Skip to main content

Werk samen met een TikTok Agency 🤳

TikTok is booming: het is een van de meest gebruikte social media van dit moment. Ook binnen online marketing is TikTok niet meer weg te denken en daarom een must voor jouw organisatie! Als gespecialiseerd TikTok agency zetten wij ons in om de zichtbaarheid en interactie van jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Met creatieve content en doelgerichte TikTok ads ontgrendelen we nieuwe mogelijkheden voor jouw merk. Benieuwd hoe TikTok jouw bedrijf kan transformeren? Lees dan snel verder! 👇

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Hand die een telefoon vasthoudt met het TikTok startscherm in beeld.

Wat is TikTok marketing?

TikTok marketing is het geheime wapen dat jouw merk in de spotlight zet op het meest populaire social platform van dit moment. Het draait allemaal om het creëren en delen van content die resoneert met miljoenen gebruikers wereldwijd, op een manier die zowel authentiek als boeiend is. Denk aan korte, pakkende video’s die jouw merkverhaal vertellen, je producten laten zien en je doelgroep direct aanspreken. Maar TikTok is meer dan alleen video’s maken; het gaat om het bouwen van een community rond je merk, het benutten van trends en het strategisch inzetten van ads om je bereik te vergroten. Ontdek wat TikTok voor jouw bedrijf kan betekenen! 📲

Julian en Niek lachen om een TikTok filmpje. Niek wijst naar het scherm

Waarom TikTok inzetten voor je bedrijf?

In een wereld waar de aandacht van consumenten schaarser is dan ooit, biedt TikTok een platform om die aandacht te grijpen en vast te houden. Hier zijn enkele redenen waarom jouw bedrijf TikTok niet kan negeren:

 • Bereik een jong en actief publiek: TikTok is de thuisbasis van Gen Z en millennials, waardoor je direct kunt communiceren met de toekomstige generaties consumenten.
 • Vergroot je merkbekendheid: met creatieve en originele content kun je jouw merk op een unieke manier presenteren en virale groei stimuleren.
 • Verhoog engagement: TikTok’s format moedigt interactie aan, van likes en comments tot shares, waardoor de betrokkenheid bij je merk toeneemt.
 • Boost je verkoop: via directe links in je bio of shoppable ads kun je kijkers omzetten in klanten, met meetbare resultaten.
 • Blijf voorop lopen: door deel te nemen aan trends en challenges, toon je dat je merk innovatief en relevant is.

Waar kunnen wij jou bij helpen?

Benieuwd welke werkzaamheden wij voor je uitvoeren? Bekijk hieronder waar onze TikTok experts jou mee kunnen helpen. Zo weet je precies wat je van ons kan verwachten! 😉

Aan de slag met jouw strategie

De basis van succes op TikTok begint met een solide strategie. Dit proces start met een diepgaande analyse van jouw merk, doelstellingen en doelgroepen. Samen brengen we de essentie van je merk in kaart en zetten we dit om in een effectieve TikTok strategie. Ons doel is om niet alleen je zichtbaarheid te vergroten maar ook om een unieke connectie met je doelgroep te bouwen.

Silvy hangt een post-it op tijdens een brainstorm

Pak die telefoon er maar bij!

Binnen de dynamische wereld van TikTok speelt content de belangrijkste rol. Als TikTok marketing bureau specialiseren we ons in het bedenken en produceren van content die niet alleen de aandacht trekt maar ook echt blijft hangen. Door nauw samen te werken, zorgen we ervoor dat elke video, elke post, perfect aansluit bij de identiteit van je merk.

Tanneke maakt content voor TikTok

Al bekend met TikTok ads?

Wist je dat adverteren op TikTok ongekende mogelijkheden biedt om je bereik te vergroten? Ons team van content marketeers neemt het opzetten, beheren, en finetunen van je advertentiecampagnes graag voor je uit handen. Met een focus op optimalisatie en rendement, streven we ernaar om je boodschap bij de juiste mensen te krijgen, wat leidt tot hogere engagement en conversieratio’s.

Maud kijkt naar laptopscherm en lacht

Meten = weten!

