Skip to main content

LinkedIn bureau

LinkedIn is hét platform voor B2B marketing en zakelijke communicatie. Daarbij draait alles om een professionele uitstraling die past bij jouw bedrijf. LinkedIn bureau Afdeling Online helpt je met het opzetten, onderhouden en optimaliseren van je bedrijfspagina en advertenties. We hebben alle kennis en expertise in huis om de activiteiten van jouw bedrijf op LinkedIn naar een hoger niveau te tillen. Zo kunnen we relevante content voor je LinkedIn-bedrijfspagina ontwikkelen en betaalde campagnes voor je bedenken en opzetten.

Ben jij klaar om de zakelijke markt te veroveren met LinkedIn? Lees dan snel verder en ontdek wat we als LinkedIn Agency voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
linkbuilding bureau dirk en mercede

Wij zijn gecertificeerd

LinkedIn logo
incompany silvy luistert

LinkedIn uitbesteden: dit is waarom

  • Als gespecialiseerd LinkedIn bedrijf werken wij volgens een duidelijke strategie, gericht op je klantreis. We zetten alles op alles om jouw LinkedIn-doelstellingen te behalen. 
  • Ontbreekt het je aan tijd, kennis of vind je het moeilijk om steeds nieuwe LinkedIn-berichten te bedenken? Als LinkedIn bureau nemen wij dit werk graag uit handen.
  • Je kunt een groot zakelijk publiek via LinkedIn marketing bereiken. Enorm veel zakelijke gebruikers zijn actief op LinkedIn en tussen al die gebruikers zitten gegarandeerd (potentiële) klanten voor jouw bedrijf. 
  • Adverteren op LinkedIn is heel gericht én goed meetbaar. Ben je op zoek naar nieuwe leads, wil je gaan voor brand awareness of ben je op zoek naar een geschikte kandidaat voor die ene vacature? Besteed je LinkedIn campagnes uit en helpen jou om de juiste doelgroep aan te spreken.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second Opinion aanvragen

LinkedIn certificaat op zak

De wereld van Social Media verandert razendsnel. Gelukkig is ons team altijd op de hoogte van de laatste updates. Ze beschikken te allen tijde over de belangrijkste certificaten.

LinkedIn logo
Internet Marketing Bureau met hootsuite certified professional

Wat hebben we als LinkedIn bureau te bieden?

Wil jij LinkedIn uitbesteden? Wij kunnen je helpen met de volgende zaken:

LinkedIn strategie

Door LinkedIn slim in te zetten, kun je jouw marketing en/of sales een flinke boost geven. Om het meeste uit jouw activiteit op LinkedIn te halen, is het belangrijk om te beginnen met een goede strategie. Daarvoor kijken wij als LinkedIn bureau samen met jou naar je huidige positie op het platform en jouw doelstellingen.

Content en community

Om je doelgroep te overtuigen is het belangrijk dat je een duidelijke contentstrategie op LinkedIn hebt. Content die relevant is voor je professionele doelgroep. Samen met jou bedenken we, als gespecialiseerd LinkedIn bureau, tijdens een brainstormsessie vernieuwende content die de aandacht trekt.

Instagram bureau contentcreatie

Adverteren

Voor een zakelijke doelgroep is adverteren op LinkedIn een goede keuze. Je kunt namelijk heel gericht (potentiële) klanten benaderen, bijvoorbeeld op basis van sector en beroepsgroep, werkervaring, demografische gegevens en interesses. Ook zijn de resultaten van je LinkedIn campagnes goed meetbaar. Met deze informatie kunnen we je campagnes vervolgens bijsturen en optimaliseren.

Thought Leader Ads inzetten voor jouw organisatie? Lees Jojannekes blog: Thought Leader ads op LinkedIn maken in 5 stappen.

linkedin adverteren

Vacatures

LinkedIn heeft verschillende manieren om vacatures te delen. Zo kun je er natuurlijk voor kiezen om je vacature organisch te delen in een bericht, of kun je jouw vacature plaatsen in het aparte vacatureoverzicht van LinkedIn. LinkedIn is dus ontzettend goed bruikbaar voor recruitment marketing

Workshop

Als LinkedIn agency organiseren we regelmatig workshops. Bij jou op locatie of gewoon bij ons op kantoor. Wil jij meer weten over de mogelijkheden van LinkedIn marketing? Of wil je de diepte ingaan over een aspect van LinkedIn, zoals bijvoorbeeld adverteren via je bedrijfspagina? Neem contact op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

online marketing bedrijf mercede geeft workshop

Wat gaan we doen?

Binnenkijken bij ons LinkedIn bureau

Hier zie je ons team in onze thuisbasis: ons fijne hoofdkantoor. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn van ons LinkedIn Agency? Je bent van harte welkom op een van de locaties van ons LinkedIn bureau!

Bekijk alle collega's

Kennismaken?

Benieuwd wat wij als LinkedIn Agency voor jou kunnen betekenen? Vul het onderstaande formulier in, en wij komen snel bij je terug!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.