linkbuilding bij aan het verdelen van de autoriteit binnen je website.
  • Linkbuilding maakt meestal onderdeel uit van een bredere SEO-strategie. Inderdaad, linkbuilding is een middel om beter te scoren in de zoekmachine, maar alléén met linkbuilding ga je het niet redden. Zo moet je ervoor zorgen dat je websitestructuur goed in elkaar zit, er een zoekwoorden onderzoek komt én inhoudelijke SEO-teksten geschreven worden. Wij als allround SEO & linkbuilding agency kunnen je daarbij volledig ontzorgen!

Linkbuilding bedrijf inschakelen: de mogelijkheden

Linkbuilding strategie

Met behulp van onze bevindingen uit de link audit, kijken we samen wat we kunnen gaan doen op het gebied van linkbuilding. We onderzoeken waar de kansen liggen: welke linkpartners bieden de autoriteit en kwaliteit om jouw website een stapje vooruit te helpen? Dit vertalen we vervolgens naar een praktische SEO strategie.

linkbuilding bureau dirk presenteert

Op naar hogere posities in Google

Dan begint het echte werk: we brengen je linkbuilding strategie in de praktijk. Dit doen we natuurlijk zo efficiënt mogelijk. We houden in dit proces altijd rekening met de kwaliteit en autoriteit van de linkjes die we verzamelen en streven naar een divers linkprofiel.

linkbuilding bureau keyword research

De resultaten

Natuurlijk wil je weten wat de linkjes nu eigenlijk opleveren. Daarom houden we je maandelijks op de hoogte van de resultaten. Ook zijn we transparant over welke linkjes zijn geplaatst. Zo weet je altijd precies hoe het ervoor staat met jouw linkbuilding activiteiten.

linkbuilding bureau google analytics

Gecertificeerd linkbuilding bureau

De wereld van zoekmachine optimalisatie (en dus ook linkbuilding) verandert continu. Onze SEO-experts zijn dan ook altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ze hebben de volgende certificaten op zak:

Google Partner Badge
moz logo
semrush logo
seranking logo

Jouw collega marketeers

Maak kennis met je nieuwe collega marketeers. Ieder met zijn of haar eigen unieke talenten en online marketing specialiteiten.

Bekijk alle collega's

Kennismaken met onze linkbuilding specialisten?

Wil jij het meeste halen uit linkbuilding en andere aspecten van zoekmachine optimalisatie? Met hulp van onze SEO specialisten scoor jij hoog in de zoekresultaten. We kunnen namelijk niet alleen linkbuilding voor je uit handen nemen; we zijn er voor het totaalplaatje. Van strategie tot uitvoering. Benieuwd? Laten we gewoon even kennismaken! Laat hieronder geheel vrijblijvend je gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.