Ontmoet jouw nieuwe social media bureau

Hallo! Wij zijn Afdeling Online, je nieuwe collega marketeers. Wil jij je social media uitbesteden of kun je wat extra ondersteuning gebruiken? Dan ben je bij ons social media bureau aan het juiste adres. Wij weten de weg op alle social media kanalen. Van strategie tot uitvoering, in zowel betaalde als organische posts. Klaar om jouw social media naar een hoger niveau te tillen? Lees hieronder meer over ons social media marketing bureau!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
social media bureau mercede geeft workshop

Wij zijn gecertificeerd

Certificaat_facebook_blueprint
Certificaatlogo hootsuite new

Waarom kiezen voor een social media agency?

Nou, hierom dus!

  • Onze experts maken gerichte en effectieve campagnes op verschillende platforms, zoals Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram.
  • Met behulp van social media adverteren kun je bestaande doelgroepen op een slimme manier benaderen. Bijvoorbeeld met een pixel, of door een koppeling met je CRM.
  • Ook is het mogelijk om nieuwe doelgroepen op een tactische manier aan te spreken. Bijvoorbeeld door te targeten op basis van demografie, interesse of look-a-like audiences.
  • Social media uitbesteden? Wij kunnen je volledig ontzorgen en je community management en social media adverteren van je overnemen.
  • Ook hebben we alle kennis en kunde in huis om pakkende content voor je te maken!

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second Opinion aanvragen

Alle certificaten op zak

Het adverteren op social media brengt een wereld aan mogelijkheden met zich mee. Gelukkig zijn onze experts altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ze hebben altijd de belangrijkste certificaten op zak, waaronder ook Facebook Blueprint.

facebook marketing partner
Internet Marketing Bureau met hootsuite certified professional
facebook blueprint certification logo

Wat hebben we als social media marketing bureau in huis?

Dit is wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van social media marketing:

Social media strategie

Een goede strategie is de basis voor jouw verhaal op social media. Met onze kennis van de markt en de community van jouw merk, stellen we content- en campagnestrategiën voor je samen. Hiermee schetsen we kaders voor wat we willen vertellen, welke kanalen we gaan gebruiken en wat jouw doelen zijn.

Social media bureau strategie

Facebook Adverteren

Het adverteren op Facebook heeft veel voordelen en is breed inzetbaar voor al je doelen. Of je nu op zoek bent naar meer bereik, clicks of conversies: je kunt verschillende doelgroepen heel specifiek en gericht benaderen. De resultaten zijn meetbaar, dus we blijven optimaliseren voor nog betere resultaten.

social media bureau facebook

LinkedIn Adverteren

Voor een professionele doelgroep is LinkedIn bij uitstek geschikt. Wij kunnen je helpen wij het inrichten van je bedrijfspagina en het opstellen van advertenties. Net als bij andere vormen van social advertising is het op LinkedIn mogelijk om heel specifiek je (zakelijke) doelgroepen aan te spreken.

social media bureau linkedin

Contentcreatie

Met goede, relevante en creatieve content verover jij de harten van je volgers. Onze content creators maken content voor alle verschillende social media kanalen, van Facebook tot Snapchat en van Instagram tot YouTube en blogs.

Social media bureau contentcreatie

Community Management

Je online community kan heel waardevol zijn voor je bedrijf. Wel heeft deze de nodige aandacht nodig. Laat ons daarom je community management uitvoeren: wij communiceren in dit geval met het netwerk van jouw bedrijf en luisteren naar wat er gezegd wordt over jouw merk.

social media bureau management

Social media uitbesteden?

Stel: je gaat samenwerken met Afdeling Online als jouw social media bureau. Dan doorlopen we samen een aantal stappen. Om te beginnen plannen we een intakegesprek. Samen kijken we naar je huidige activiteit en wensen op gebied van social media. Op basis daarvan schrijven we een social media strategie, die het fundament is voor jouw activiteiten op social media. Daarbij hoort ook een contentkalender waarin we bijhouden welke posts en/of advertenties wanneer gepland staan. En dan gaan we natuurlijk aan de slag! De uitvoering van je social media werkzaamheden kun je aan onze experts overlaten. We laten de berichten en advertenties natuurlijk eerst aan je zien, voordat we ze plaatsen. En om de vorderingen van je social media accounts bij te houden, ontvang je iedere maand van ons een rapportage met de belangrijkste resultaten.

social media bureau ilse met klant

Dit is jouw nieuwe social media bureau

Hier zie je ons in ons in ons sfeervolle hoofdkantoor. Wil jij meer weten over de mogelijkheid om je social media marketing uit te besteden? Kom gerust eens langs bij een van onze locaties!

Bekijk alle collega's

Maak kennis met het team

Een heel team vol nieuwe collega marketeers. Stuk voor stuk bijzonder en ieder met zijn of haar eigen unieke expertise.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.