Skip to main content

Facebook uitbesteden en tijd besparen?

Een goede, professionele indruk achterlaten op Facebook: het is lastiger dan het misschien lijkt. Bovendien kost het veel tijd en aandacht om je (bedrijfs)pagina zelf bij te houden. Daarom kan het verstandig zijn om Facebook uit te besteden aan een gespecialiseerd Facebook bureau. Wij helpen je met alle aspecten van social media marketing, van strategie tot uitvoering. Wil jij Facebook adverteren uitbesteden, Facebook posts uitbesteden of, het complete plaatje, Facebook marketing uitbesteden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 🙌

Waarom samenwerken met een Facebook bureau?

  • Als ervaren bureau kennen wij alle kneepjes van dit social media platform. We kunnen je dus op het gebied van Facebook volledig (of deels) ontzorgen. Van community management tot contentcreatie en adverteren op facebook.
  • Voordat we beginnen, zorgen we ervoor dat de basis helemaal op orde is. We beginnen met een duidelijke social media strategie. 
  • We sturen je maandelijks de resultaten in de vorm van een rapportage. Zo weet je precies waar je aan toe bent!
  • Jouw Facebook marketing uitbesteden aan een bureau zorgt ervoor dat je tijd overhoudt voor andere zaken. Ook handig!
  • Belangrijk voor jou om te weten: gedurende het hele proces houden we contact. Onze social media experts werken volgens een contentplanning, die we natuurlijk samen met jou afstemmen.

Vraag een Second Opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een second opinion aan!

Second opinion aanvragen >

Facebook uitbesteden? Dit kunnen we voor je doen.

Jouw Facebook posts uitbesteden, Facebook ads uitbesteden of, het complete plaatje, Facebook marketing uitbesteden? Bij ons is alles mogelijk. Geef vooral aan waar jij behoefte aan hebt. Om je hierin mee te nemen, vertellen we graag wat we voor je kunnen betekenen.

Facebook strategie

Jezelf laten zien en de show stelen op Facebook? Dan is het belangrijk om een heldere social media strategie te hebben. Je kunt bij ons alle zaken rondom Facebook uitbesteden. We helpen je dus graag met al je content- en campagnestrategieën. In een brainstormsessie denken we samen met jou na over je boodschap, de doelen, en de kanalen die we kunnen inzetten voor het beste resultaat.

Facebook uitbesteden Mercede

Contentcreatie

Wil je het hart veroveren van jouw doelgroep? Dan kun je niet zonder creatieve en relevante content in de vorm van afbeeldingen en video’s. Wil jij je Facebook posts uitbesteden? Onze content creators en copywriters staan klaar om voor jou aan de slag te gaan!

Ook geïnteresseerd in hoe wij artificial intelligence (AI) inzetten bij het creëren van content? Lees dan ons blog over Microsoft Designer!

Facebook uitbesteden contentplanning

Community Management

Er komt van alles kijken bij community management. Denk aan het monitoren van berichten, het plaatsen van berichten en het creëren van betrokkenheid. Dit onderdeel van Facebook kun je natuurlijk ook met een gerust hart bij ons uitbesteden! Wij halen graag het beste uit jouw social media kanaal.

Facebook uitbesteden Facebook

Facebook Adverteren

Met advertenties op Facebook kun je makkelijk verschillende doelgroepen heel gericht bereiken. Bovendien is het in te zetten voor verschillende doelen en zijn je resultaten meetbaar. Als Facebook bedrijf hebben wij ruime ervaring in het plaatsen en optimaliseren van advertenties.

Facebook uitbesteden uploads

Alle certificaten op zak

Onze social media experts zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Facebook. Ze hebben altijd de belangrijkste certificaten op zak, waaronder natuurlijk ook Meta Blueprint!

facebook marketing partner
Internet Marketing Bureau met hootsuite certified professional
facebook blueprint certification logo

Wat gaan we doen?

Facebook uitbesteden bij Afdeling Online? Dan wil je vast weten hoe dit eraan toe gaat. We nemen je mee in het proces.

Een kijkje in ons Facebook bureau

Dit zijn wij, in ons sfeervolle hoofdkantoor. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom gerust eens langs voor een kopje koffie. ☕

Facebook uitbesteden? Maak kennis met Afdeling Online

Jouw Facebook uitbesteden? Wij staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op, dan praten we snel verder!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.