Skip to main content

Jouw online marketing consultant

Ben je op zoek naar een slimme online marketeer die alles weet over SEO, SEA, marketing automation, content marketing of social marketing? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Dirk en ik stel me graag voor als jouw online marketing consultant. Benieuwd naar alle voordelen op het gebied van online marketing voor jouw bedrijf? Onder het genot van een kop koffie bespreken we vrijblijvend de mogelijkheden om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

dirk@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Dirk & Jaap

Dirk is gecertificeerd

Certified_Google_partner_Ads
Certified_Google_partner_Analytics
Online Marketing Consultant Dirk Presenteren

Wat is een online marketing consultant?

Een online marketing consultant is een ervaren professional op het gebied van online marketing. Hij of zij is gespecialiseerd in het ondersteunen en adviseren van jouw organisatie. Bij internet marketing consulting kunnen verschillende vormen van online marketing aan bod komen, zoals: SEA, SEO, Social Marketing of E-mailmarketing. Hier vertellen we je later uitgebreid over. Het algemene doel van marketing consultant is om de online aanwezigheid van jouw organisatie te vergroten, meer verkeer naar jouw website of webshop te genereren en conversies te stimuleren. Samen met jouw online consultant ontdek je alle marketing mogelijkheden voor jouw organisatie. 

Waarom een marketing consultant inschakelen?

Het online marketing landschap is groot en verandert continu. Daarom kan ik me voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Als online consultant van Afdeling Online wil ik je daarbij ondersteunen en je bruikbaar advies geven. Van het bepalen van de online marketing strategie tot aan de complete uitvoering. Heb je bijvoorbeeld als doel om meer rendement te halen voor je website of webshop? Graag geef ik als online marketing specialist advies over welke online middelen het beste resultaat behalen voor jouw organisatie.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketing consultancy, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een second opinion aan!

Second opinion aanvragen >
Jaap

Wat doet een online marketing consultant?

Internet marketing consulting kan verschillende taken omvatten. Dit is afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Algemene taken die door een online consultant veelal worden uitgevoerd zijn: het ontwikkelen van een online marketingstrategie, het implementeren van marketing campagnes op verschillende online platformen, het monitoren en optimaliseren van prestaties, het geven van advies op het gebied van online marketing en het opstellen van rapportages voor de klant.

Stappen van een online marketing consultancy

Bij het bepalen van een slimme online marketing strategie maken we gebruik van een plan van aanpak. Samen met jou doorloop ik de volgende stappen:

Kies jouw online marketing vorm

Denk je erover om met digital marketing consultants om tafel te gaan zitten? Het is dan goed om te weten dat er verschillende vormen van online marketing te onderscheiden zijn. Samen met jou maken we de beste mix van onderstaande middelen. Kijk met me mee naar de verschillende vormen van online marketing:

SEA | Search Engine Advertising

Ik ga aan de slag met het adverteren in zoekmachines zoals Google. We richten je advertenties op een specifiek publiek, waardoor we jouw doelgroep binnen no-time bereiken.

Google Search Ads

SEO | Search Engine Optimization

Met SEO optimaliseer ik je websiteteksten op basis van strategisch geselecteerde zoekwoorden. Hiermee verbeteren we de positie van je website in de zoekmachine en ben jij straks beter vindbaar. 

Cursus SEO-analyse

Social Marketing

Je kan je doelgroep natuurlijk ook bereiken via social media. Ik kan je helpen bij het opzetten van een krachtige campagne op bijv. Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, Snapchat, Pinterest en ga zo maar door…

social media bureau facebook

E-mailmarketing

Het versturen van e-mails en nieuwsbrieven is eigenlijk onmisbaar in online marketing. Ik help je met een goede opmaak en maak ook je resultaten meetbaar. 

cursus mailchimp

Workshop van een marketing consultant?

Zelf aan de slag met online marketing? Dat kan! Als online marketing bureau bieden wij op maat gemaakte workshops aan. Tijdens zo’n workshop geeft een van onze online marketing consultants jouw uitleg met behulp van inspirerende voorbeelden uit de praktijk en handige tips. Kom alles te weten over bijvoorbeeld strategische online marketing, marketplaces, copywriting en nog veel meer. Klinkt dit interessant? Bekijk dan ook eens onze andere workshops en misschien ontmoeten we elkaar!

Vraag het aan onze digital marketing consultants

Wil je weten welke online marketing strategie bij jouw organisatie past? Of wil je kennismaken met een van onze digital marketing consultants? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en misschien zijn we binnenkort wel jouw online marketing consultancy!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.