Email marketing bureau inschakelen?

Even snel je mail checken en door de aanbiedingen scrollen. Voor de meesten van ons is dit een dagelijks terugkerend ritueel. Mailings en nieuwsbrieven zijn dan ook dé manier om je (potentiële) doelgroep op een directe manier aan te spreken. Want wanneer je email marketing op de juiste manier inzet, kun je je klanten binden. Weet je alleen niet helemaal hoe je dit aan moet pakken? Of heb je handjes te kort en wil je het creëren van je nieuwsbrief uitbesteden? Schakel dan een email marketing agency zoals Afdeling Online in! Kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

email marketing bureau Ilse

Email marketing uitbesteden. Waarom?

  • Het mooie van email marketing is dat vrijwel alles meetbaar is. Zo is het mogelijk om te meten wie zich inschrijft, op welke links geklikt wordt en wie de mails überhaupt opent. Een full service email marketing bureau kan je helpen bij het verkrijgen van inzicht in je rendement.
  • Dankzij email marketing sta je direct contact met je klant. Met hulp van een email marketing bureau kan je de juiste snaar raken en op precies het juiste tijdstip de mailing verzenden. Alles voor een zo hoog mogelijke openingsrate!
  • Email marketing is een handig hulpmiddel om je klant op een persoonlijke manier te benaderen. Door het segmenteren van contacten met soortgelijke profielen, creëer je unieke groepen die je heel persoonlijk kunt aanspreken. Geen tijd om hier in te duiken? Een email marketing agency neemt het graag voor zijn rekening.
  • Je kunt eindeloos optimaliseren en experimenteren binnen je e-mail campagnes. Denk bijvoorbeeld aan A/B testen, waarbij je twee versies van dezelfde mail verstuurt met één klein verschil. Een échte email marketing specialist kan hier geen genoeg van krijgen.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second Opinion aanvragen

Een email marketing agency kan dit voor jou betekenen

Staat het plan ‘nieuwsbrief uitbesteden’ al een tijdje op jouw lijstje? Wij vertellen je graag over de mogelijkheden, zodat je de knoop snel door kunt hakken!

Email marketing strategie

Voordat we aan de slag gaan met email marketing is het belangrijk om na te denken over je doelen. Want pas als we duidelijke doelen hebben gedefinieerd, kunnen we de resultaten het beste analyseren. Ga je bijvoorbeeld voor meer naamsbekendheid? Wil je (nieuwe) producten of diensten aanbieden? Wil je werken aan leadgeneratie? Maak het doel concreet en houd je daarna pas bezig met het creëren van de content.

email marketing bureau strategie

Email content

Je doelen voor email marketing zijn vastgesteld. Tijd om te bepalen wat voor content bij je strategie hoort. Kijk daarbij goed naar je doelgroep: wie wil je precies bereiken en hoe wil je ze aanspreken? Dat is handig voor het bepalen van je tone of voice. Vervolgens verzamel je allerlei onderwerpen waarmee je een mooie, samenhangende mailing kan opstellen. Tip: maak gebruik van anchor links, zodat je nieuwsbrief goed scanbaar is voor de lezer.

email marketing bureau content

Testen en analyseren

Wanneer je de eerste twee stappen doorlopen hebt, is het vooral een kwestie van testen. Iedere doelgroep reageert anders op een mailing. Daarbij spelen timing, titels en een persoonlijke benadering natuurlijk ook een belangrijke rol. Om erachter te komen wat het beste werkt, kun je eindeloos blijven testen. Dit doe je door het doorvoeren van kleine aanpassingen, bijvoorbeeld in de onderwerpregels, lay-out, tekstopbouw of verschillende call-to-actions.

email marketing bureau analyseren

Nieuwsbrief uitbesteden

Kun je wel wat hulp en advies gebruiken rondom je email marketing campagnes? Wij helpen je graag met het opzetten van rendabele nieuwsbrieven. En uiteraard blijft het niet bij het creëren; ook het analyseren van de resultaten behoort tot onze taak. Op die manier kunnen we continu bijsturen en werken aan een steeds betere email marketing strategie.

email marketing bureau nieuwsbrief

Een email marketing bureau met ervaring

Jouw e-mail marketing campagnes zijn bij ons in goede handen. We hebben namelijk meerdere e-mailmarketing experts in ons midden, ieder met een eigen specialisme. Dagelijks werken we met e-mail systemen zoals MailChimp, SendinBlue en EM-Cultuur.

mailchimp certificaat logo
sendinblue logo
em cultuur logo

Jouw collega marketeers

Maak kennis met je nieuwe collega marketeers. Ieder met zijn of haar eigen unieke talenten en online marketing specialiteiten.

Kennismaken met onze e-mail marketeers?

Wil je vandaag nog aan de slag met een professionele e-mailmarketing strategie? Neem een email marketing agency zoals Afdeling Online in de arm. Wij voorzien je van passende adviezen en superhandige tips die je direct kunt toepassen. Benieuwd? Laten we gewoon even kennismaken! Laat hieronder je gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.