Skip to main content

SEA Rotterdam

Wij zijn fan van gericht adverteren met Google Ads (voorheen Google Adwords) in Rotterdam. Zo kunnen wij als online marketing bureau in Rotterdam voor jou met SEA in Rotterdam nieuw publiek aanspreken. SEA is een afkorting van Search Engine Advertising. Als Adwords Certified Partner helpen wij je bij het ontwerpen én realiseren van winstgevende campagnes. Op ons mooie kantoor in Rotterdam kan onze SEA specialist jou op locatie adviseren over het strategisch inzetten van tekstadvertenties, display banners, YouTube ads en remarketing om op die manier jouw publiek met Ads in Rotterdam te vergroten.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
010 - 307 39 28
SEA Rotterdam Van Nelle

Ons adres

Van Nellefabriek
Van Nelleweg 1
Expeditiegebouw
3044 BC Rotterdam

Google Partner Badge

SEA specialist in Rotterdam inschakelen?

Onze SEA Specialist Dirk Schraven kan voor jou SEA in Rotterdam effectief inzetten met display advertising, search advertising, Google Shopping, YouTube en Google Grants; allemaal SEA-vormen. Maar wat zijn nu de voordelen van SEA?

  • Resultaat ons online marketing bureau in Rotterdam realiseert door middel van slimme campagnes meer leads en verkopen voor jouw bedrijf of bespaart op de kosten van je huidige campagnes.
  • Zichtbaarheid door de slimme inzet van SEA wordt je zichtbaarheid in de zoekmachine verhoogt.
  • Specifiek onze SEA specialist neemt jouw doelgroep(en) voor SEA in Rotterdam onder de loep en op basis daarvan campagnes op te zetten om lokaal te targeten en op tijdstip en device.
  • Transparant je krijgt inzicht in wat je precies uitgeeft en wat de resultaten zijn. Op basis daarvan kan onze SEA specialist direct bijsturen.
  • Trends onze SEA specialist is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Google. Hij maakt gebruik van SEA-vormen als remarketing, display advertenties en Google Shopping. Zo zet je effectief Ads in Rotterdam in met slimme technieken!

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second opinion aanvragen

SEA in Rotterdam stap voor stap

Zo gaan we te werk.

Hier is jouw SEA specialist in Rotterdam!

Onze SEA specialist Dirk kent alle geheimen van SEA. In dit filmpje legt hij kort en duidelijk uit wat SEA precies inhoudt.

Adwords Rotterdam workshop

Wil je liever zelf aan de slag? Omdat de online wereld continu verandert, geven wij als Adwords Certified Partner met regelmaat informatieve en creatieve workshops op ons kantoor in Rotterdam over SEA. Onze Adwords Specialist Dirk geeft ook regelmatig op maat gemaakte workshops. Want hoe zet je nu lokaal gerichte campagnes op voor Adwords in Rotterdam? Tijdens die workshops komen inspirerende praktijkvoorbeelden, tips & tricks aan bod. Neem contact op en plan samen een workshop met onze SEA specialist!

Meer over workshops >

Klanten waar we voor werken

navingo logo
dwg logo
hatenboer neptunus logo
rotown logo
shabu logo

Contact Rotterdam

Wil je kennismaken met onze Adwords specialist in Rotterdam? Neem dan gerust contact op via dit formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.