Skip to main content

Social media uitbesteden bij Afdeling Online

Kom jij altijd handen tekort op gebied van social media? Heb je geen tijd om toffe nieuwe concepten te bedenken? Of is het misschien alweer een tijd geleden dat je iets hebt geplaatst op social media? Dan is het een logische stap om je social media uit te besteden aan een bureau. Als social media bureau kunnen wij je helpen met al je social media uitingen, waardoor je kostbare tijd bespaart. Denk bijvoorbeeld aan organische berichten en community management of adverteren op social media en webcare. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees gauw verder!

Social Media uitbesteden presenteren

6 redenen om social media uit te besteden

  • Als social media bureau hebben we ruime ervaring met de verschillende aspecten van social media marketing. We kunnen je volledig (of gedeeltelijk) ontzorgen!
  • We zorgen samen met jou voor een goede basis. Dit doen we door eerst goed te kijken naar je social media strategie.
  • We werken volgens een duidelijke contentplanning, die we natuurlijk met je afstemmen. Zo weet je altijd wat je van ons kunt verwachten.
  • We koppelen maandelijks de resultaten bij je terug in de vorm van een rapportage. Wel zo transparant!
  • Door je social media uit te besteden, houd jij tijd en energie over voor andere zaken.
  • Wanneer je je social media bij ons uitbesteedt, ben je ervan verzekerd dat jij altijd de controle houdt.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second opinion aanvragen

Zet een social media bureau in voor...

Denk jij eraan om je social media uit te besteden? Dit is wat we voor je kunnen doen:

Social media strategie

We geloven dat je pas écht impact kunt maken met je social media marketing, wanneer je de basis op orde hebt. Dat betekent dat we eerst kijken naar je social media strategie. Wat wil je bereiken? Wie is je doelgroep en hoe spreek je deze het beste aan? Samen zorgen we ervoor dat jouw social strategie staat als een huis.

jouw social media strategie mercede

Contentcreatie

Hoe verover je de harten van je (potentiële) volgers? Het antwoord op deze vraag is natuurlijk: content. De content creators binnen onze social media agency maken toffe content die past bij jouw tone of voice en de verschillende social media kanalen.

jouw social media content marketeer

Community management

Een online community vraagt de nodige zorg (en liefde!). Wij kunnen je volledige community management van je overnemen. Denk aan het plaatsen van organische berichten en de interactie met jouw volgers op social media.

jouw social media uitbesteden management

Facebook Adverteren

Facebook advertenties kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinden. Met Facebook advertenties kun je namelijk heel gericht targeten. Wil je bijvoorbeeld meer bereik, clicks of conversies? Dan kunnen hierbij verschillende doelgroepen heel specifiek worden benaderd. De resultaten zijn bovendien meetbaar, zodat we steeds kunnen blijven optimaliseren voor (nog) betere resultaten.

Jouw Facebook compleet uitbesteden bij Afdeling Online? Ook dat is mogelijk!

jouw social media uitbesteden facebook

Instagram Adverteren

Adverteren op Instagram werkt in principe hetzelfde als adverteren op Facebook. Voor beide advertentievormen werk je namelijk in de Facebook Business Manager. Met andere woorden: advertenties die je wil laten draaien op Facebook, kun je ook laten vertonen op Instagram. En vice versa. Hulp nodig? Neem contact op met een van onze social media experts!

jouw social media uitbesteden instagram

LinkedIn Adverteren

LinkedIn is bijzonder geschikt voor een zakelijke doelgroep. Ook dit gedeelte van je social media kun je bij ons uitbesteden. Wij kunnen je onder andere helpen met de inrichting van je bedrijfspagina, het opstellen van advertenties op LinkedIn en LinkedIn Sales Navigator.

jouw social media uitbesteden linkedin

Social media certificaten

Het moge duidelijk zijn: het aantal mogelijkheden van social media is enorm. Maar ook is het veld constant in beweging. Daarom is het geen overbodige luxe om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ons social media team is altijd up-to-date, met de belangrijkste certificaten op zak:

facebook marketing partner
Internet Marketing Bureau met hootsuite certified professional
facebook blueprint certification logo

Jouw nieuwe social media collega's

Kan jouw social media wel een boost gebruiken, maar kom je zelf handjes en tijd tekort? Kies er dan voor om je social media uit te besteden. Als social media bureau kunnen we je volledig of gedeeltelijk ontzorgen. Deze social media werkzaamheden voeren we uit op ons eigen kantoor of bij jouw op kantoor. Het voordeel daarvan is dat we heel nauw kunnen meewerken binnen jouw team en dat jij er een betrokken collega bij hebt! Lees meer over de mogelijkheden.

jouw social media uitbesteden groepsfoto

Een kijkje in ons social media bureau

Dit zijn wij, in ons sfeervolle hoofdkantoor. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom gerust eens langs op een van de locaties van ons social media bureau!

Maak kennis met Afdeling Online

Een heel team vol nieuwe collega marketeers. Stuk voor stuk bijzonder en ieder met zijn of haar eigen unieke expertise.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.