Claim jouw plek in de tijdlijn met een Social Media Bureau

Hallo! Wij zijn Afdeling Online, je nieuwe collega marketeers. Ben je op zoek naar een social media bureau voor extra ondersteuning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij weten de weg op alle social media kanalen. Van strategie tot uitvoering, in zowel betaalde als organische posts. Klaar om jouw social media naar een hoger niveau te tillen? Lees hieronder meer over ons social media marketing bureau!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

Gratis adviesgesprek
social media bureau mercede geeft workshop

Wij zijn gecertificeerd

Certificaat_facebook_blueprint
Certificaatlogo hootsuite new
Social media bureau Afdeling Online

Waarom kiezen voor Afdeling Online als Social Media Agency?

  • Wij zijn de social media afdeling die je zelf niet hebt, maar wel kunt inzetten. Zie ons maar als 30 bonuscollega’s die je altijd even kunt bellen met je vraag. Jij slimmer, wij blij.
  • Social media uitbesteden? We hebben experts in elke discipline. Van strategie tot contentcreatie, webcare en adverteren. Zo heb je maar één bureau nodig voor je gehele social media strategie, wel zo handig.
  • Je eigen contactpersoon staat elke werkdag voor je klaar.
  • We lopen over van kennis: we geven social media opleidingen en hebben een eigen Academy vol cursussen.
klant H&M
Klant kroller muller
Klant ici paris xl
Klant KVK
Klant Kinderpostzegels

Wil je vrijblijvend advies?

Wil je meer bereik, engagement of conversie genereren, maar weet je niet precies hoe? Wij weten precies wat er nodig is om online succesvol te zijn en voorzien je graag van vrijblijvend advies.

Vrijblijvend adviesgesprek

Alle certificaten op zak

Het adverteren op social media brengt een wereld aan mogelijkheden met zich mee. We zijn certified Facebook partner en zijn en in 2019, 2020, 2021 én 2022 door Het Financieel Dagblad uitgeroepen tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Onze experts hebben altijd de belangrijkste certificaten op zak, dus zijn gegarandeerd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

fd gazellen 2019 logo
Gazellen Award 2020
FD Gazelle Award 2021
facebook marketing partner
facebook blueprint certification logo
Dutch Digital Agencies logo
internet marketing bureau measure school certificaat
call for action logo
cultuur marketing logo
Hubspot Certified Partner als internet marketing bureau
adroll logo

Wat hebben we als bureau in huis?

Dit is wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van social media marketing:

Social media strategie

Een goede strategie is de basis voor jouw verhaal op social media. Met onze kennis van de markt en de community van jouw merk, stellen we content- en campagnestrategiën voor je samen. Hiermee schetsen we kaders voor wat we willen vertellen, welke kanalen we gaan gebruiken en wat jouw doelen zijn.

SIlvy

Contentcreatie

Met goede, relevante en creatieve content verover jij de harten van je volgers. Onze content creators maken content voor alle verschillende social media kanalen, van Facebook tot Snapchat en van Instagram tot YouTube en blogs. Ook kunnen we templates voor je ontwikkelen in jouw huisstijl, zodat je er zelf gemakkelijk mee aan de slag kunt.

social media bureau content

Community Management

Je online community kan heel waardevol zijn voor je bedrijf. Wel heeft deze de nodige aandacht nodig. Laat ons daarom je community management uitvoeren: wij communiceren in dit geval met het netwerk van jouw bedrijf en luisteren naar wat er gezegd wordt over jouw merk. Ook kunnen we de webcare van je kanalen ondersteunen zodat er professioneel wordt gereageerd op je chat en comments.

social media bureau community management

Facebook Adverteren

Het adverteren op Facebook heeft veel voordelen en is breed inzetbaar voor al je doelen. Of je nu op zoek bent naar meer bereik, clicks of conversies: je kunt verschillende doelgroepen heel specifiek en gericht benaderen. De resultaten zijn meetbaar, dus we blijven optimaliseren voor nog betere resultaten.

social media bureau facebook

Instagram Adverteren

De mogelijkheden zijn eindeloos op Facebook en Instagram, dus het bijhouden van je accounts kan aardig wat tijd en inspanning kosten. Wil je je Instagram pagina naar een hoger niveau tillen? Je Instagram uitbesteden kan perfect bij social media bureau Afdeling Online. Wij zorgen voor meer betrokkenheid, pakkende stories en renderende advertenties.

Instagram adverteren door social media bureau

LinkedIn Adverteren

Voor een professionele doelgroep is LinkedIn bij uitstek geschikt. Wij kunnen je helpen bij het inrichten van je bedrijfspagina en het opstellen van advertenties. Net als bij andere vormen van social advertising is het op LinkedIn mogelijk om heel specifiek je (zakelijke) doelgroepen aan te spreken.

Pinterest Adverteren

Pinterest is hét medium waar visuele content schittert en waar men inspiratie zoekt voor een nieuwe garderobe, maaltijd of interieur. Dit maakt het een waardevolle plek om te bereik te genereren en in beeld te blijven bij je potentiële klant. Dit kan organisch (onbetaald) of door te adverteren met jouw product. Laat je Pinterest account professioneel inrichten door social media marketing bureau Afdeling Online.

social media agency pinterest

Youtube adverteren

Videocontent is populairder dan ooit. Er zijn allerlei toffe mogelijkheden voor adverteren in YouTube. Je kunt adverteren voor, tijdens en na Youtube video’s en in de zoekmachine van Youtube. Het is een platform waar in vergelijking met andere kanalen heel veel tijd wordt besteed, dus wij raden zeker aan zichtbaar te zijn op Youtube. 

youtube adverteren

Social Media Workshop

Wil jij leren hoe je je social media strategie op een hoog niveau uitvoert? Volg dan een incompany workshop bij onze social media agency. We gaan in op de laatste social media trends, de basistheorie en geven praktijkvoorbeelden en toepasbare tips voor jouw eigen advertentiestrategie. Volledig aangepast op jouw niveau, jouw doelgroep en producten of diensten.

social media workshop

Onze diensten

Als full-service online marketingbureau hebben wij kennis en expertise van alle online marketingdisciplines. Van Google Ads tot SEO en webdevelopment. Benieuwd wat we allemaal doen?

social media marketing bureau

In 6 stappen naar succes op socials

Om jouw social media strategie naar nieuwe hoogtes te tillen doorlopen onze social media specialisten deze 6 stappen:

Ontmoet je nieuwe collega’s

Dit zijn een aantal van onze Social Media Specialisten. Ze werken met veel ervaring, aandacht en precisie om jouw doel te bereiken.

Ontmoet alle collega's

Jouw social media marketing uitbesteden?

Het uitbesteden van social media marketing kan zonder zorgen bij Afdeling Online. Onze social marketeers staan voor je klaar. Wij kunnen voor een vast uurtarief jouw social marketing activiteiten volledig van je overnemen, je coachen en zelfs bij je op locatie werken. Onze hoofdlocatie is ons kantoor in Helmond, maar we zijn ook vaak te vinden in Rotterdam.

Social media uitbesteden

Projecten waar we trots op zijn

Eerst geloven, dan zien. Of misschien toch andersom?

Dit is jouw nieuwe social media bureau

Hier zie je ons in ons in ons sfeervolle hoofdkantoor. Wil jij meer weten over de mogelijkheid om je social media marketing uit te besteden? Kom gerust eens langs bij een van onze locaties!

Claim jouw plek in de tijdlijn

Ben jij klaar voor meer bereik, engagement of conversie? We vertellen je graag wat we in onze mars hebben.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.