Skip to main content

Op zoek naar een content marketing bureau?

In een content marketing bedrijf draait het allemaal om het aanbieden van waardevolle content die past bij de wensen van de doelgroep. Door content aan te bieden waar de klant echt iets aan heeft, blijft jouw naam langer hangen. Wil jij harten veroveren met verrassende content? Onze specialisten staan voor je klaar.

Als content marketing bureau kunnen wij een contentstrategie voor je ontwikkelen en creatieve content maken in een tone of voice die past bij jouw bedrijf én jouw doelgroep. Want eerlijk is eerlijk, hoe meer ‘likable content’, hoe meer gratis publiciteit. Wil jij je contentmarketing volledig uitbesteden? Of kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Lees verder en ontdek wat wij als content marketing bureau voor je kunnen betekenen!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.
content marketing bureau sanne 1330

Wij zijn gecertificeerd

Certificaat_facebook_blueprint
Instagram bureau Tanneke

Wat is content marketing?

Content marketing is een vorm van digital marketing waarbij waardevolle en relevante content wordt gecreëerd om zichtbaarheid te creëren in iedere stap van de klantreis. Het doel van content marketing is om vertrouwen en loyaliteit op te bouwen bij de doelgroep, en zo een betekenisvolle relatie met hen op te bouwen. Content marketing kan in verschillende vormen voorkomen, zoals geschreven tekst, video’s, afbeeldingen of zelfs evenementen. De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen worden afgestemd op je bedrijf, doelen en doelgroep.

Wat valt er allemaal onder content?

Als content marketing bedrijf werken wij met talloze vormen van content. Maar wij weten ook als geen ander dat ‘content’ een ontzettend breed begrip is. Daarom leggen we graag aan je uit waar je allemaal aan kan denken bij het begrip ‘content’. De eerste en meest voorkomende vorm van content is de geschreven content. Dit is waarschijnlijk ook het eerste waar je aan denkt bij het horen van ‘content’. Maar wist je dat er nog veel meer is dan copy? Denk ook eens aan alle visuele vormen van content; video’s, afbeeldingen, audioboeken, podcasts, nieuwsbrieven en zo is er nog veel meer te benoemen. 

Omdat we begrijpen dat het soms verwarrend kan zijn, hebben we een gouden tip voor je. Wil je zorgen voor de beste resultaten en meer kans op het bereiken van je doelgroep? Dan is het combineren van verschillende soorten content het beste wat je kunt doen. Als content marketing bureau helpen we je natuurlijk graag op weg met het combineren van verschillende soorten content.

Jaap
Google-Display-ads-training

Jouw content marketing uitbesteden? Waarom eigenlijk?

Content marketing is een vorm van digital marketing waarbij waardevolle en relevante content wordt gecreëerd om zichtbaarheid te creëren in iedere stap van de klantreis. Het doel van content marketing is om vertrouwen en loyaliteit op te bouwen bij de doelgroep, en zo een betekenisvolle relatie met hen op te bouwen. Content marketing kan in verschillende vormen voorkomen, zoals geschreven tekst, video’s, afbeeldingen of zelfs evenementen. De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen worden afgestemd op je bedrijf, doelen en doelgroep.

Als content marketing agency helpen wij jou met de volgende diensten

Denk je erover om Afdeling Online in te zetten als jouw nieuwe content marketing bureau? Dan wil je natuurlijk inzicht in onze werkwijze.

Content Strategie

Dat goede content cruciaal is, mag duidelijk zijn. Of het nu gaat om social media, blog posts of advertentieteksten. Maar voordat we beginnen vinden we het belangrijk om stil te staan bij je contentstrategie. Door kritisch te kijken naar je doelstellingen en de wensen van je doelgroep, bedenken we samen met jou een strategie die past bij de (toekomst)visie van je bedrijf.

content marketing bureau sanne tanneke 1330

Doelen

Wanneer de contentstrategie rond is, is het tijd om dit te vertalen naar concrete acties. Hiervoor bedenken we welke KPI’s we gaan meten, en welke kanalen hier het beste bij passen. Ook formuleren we een concreet plan, zodat we jouw strategie in de praktijk kunnen gaan toepassen.

content marketing bureau dirk 1330

Plannen

Om het maximale effect te behalen met jouw content, is het belangrijk om goed te plannen. Daarom maken we een handige contentplanning, waarin we verwerken welke content we gaan plaatsen en wanneer.

content marketing bureau excel 1330

Uitvoeren

Natuurlijk blijft het niet alleen bij plannen: onze gespecialiseerde content marketeers kunnen jouw content ook realiseren. Van websiteteksten tot social media posts: we ondersteunen je op alle vlakken van content marketing. Zo kunnen we bijvoorbeeld advertentieteksten of nieuwsberichten voor je schrijven en plaatsen, ook bieden we SEO services of kunnen we een volledige nieuwsbrief voor je opstellen. Als content marketing agency staan we voor je klaar! 

content marketing bureau fotograaf tanneke 1330

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een second opinion aan!

Second opinion aanvragen

Waarom kiezen voor Afdeling Online?

Er zijn natuurlijk talloze content bureaus die jou kunnen helpen bij je content marketing strategie. Maar waarom kiezen voor Afdeling Online? Wij hebben niet alleen het doel om jou te ontzorgen, maar wij willen jou ook sterker maken in digitale marketing. Wij geloven dat het delen van onze kennis en ervaring ervoor zorgt dat we samen kunnen bouwen aan een digitale toekomst. Daarnaast zijn wij als content marketing bureau gecertificeerd op het gebied van Search Engine Optimization (SEO) en Social Marketing.

facebook blueprint certification logo
semrush logo
seranking logo
moz logo

Content Marketing bedrijf: zo werken wij bij Afdeling Online

Door het maken van goede, pakkende content creëer je succes op de lange termijn. En daar gaan wij voor bij Afdeling Online. Om je meer inzicht te geven in dit proces, nemen wij je mee in onze werkwijze.

Jouw collega marketeers

Maak kennis met je nieuwe collega marketeers. Ieder met zijn of haar eigen unieke talenten en online marketing specialiteiten. Benieuwd naar ons hele team van experts? Bekijk alle collega’s via het teamoverzicht.

Maak kennis met jouw nieuwe content marketing bureau

Wil je jouw contentmarketing uitbesteden aan een gecertificeerd content marketing bedrijf? Wie weet zijn wij een match! Vul het onderstaande formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.