Kennis is macht, vooral in de wereld van digitale marketing. Daarom leggen we een sterke nadruk op het analyseren van campagneprestaties en het bieden van gedetailleerde rapportages. Door inzichten te delen en prestaties transparant te maken, kunnen we onze strategieën voortdurend verfijnen voor betere resultaten.

Lisa in gesprek met Maud achter haar bureau

Fans van je merk

Een levendige en betrokken community is het kloppend hart van elk succesvol TikTok-account. Wij helpen je niet alleen bij het beheren van je account, maar ook bij het opbouwen en onderhouden van relaties met je volgers. Door actieve interactie en betrokkenheid versterken we de band tussen je merk en je community.

Julian en Niek lachen om een TikTok filmpje. Niek wijst naar het scherm

Wat is trending topic?

De wereld van TikTok evolueert razendsnel. Trends komen en gaan, en wat vandaag trending is, kan morgen vergeten zijn. Ons team houdt de vinger strak aan de pols, zodat we je content strategie altijd een stap voor kunnen blijven. Dit betekent dat we niet alleen rekening houden met actuele trends, maar ook anticiperen op toekomstige ontwikkelingen.

Hand die een telefoon vasthoudt met het TikTok startscherm in beeld.

Samenwerken met een TikTok agency 🤝

Twijfel je over een samenwerking met een TikTok agency? Om je over de streep te trekken, hebben we een aantal voordelen van onze samenwerking op een rijtje gezet: 

 • Expertise in TikTok marketing: dankzij onze ervaring in TikTok marketing, weten onze TikTok experts precies wat werkt én wat niet.
 • Creatieve content creatie: wij helpen je bij het bedenken en uitvoeren van creatieve content die aanslaat bij jouw doelgroep.
 • Gerichte ads campagnes: door het opzetten van gerichte TikTok ads campagnes, verhogen we de zichtbaarheid van jouw merk.
 • Meetbare resultaten: met een data-gedreven aanpak zorgen we voor meetbare resultaten en continue optimalisatie.
 • Persoonlijke aanpak: wij werken nauw met je samen om een strategie op maat te maken die past bij jouw merk.
 • Up-to-date met trends: wij blijven altijd up-to-date met de laatste trends op TikTok om ervoor te zorgen dat je voor blijft op de concurrentie.
Hand die een telefoon vasthoudt met daarop het startscherm van TikTok

Leer van een TikTok marketing bureau 👩‍🏫

Wil je TikTok inzetten voor je bedrijf en zelf een echte TikTok-goeroe worden? Dan ben je bij ons als TikTok bureau op de juiste plek. Wij leren je alle ins en outs tijdens een op maat gemaakte incompany workshop. Kom meer te weten over TikTok adverteren of TikTok voor bedrijven. Toch liever de diepte in met een ander online marketing onderwerp? Ook dat is mogelijk! 💡

FAQ | Veelgestelde vragen

Heb je nog meer vragen over TikTok uitbesteden? Bekijk dan onze veelgestelde vragen, mogelijk vind je daar het antwoord dat je zoekt. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. 📞

Wat zijn de voordelen van TikTok marketing?

De populariteit van TikTok groeit enorm snel. Dit biedt organisaties veel mogelijkheden die ze zeker niet mogen missen. TikTok heeft diverse voordelen voor bedrijven die het platform slim willen inzetten in hun marketingstrategie. Hieronder zetten we de belangrijkste voordelen op een rij:

 • TikTok heeft een groot bereik en een divers publiek.
 • Het platform biedt creatieve marketingkansen.
 • Content die waardevol is op TikTok heeft een grote kans om viraal te gaan.
 • TikTok is ideaal voor influencer marketing.
 • Er wordt aangemoedigd dat gebruikers en merken met elkaar interacteren, wat de betrokkenheid verhoogt.
 • Daarnaast biedt TikTok verschillende mogelijkheden voor e-commerce.

Hoe weet ik of TikTok interessant is voor mijn bedrijf?

