Skip to main content

Jouw linkbuilding uitbesteden?

Wist je dat autoriteit een belangrijke rol speelt als het gaat om jouw positie in de zoekmachine? ‘Maar, hoe werk je dan aan die autoriteit?’, vraag je je wellicht af. Het antwoord is simpel: linkbuilding. Benieuwd wat linkbuilding precies inhoudt en wat linkbuilding voor jouw organisatie kan betekenen? Lees dan gauw verder.

Linkbuilding uitbesteden Dirk
Linkbuilding uitbesteden presenteren

Linkbuilding voor jouw bedrijf

Linkbuilding is een onderdeel van SEO (zoekmachine optimalisatie). SEO houdt in dat je op een organische manier (onbetaald) werkt aan je online vindbaarheid. Het doel van linkbuilding is om meer relevante externe links naar je website of webshop te laten leiden. Hoe meer relevante linkjes jouw website krijgt, hoe meer autoriteit Google aan jouw website toeschrijft. Deze autoriteit drukt Google uit in een domain authority score. Met andere woorden: hoe meer websites naar jou verwijzen, hoe hoger jouw domain authority score is en hoe beter je gevonden wordt.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second opinion aanvragen

Linkbuilding uitbesteden: waarom?

Als ervaren linkbuilding bureau helpen we je bij het opzetten van een linkbuilding strategie én bij het uitrollen ervan. Dat houdt in dat we niet alleen een adviserende rol aannemen, maar ook daadwerkelijk externe linkjes gaan verzamelen. Hieronder hebben we drie voordelen van linkbuilding uitbesteden samengevat:

  • In samenwerking met een linkbuilding bureau werk je gestructureerd en doelmatig aan de autoriteit van je website. Want hoe hoger domain authority score, hoe hoger je belandt in de zoekresultaten. Een gefundeerde en slimme manier om de concurrentie te verslaan dus!
  • Je kunt je linkbuilding uitbesteden aan ons team van SEO-specialisten. Zij helpen je met alle liefde aan relevante en kwalitatieve links. En dan bedoelen we niet alleen externe linkjes; ook interne linkbuilding is van groot belang binnen SEO! Strategische interne linkbuilding zorgt namelijk voor goede on-site navigatie en bepaalt de hiërarchie van je website. Bovendien draagt interne linkbuilding bij aan het verdelen van de autoriteit binnen je website.
  • In de meeste gevallen is linkbuilding slechts één onderdeel binnen een SEO-strategie. Inderdaad, met linkbuilding werk je aan een betere ranking in de zoekmachine, maar alléén met linkbuilding win je de wedstrijd niet. Andere belangrijke zaken om je SEO goed op orde te brengen, zijn bijvoorbeeld een goede websitestructuur, een zoekwoordenonderzoek en inhoudelijke SEO-teksten. Wij als allround SEO- & linkbuilding agency kunnen je hierbij volledig ontzorgen!

Linkbuilding bedrijf inschakelen: de mogelijkheden

Linkbuilding strategie

Aan de hand van de bevindingen die voortvloeien uit de link audit, gaan we aan de slag met een linkbuilding strategie. Waar liggen kansen? Welke linkpartners hebben voldoende autoriteit en zijn relevant om jouw website een stapje verder te brengen? De antwoorden op zulke vragen vertalen we vervolgens naar een praktische linkbuilding strategie.

Linkbuilding Lisa

Hoog scoren in Google

Het echte werk mag beginnen. Aan de hand van de geschreven linkbuilding strategie, gaan we aan de slag met het verzamelen van externe links. In dit proces houden we altijd rekening met de kwaliteit van de links en de autoriteit van de linkpartners. Op die manier werken we continu aan een divers linkprofiel.

Linkbuilding zoekwoorden

Het resultaat

Natuurlijk wil je weten of linkbuilding zijn vruchten afwerpt. Daarom stellen we je maandelijks op de hoogte van de geboekte resultaten. Ook geven we in deze maandelijkse rapportage inzicht in de geplaatste links. Zo weet je altijd precies hoe het ervoor staat met jouw linkbuilding activiteiten. Wel zo transparant.

Linkbuilding Shopping

Gecertificeerde linkbuilding agency

De ontwikkelingen binnen zoekmachine optimalisatie (en dus ook binnen linkbuilding) gaan in een rap tempo. Als je ervoor kiest om je linkbuildling uit te besteden, kun je er vanuit gaan dat wij te allen tijde op de hoogte zijn van de nieuwste updates. Onze SEO-experts hebben namelijk de meest recente certificaten op zak:

Google Partner Badge
semrush logo
seranking logo
moz logo

Jouw collega marketeers

Maak kennis met je nieuwe collega marketeers. Ieder met zijn of haar eigen unieke talenten en online marketing specialiteiten.

Bekijk alle collega's >

Met een linkbuilding bureau samenwerken?

Ben jij klaar om het meeste te halen uit linkbuilding en andere onderdelen binnen zoekmachine optimalisatie? Met de inzet en ondersteuning van onze ervaren SEO-experts scoor je hoog in de zoekresultaten! Behoefte aan een persoonlijk gesprek voor meer informatie? Laten we gewoon even kennismaken! Laat hieronder geheel vrijblijvend je gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.