workshops online marketing

Volg een online marketing workshop

Omdat we nou eenmaal graag over onze hobby praten, worden we vaak gevraagd om een workshop te geven. Tijdens zo’n workshop maak je kennis met het brede werkterrein van online ondernemen, of een specifiek onderdeel daaruit toegepast op jouw organisatie.

Ilse van Hooft
‘Omdat we nou eenmaal graag over onze hobby praten.’ Ilse van Hooft - Senior Projectmanager
voordelen

Waarom een workshop bij Afdeling Online?

 • Wij weten alles van de laatste ontwikkelingen.
 • We geven graag praktijkvoorbeelden en toepasbare tips.
 • Interactie met het publiek vinden we belangrijk.
 • Natuurlijk is er altijd ruimte om vragen te stellen.
 • Indien gewenst maken wij een workshop op maat.

De workshop was goed afgestemd op het niveau en de doelgroep. Het was laagdrempelig, informatief en er bleef ruimte voor improvisatie. Ik heb concrete handvatten gekregen om direct aan de slag te gaan.
Deelnemer over de workshop SEA & social advertising bij Cultuurmarketing

Breed en concreet

Welke online strategie past het beste bij jouw bedrijf, met de middelen die je hebt? Hoe ziet het online marketing speelveld er anno nu uit? En wat kun je zelf doen om beter vindbaar te zijn op het internet? Dit zijn vragen die aan bod komen in onze workshops over online marketing.

Wat wil je leren?

Uren lang kunnen we praten over SEO, SEA, social marketing, contentmarketing of e-mailmarketing. In een workshop houden we het echter beperkt, want lekker sparren met elkaar en ruimte voor vragen vinden we nóg belangrijker. Wil je iets specifieks leren? Vraag ons naar de mogelijkheden!

One size does not fit all

We hebben een aantal workshops op de plank liggen, maar wil je graag dat we een workshop op maat maken? Dat kan! We duiken dan volledig in jouw wereld. Jouw bedrijf, jouw markt, jouw concurrentie. Op maat dus. Neem contact op voor de mogelijkheden.

' t Patronaat!

Wij kunnen een presentatie verzorgen op locatie, maar het is ook mogelijk om op bezoek te komen bij ons op kantoor. We werken meestal vanuit 't Patronaat in Helmond, een prachtig rijksmonument.

Opleiding

Vanaf september 2019 gaan we van start met een online marketingopleiding speciaal voor cultuurmarketeers. Zo combineren we op een unieke manier onze passie voor opleiden en het delen van kennis met onze liefde voor cultuur. In een half jaar brengen we marketeers uit het culturele veld alle praktische kneepjes van het vak bij. Na de pilot gaan we de opleiding vertalen naar andere branches. Wordt vervolgd, dus.

Lees meer over de opleiding
Beschikbare workshops

Ook interesse in het volgen van een workshop?

Wij hebben vaste dagen en tijden waarop de workshops plaatsvinden. Interesse? Klik snel verder en meld je aan via het contactformulier (verplicht!). Daarna nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de workshop te bevestigen.

Wil je liever een op maat gemaakte workshop volgen?

Neem dan contact op!

Contact
Aanpak

Wat gaan we precies doen?

Samen met onze klanten doorlopen we deze stappen.

 • Vooraf

  We stemmen de inhoud van de workshop met jou af en bespreken wat het publiek van ons verwacht.

  Vooraf
 • Tijdens

  De workshop wordt gegeven op jouw locatie of op ons kantoor in 't Patronaat in Helmond.

  Tijdens
 • Achteraf

  We sturen de presentatie naar jou op zodat deze verspreid kan worden onder de deelnemers.

  Achteraf
nieuwsbrief

Afdeling Nieuwsbrief

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief! Wij gebruiken deze gegevens alleen om je de nieuwsbrief maandelijks te sturen, niet voor advertentiedoeleinden. Liever uitschrijven? Dat kan via deze pagina.

In contact komen?

Jaap staat voor je klaar!

Wil je graag kennismaken met jouw nieuwe Afdeling Online?

Jaap Schepers Directeur & Online Strateeg

Stuur Jaap een bericht