Allereerst is het belangrijk om te onderzoeken of TikTok geschikt is voor jouw bedrijf door te kijken naar je doelgroep en hun gedrag op sociale media. TikTok is zeer effectief als jouw doelgroep voornamelijk bestaat uit Gen Z. Het platform is ook waardevol als je bereid bent om creatief en authentiek te zijn in je marketingstrategieën. Bedrijven actief in een breed scala aan sectoren zoals mode, beauty, entertainment en lifestyle passen vaak goed bij TikTok. Door je concurrenten op het platform te analyseren, krijg je ook inzicht in de mogelijkheden voor jouw merk. 

Meer weten? Lees ook Nieks blog: Hoe zet je TikTok in voor bedrijven?

Welke doelgroep is aanwezig op TikTok?

Ongeveer 62% van de gebruikers van TikTok is tussen de leeftijd van 10 en 23 jaar. Dit betekent dat er veel kinderen en tieners op het platform actief zijn. Maar ook steeds meer millennials en zelfs ouderen (lees: iedereen boven de 35) weten hun weg te vinden naar TikTok. Het idee dat TikTok alleen voor kinderen is met gekke dansjes, klopt al lang niet meer. Op het platform vind je allerlei verschillende thema’s en niches, zoals content voor autoliefhebbers, muziekfans, boekenliefhebbers, filmliefhebbers en nog veel meer. Van kookvideo’s en filmrecensies tot live reportages van muziekfestivals en lifestyle tips, op TikTok vind je het allemaal.

Wat voor soort content werkt het beste op TikTok?

Op TikTok werkt content het beste als het authentiek, creatief en vermakelijk is. Gebruikers waarderen authenticiteit en individualiteit, dus het is slim om unieke perspectieven of grappige elementen toe te voegen aan je content. Instructieve en how-to video’s kunnen ook heel effectief zijn, zolang ze luchtig en boeiend zijn. Trends en uitdagingen spelen een belangrijke rol op het platform, dus meedoen aan of het starten van je eigen trend kan je zichtbaarheid aanzienlijk vergroten. Het is cruciaal om content te maken die aansluit bij je doelgroep en hen aanzet tot interactie.

Hoe werkt het algoritme op TikTok?

Het algoritme van TikTok is ontworpen om gebruikers content voor te stellen die waarschijnlijk interessant voor hen is, gebaseerd op hun vorige interacties.  Het houdt rekening met factoren zoals bekeken video’s, likes, reacties, zoekopdrachten en geüploade inhoud. Ook wordt gekeken naar de betrokkenheid bij video’s, zoals het aantal shares, reacties en kijktijd. Dit betekent dat gebruikers meer vergelijkbare content voorgesteld krijgen wanneer ze veel interactie hebben met bepaalde soorten content. Het algoritme is ontworpen om gebruikers een gepersonaliseerde ervaring te bieden door content aan te bevelen die waarschijnlijk interessant voor hen is op basis van hun gedrag op het platform.

Hoe adverteer je op TikTok?

Het starten van een advertentiecampagne op TikTok begint met het aanmaken van een TikTok Ads-account. Hiermee heb je toegang tot verschillende soorten advertenties, zoals In-Feed ads, Brand Takeovers, Hashtag Challenges en Branded Effects. Op het platform zijn er uitgebreide mogelijkheden voor het targeten van je doelgroep op basis van demografische gegevens, interesses en gedrag. Het succes van je advertenties hangt af van creatieve content die aansluit bij de stijl en toon van organische TikTok-posts. Het optimaliseren van je campagnes door te experimenteren met verschillende creatieve elementen, targeting instellingen en budgetten is cruciaal voor het behalen van een goede ROI. TikTok advertenties inzetten voor jouw organisatie? Wij staan als TikTok ads agency voor je klaar! 🙌

TikTok inzetten voor je bedrijf?

Klaar om TikTok te laten schitteren voor jouw merk? Wij, als jouw TikTok bureau, brengen frisse strategieën en innovatieve content die echt resoneert bij je doelgroep. Nieuwsgierig naar de transformatie die TikTok voor jouw organisatie kan betekenen? Laten we de mogelijkheden bespreken over een kopje koffie. ☕ Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afdeling Academy

Word je klant van Afdeling Online? Dan krijgen jij en je team gratis toegang tot onze online leeromgeving met meer dan 50 uur aan lesmateriaal over online marketing. Jij slimmer, wij blij.

Lees meer over onze academy >