Online marketing

Online marketing consultant

Ben je op zoek naar een slimme online strateeg die alles weet over SEO, SEA, marketing automation, content marketing of social marketing? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Dirk en ik stel me graag voor als jouw online marketing consultant. Benieuwd naar alle voordelen van online marketing voor jouw bedrijf? Onder het genot van een kop koffie bespreken we vrijblijvend de mogelijkheden.

Online Marketing Consultant

Een interim online marketing consultant inschakelen?

Het online marketing landschap is groot en verandert continu. Daarom kan ik me voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Als online marketing consultant van Afdeling Online wil ik je daarbij ondersteunen en je bruikbaar advies geven. Van online marketing strategie tot uitvoering. Heb je bijvoorbeeld als doel om meer rendement te halen voor je website of webshop? Graag geef ik als online marketing specialist advies over welke online middelen je het best kan inzetten voor jouw onderneming. Neem contact met mij op!

Een online marketing consultant inhuren?

Bij het bepalen van een slimme online marketing strategie doorlopen we samen de volgende stappen.

 • Content strategie: de waarde van je online marketing wordt bepaald door creatieve uitingen en een onderscheidende boodschap. Samen leggen we deze vast en richten we een content kalender in.
 • Kanalen strategie: welke online kanalen hebben op welk moment het het meeste effect? Op basis van de contentstrategie en je doelstellingen definieer ik als online marketing consultant welke kanalen we inzetten.
 • Meetplan: wanneer ben je succesvol met je online marketing inspanningen? Het meetplan maakt inzichtelijk welke doelen je nastreeft en wat je wilt meten.

Dirk Schraven
Een goede online marketing strategie is wat mij betreft een mix van kanalen die past bij jouw visie en wensen. Dirk Schraven - Senior Online Strateeg
vormen

Kies jouw online marketing vorm

Denk je erover om met een online marketing consultant om tafel te zitten? Er zijn verschillende vormen van online marketing te onderscheiden. Samen met jou maken we de beste mix van onderstaande middelen, zoals:

 • SEA

  Dit betekent het adverteren in een zoekmachine zoals Google. Hiermee richt je advertenties op een heel specifiek publiek.

  SEA
 • SEO

  Met SEO optimaliseer ik je websiteteksten, op basis van strategisch geselecteerde zoekwoorden. Hiermee verbeteren we de positie van je website in de zoekmachine.

  SEO
 • Social Marketing

  Je kan je doelgroep natuurlijk ook bereiken via social media. Ik kan je helpen bij het opzetten van een krachtige Facebook, Instagram of LinkedIn campagne.

  Social Marketing
 • E-mailmarketing

  Het versturen van nieuwsbrieven is bijna onmisbaar in online marketing. We helpen je met een goede opmaak en maken de resultaten meetbaar.

  E-mailmarketing

Workshop volgen van een online marketing consultant?

Wil je zelf meer leren over online marketing? Over alle ontwikkelingen van online adverteren? Of over de optimalisatie van je website? Volg dan een op maat gemaakte workshop van onze online marketing consultant bij Afdeling Online. Tijdens zo’n workshop geef ik je inspirerende voorbeelden uit de praktijk en stuur ik je naar huis met allerlei handige tips. Lijkt je dat wat? Neem snel contact op en misschien ontmoeten we elkaar!

Workshops

Contact online marketing consultant

Weten welke online marketing strategie bij jouw organisatie, bedrijf of merk past? Of wil je gewoon kennismaken met onze online marketing consultant? Neem contact op via onderstaand formulier en misschien tot gauw!

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard.

nieuwsbrief

Afdeling Nieuwsbrief

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief! Wij gebruiken deze gegevens alleen om je de nieuwsbrief maandelijks te sturen, niet voor advertentiedoeleinden. Liever uitschrijven? Dat kan via deze pagina.

In contact komen?

Dirk staat voor je klaar!

Enthousiast geworden en benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem direct contact op!

Dirk Schraven Senior Online Strateeg

Stuur Dirk een bericht