Skip to main content

Ontmoet jouw nieuwe Facebook bureau

Professioneel overkomen op Facebook: het is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Het kost behoorlijk wat tijd en inspanning om je pagina in eigen beheer bij te houden. Door Facebook uit te besteden aan ons Facebook Bureau, wordt je pagina hét visitekaartje van jouw organisatie. Dat betekent: meer naamsbekendheid en ‘goodwill’ bij je volgers. Wij kunnen je als Facebook Agency helpen met een strategie die past bij je bedrijf én doelgroep. Samen met jou zorgen wij ervoor dat jouw aanwezigheid op Facebook een succes wordt. Wil jij meer weten over de mogelijkheden van ons Facebook bureau? Lees snel verder!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Facebook bureau presenteren

Wij zijn gecertificeerd

Certificaat_facebook_blueprint
Certificaatlogo hootsuite new
facebook bureau jaap geeft workshop

Waarom samenwerken met een Facebook bureau?

  • Onze experts maken gerichte en effectieve campagnes op Facebook.
  • Met behulp van advertenties op Facebook kun je bestaande doelgroepen op een slimme manier benaderen. Bijvoorbeeld met een pixel, of door een koppeling met je CRM.
  • Ook is het mogelijk om nieuwe doelgroepen op een tactische manier aan te spreken. Bijvoorbeeld door te targeten op basis van demografie, interesse of look-a-like audiences.
  • Facebook uitbesteden? Wij kunnen je volledig ontzorgen en je community management, contentcreatie en advertenties voor je uitvoeren.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second Opinion aanvragen

Alle certificaten op zak

Facebook is constant in ontwikkeling. Gelukkig zijn onze experts altijd op de hoogte van de laatste updates. Ze hebben altijd de belangrijkste certificaten op zak, waaronder natuurlijk ook Facebook Blueprint.

facebook marketing partner
Internet Marketing Bureau met hootsuite certified professional
facebook blueprint certification logo

Wat hebben we als Facebook agency in huis?

Dit is wat we voor je kunnen betekenen:

Facebook strategie

Om een goede indruk achter te laten op Facebook, heb je een duidelijke social media strategie nodig. Wij helpen je als Facebook bureau graag met je content- en campagnestrategiën. Samen met jou denken we na over jouw doelen, de boodschap die je wil overbrengen en de kanalen we hiervoor gebruiken.

facebook bureau strategie

Contentcreatie

Met relevante en creatieve content verover jij in no-time de harten van je volgers. Onze content creators maken verrassende en inspirerende content voor je Facebookpagina. Zo kun je met Canva al prachtige ontwerpen maken.

Ook geïnteresseerd in hoe wij artificial intelligence (AI) inzetten bij het creëren van content? Lees dan ons blog over Microsoft Designer!

facebook bureau contentcreatie

Community Management

Monitoring, betrokkenheid, berichten plaatsen.. er komt heel wat kijken bij je community management. Ook bij dit onderdeel van je Facebook marketing kunnen wij je als Facebook agency ondersteunen.

facebook bureau management

Facebook Adverteren

Het adverteren op Facebook heeft veel voordelen en is breed inzetbaar voor al je doelen. Meer bereik, clicks of conversies? Geen probleem! Je kunt verschillende doelgroepen heel specifiek en gericht benaderen. De resultaten zijn meetbaar, dus we kunnen blijven optimaliseren.

facebook bureau adverteren

Werkzaamheden op Facebook uitbesteden?

Jouw Facebook uitbesteden en samenwerken met een gespecialiseerd Facebook bureau? Dit zijn de stappen die we nemen. Voordat we aan de slag kunnen, plannen we een kick-off. We vragen je het hemd van het lijf en komen erachter wat je wensen zijn op het gebied van Facebook marketing. Met die inzichten in ons achterhoofd, werken we aan een Facebook strategie. Deze strategie vormt het fundament van wat je op Facebook uit gaat dragen. Vervolgens stellen we een contentkalender op. Hierin zie je precies welke posts en campagnes we op Facebook gaan plaatsen, wanneer en met welk doel.

Dan kan het échte werk beginnen! De uitvoering van je Facebook werkzaamheden kun je aan onze experts overlaten. We laten de berichten en advertenties natuurlijk eerst aan je zien, voordat we ze plaatsen. En aan het eind van iedere maand, ontvang je een rapportage met de belangrijkste resultaten. Wij leren steeds van deze resultaten en zetten ons beste beentje voor om de resultaten op Facebook steeds te optimaliseren.

Een kijkje in ons Facebook bureau

Dit zijn wij, in ons sfeervolle hoofdkantoor. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom gerust eens langs op een van de locaties van ons Facebook Bureau!

Bekijk alle collega's

Maak kennis met Afdeling Online

Een heel team vol nieuwe collega marketeers. Stuk voor stuk bijzonder en ieder met zijn of haar eigen unieke expertise.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.