Skip to main content

Website consultant Dirk

Hallo! Mijn naam is Dirk en ik werk als website consultant bij Afdeling Online. Heb jij een website en is deze toe aan verbetering? Als website consultant duik ik graag in je website statistieken in Google Analytics, zodat ik op basis daarvan aanbevelingen kan doen met betrekking tot website optimalisatie. Ik geef jou en je webbouwer praktische adviezen over hoe je tot een rendabele, funnel geoptimaliseerde website komt. Als website expert breng ik je customer journey (on-site) in kaart. Ook bekijk ik hoe goed je website het al doet op gebied van SEA en SEO (off-site). Kortom, de gehele website optimalisatie neem ik als website consultant voor je uit handen!

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

dirk@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Website Consultant Dirk

Dirk is gecertificeerd

Certified_Google_partner_Analytics
Certified_Google_partner_Ads
Website consultant Dirk Presenteren

Als website consultant van alle markten thuis

Voordat ik begin met de website optimalisatie, kijk ik kritisch naar de technische en inhoudelijke inrichting van je website. Ook doe ik een usability onderzoek waarbij ik, naast gebruiksvriendelijkheid, allerlei website functionaliteiten onder de loep neem. Als conversie specialist bepaal ik samen met jou waarop we ons focussen tijdens de website optimalisatie. Bijvoorbeeld: wat zijn je belangrijkste KPI’s en welke conversiedoelen heb je? Op basis hiervan richt ik Google Analytics in en zorg ik dat jij altijd mee kan kijken in de website statistieken. Wil je een overzichtelijk, op-maat-gemaakt dashboard waarop je live statistieken kan zien en deze gemakkelijk met je collega’s kan delen? Zo’n dashboard in Google Data Studio richt ik als website consultant graag voor je in. Neem snel contact met me op!

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second opinion aanvragen

Website consultant inschakelen?

Als jouw website consultant analyseer ik je website op onbenutte kansen. Zo’n website analyse bestaat meestal uit:

  • Usability onderzoek: ik beoordeel de gebruiksvriendelijkheid van je website en ben kritisch op de functionaliteiten van je website.
  • A/B testen: tijdens de website optimalisatie test ik als website consultant zowel met vormgeving als met tekst. Denk daarbij aan knoppen, afbeeldingen, call to actions en knoppen.
  • Landingspagina’s inrichten: aan de hand van het usability onderzoek en het A/B testen geef ik advies over aan te maken landingspagina’s en over hoe deze het best ingericht kunnen worden.
  • SEO (Search Engine Optimization): bij website optimalisatie hoort ook het herschrijven van webteksten, zodat je beter wordt gevonden in de zoekmachine.
  • SEA (Search Engine Advertising): daarnaast geef ik als website consultant ook advies over het adverteren in de zoekmachine, zodat je meer websitebezoekers genereert.

Website optimalisatie: stap voor stap

Mocht je in zee gaan met mij als website consultant, dan doorlopen we de volgende stappen:

Word zelf website consultant!

Wil je meer leren over het optimaliseren van je website? Dat kan! Tijdens een (op-maat-gemaakte) workshop geef ik als website consultant allerlei praktische tips en informatie, zodat jij zelf een website consultant wordt. We stippen tijdens de workshop veel uiteenlopende online marketing onderwerpen aan. Denk hierbij aan SEO, SEA, Google Analytics, social marketing, content marketing, e-mailmarketing. Geïnteresseerd in zo’n workshop? Neem snel contact op en dan prikken we een datum!

Contact website consultant

Wil je aan de slag met website optimalisatie met behulp van een website consultant? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.