Skip to main content

Social media uitbesteden aan een ervaren bureau? 📲

Kom jij altijd handen tekort op gebied van social media? Heb je geen tijd om nieuwe, pakkende content te bedenken? Of loopt je laatste post alweer achter op schema? Dan is het een logische stap om je social media uit te besteden aan een ervaren bureau. Als ervaren social media bureau nemen wij al je online activiteiten uit handen: van organische posts en community beheer tot social advertenties en webcare. Zo win jij tijd terug voor wat echt telt. Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Ontdek het hier! 👇

Social media uitbesteden: een slimme zet! 🙌

Social media marketing is veel meer dan alleen posts delen op al je social platforms. Het gaat om het creëren van een strategie, het produceren van pakkende content, het analyseren van resultaten en het optimaliseren van campagnes. Dit alles kost tijd en expertise en dat weten wij als geen ander. Door deze taken uit te besteden aan een social media specialist, kun jij je focussen op het grotere plaatje van je organisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Waarom uitbesteden? 6 redenen

Als social media bureau hebben we ruime ervaring met de verschillende aspecten van social media marketing. Onze social media experts kunnen je volledig (of gedeeltelijk) ontzorgen!

  • Ervaring en expertise: als social media agency beheersen wij alle facetten van social media marketing, klaar om je volledig (of deels) te ontzorgen.
  • Solide basis: we bouwen samen met jou aan een sterk fundament door je social media strategie zorgvuldig te analyseren.
  • Heldere contentplanning: onze aanpak is gebaseerd op een transparante contentplanning, afgestemd in overleg, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten.
  • Transparante rapportages: maandelijks ontvang je van ons duidelijke rapportages over de resultaten, voor een glasheldere kijk op onze prestaties.
  • Tijd- en energiebesparing: door je social media uit te besteden, verdien je kostbare tijd en energie terug voor andere essentiële activiteiten binnen je bedrijf.
  • Jij behoudt de controle: ook al besteed je je social media uit, je behoudt altijd de controle over je strategie en besluitvorming.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een andere social media agency, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second opinion aanvragen >

Wat kunnen we voor je betekenen?

Natuurlijk wil je weten wat je allemaal kan uitbesteden bij ons als social marketing agency! Hieronder vind je de mogelijkheden:

Social media strategie

We geloven dat je pas écht impact kunt maken met je social media marketing, wanneer je de basis op orde hebt. Dat betekent dat we eerst kijken naar je social media strategie. Wat wil je bereiken? Wie is je doelgroep en hoe spreek je deze het beste aan? Samen zorgen we ervoor dat jouw social strategie staat als een huis.

Contentcreatie

Hoe verover je de harten van je (potentiële) volgers? Het antwoord op deze vraag is natuurlijk: met pakkende social media content. De content creators binnen onze social media agency maken toffe content die passen bij jouw tone of voice en de verschillende social media kanalen.

Community management

Een online community vraagt de nodige zorg (en liefde!). Wij kunnen je volledige community management van je overnemen. Denk aan het plaatsen van organische berichten en de interactie met jouw volgers op social media.

Facebook adverteren

Facebook advertenties kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinden. Met Facebook advertenties kun je namelijk heel gericht targeten. Wil je bijvoorbeeld meer bereik, clicks of conversies? Dan kunnen hierbij verschillende doelgroepen heel specifiek worden benaderd. De resultaten zijn bovendien meetbaar, zodat we steeds kunnen blijven optimaliseren voor (nog) betere resultaten. Benieuwd waar wij als Facebook bureau bij kunnen ondersteunen?

Instagram adverteren

Adverteren op Instagram werkt in principe hetzelfde als adverteren op Facebook. Voor beide advertentievormen werk je namelijk in de Meta Business Manager. Met andere woorden: advertenties die je wil laten draaien op Facebook, kun je ook laten vertonen op Instagram. En vice versa. Ontdek wat wij als Instagram agency voor jou kunnen betekenen.

LinkedIn adverteren

LinkedIn is bijzonder geschikt voor een zakelijke doelgroep. Ook dit gedeelte van je social media kun je bij ons uitbesteden. Als LinkedIn bureau kunnen wij je onder andere helpen met de inrichting van je bedrijfspagina, het opstellen van advertenties op LinkedIn en LinkedIn Sales Navigator.

Snapchat adverteren

Snapchat adverteren is dé manier om jongeren te bereiken. Kan je wel wat hulp gebruiken met het opzetten, beheren en optimaliseren van je campagnes? Laat een social specialist je helpen. En wist je dat de kans op een aankoop na het zien van een Snapchat advertentie 11% is?!  Dit is meer dan op Instagram (4%) en Facebook (3%).

TikTok adverteren

Aan de slag met TikTok adverteren? Als TikTok agency helpen wij je met het opzetten, beheren en optimaliseren van je advertentiecampagnes. Wij streven ernaar om je boodschap effectief te verspreiden naar de juiste doelgroep, wat resulteert in hogere betrokkenheid en conversiepercentages.

Pinterest adverteren

Pinterest is hét social media platform waar mensen visueel geïnspireerd willen worden. What’s in it for you? Meer merkbekendheid, bereik en verkopen. Iedere prachtige (promoted) pin koppel je namelijk direct aan een product, blogartikel of landingspagina op jouw website. Laat een Pinterest expert je ondersteunen!

Een iPad waarop iemand de Pinterest app download

Spotify adverteren

Schiet niet met hagel op de radio, maar target jouw ideale doelgroep heel gericht op de populairste muziek streamingdienst van Nederland. Dankzij de targeting-opties op basis van interesse, gedrag en zelfs favoriete muziekgenres en artiesten is er ontzettend veel mogelijk.

Alle certificaten op zak

Het moge duidelijk zijn: het aantal mogelijkheden van social media is enorm. Maar ook het werkveld is constant in beweging. Daarom is het geen overbodige luxe om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ons social media team is altijd up-to-date, met de belangrijkste certificaten op zak:

facebook marketing partner
Internet Marketing Bureau met hootsuite certified professional
facebook blueprint certification logo

Benieuwd naar onze werkwijze? 💻

Benieuwd hoe onze samenwerking eruit komt te zien? Hieronder nemen we je mee in onze werkwijze. Zo weet je precies wat je van ons kunt verwachten. 😉

Workshops van een social media expert 👩‍🏫

Wil je jouw social media uitbesteden aan een ervaren bureau? Dat kan! Maar nog leuker is om er zelf ook wat verstand van te hebben. Klaar om een echte social media-goeroe te worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom meer te weten over Facebook adverteren, Snapchat marketing, Instagram voor bedrijven, Pinterest adverteren en meer. Bekijk ook ons volledige workshop aanbod!

Een kijkje in ons social media marketing bureau

Dit zijn wij, in ons sfeervolle hoofdkantoor. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom gerust eens langs bij ons op kantoor! 🪴

Zullen we samenwerken? 🤝

Klaar om jouw social media accounts een nieuw leven in te blazen? Laten we samenwerken! Het belang van een sterke social media strategie kan niet worden onderschat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laten we dit bespreken over een kopje koffie (of thee). ☕

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.