Skip to main content

Op zoek naar een zoekmachine specialist?

Hallo! Ik ben Dirk, zoekmachine specialist bij Afdeling Online. Het is mijn vak om te bekijken hoe we websites en webshops op een mooie positie in de zoekmachine kunnen krijgen. Binnen het vak ‘Zoekmachine Optimalisatie Specialist’ onderscheid ik twee deelgebieden: SEO en SEA. SEO staat voor het organische, ofwel niet-betaalde verkeer binnen de zoekmachine. SEA staat juist voor betaalde advertenties. Hoewel beide een aparte wereld met eigen regels zijn, is het de kunst deze zo goed mogelijk te verenigen. Nieuwsgierig? Lees gauw verder of ik als zoekmachine specialist jou wellicht verder kan helpen!

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

dirk@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Maud en Dirk in gesprek achter een computer

Dirk is gecertificeerd

Certified_Google_partner_Analytics
Certified_Google_partner_Ads
SEO specialist Dirk

Lekker hoge conversies

Het mooie aan Zoekmachine Optimalisatie is dat het vaak lekker hoge conversies met zich mee brengt. Dat heeft te maken met de mindset van mensen die gebruik maken van een zoekmachine. Zij zijn daar namelijk vaak – in tegenstelling tot bijvoorbeeld Facebook – gericht op zoek naar een product of een dienst. En hier maak ik gebruik van. Want zodra ik als SEO specialist weet waar mensen naar op zoek zijn, kan ik als zoekmachine specialist scherpe adviezen geven over jouw website, teksten en passen we zelfs de Google-advertenties hierop aan. Neem contact met me op, ik vertel je er graag meer over!

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second opinion aanvragen

Waarom samenwerken met een zoekmachine specialist?

Nou, wel hierom:

  • Wie wil er nu niet meer websitebezoekers? Juist. Meer websitebezoekers die je website op een organische manier vinden, bijvoorbeeld via slimme landingspagina’s en SEO-geoptimaliseerde teksten.
  • Ook via Google Adwords kunnen zoekmachine specialisten regelen dat je flink wat meer websitebezoekers krijgt. Deze bezoekers bereiden we zo goed mogelijk voor op wat jij te bieden hebt: we willen geen loze klikkers, maar mensen die écht geïnteresseerd zijn.
  • Ik ken het vakgebied, met daarbij alle nieuwe trends en regels die nodig zijn om voor te blijven op je concurrentie.
  • Ik kan je ook helpen bij het meetbaar maken van de resultaten, bijvoorbeeld via Google Analytics. Dat helpt om de resultaten op waarde te kunnen schatten.

Zoekmachine optimalisatie: stap voor stap

Ben je nog steeds enthousiast? Let dan goed op, want dit zijn zaken waarmee de zoekmachine specialist aan de slag gaat:

Wil je kennis maken met onze zoekmachine specialist?

Dat kan! Ik geef regelmatig workshops waarbij we kennis met fun combineren. Ik maak het liefst een workshop op maat, want het is enorm interessant om te zien wat jouw concurrenten doen en wat we van hen kunnen leren. In deze workshop vertel ik je alles over wat SEO en SEA is, welke trends er zijn, welke kansen er voor jou liggen en hoe je zelf aan de slag kunt gaan met dit mooie vak. Neem contact op voor meer informatie!

Meer over workshops >

Gecertificeerd zoekmachine specialist

Google Partner Badge
moz logo
semrush logo
seranking logo

Neem contact op!

Aan de slag met SEO? Neem dan contact op met onze zoekmachine specialist!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.