Skip to main content

E-mail marketing bureau inschakelen?

You’ve got mail! 📩 Elke dag stromen onze inboxen vol met allerlei e-mails. Des te belangrijker is het voor jouw organisatie om op te vallen in die overvolle inbox. Wist je dat mailings en nieuwsbrieven de perfecte manier zijn om jouw doelgroep persoonlijk en direct aan te spreken? Als je e-mail marketing op de juiste manier aanpakt, kun je (potentiële) klanten aan je binden.

Wil je meer weten van e-mailmarketing? Of heb je te weinig tijd en wil je jouw e-mailmarketing uitbesteden? Schakel ons in als jouw professionele e-mail marketing bureau!

Jaap

Wat houdt e-mailmarketing in? 📬

Laten we even teruggaan naar de basis: Wat houdt e-mailmarketing eigenlijk in? Simpel gezegd is e-mailmarketing een vorm van directe marketing. Het omvat het versturen van gepersonaliseerde berichten, nieuwsbrieven, speciale aanbiedingen en meer. Het uiteindelijke doel van e-mailmarketing kan variëren. Je kunt e-mailcampagnes gebruiken om nieuwe klanten aan te trekken, bestaande klanten betrokken te houden, of zelfs voor doeltreffend relatiebeheer. E-mailmarketing biedt jouw organisatie talloze waardevolle mogelijkheden die je zeker wilt ontdekken.

Waarom is e-mailmarketing waardevol?

E-mailmarketing is waardevol voor iedere organisatie omdat het een directe en persoonlijke manier biedt om met je doelgroep te communiceren. Dit verhoogt de betrokkenheid en interactie. Ook stelt het je in staat om gepersonaliseerde content en aanbiedingen te leren, wat de kans op conversies en klantloyaliteit vergroot. Daarnaast is e-mailmarketing kosteneffectief en zijn de resultaten meetbaar. Wil je jouw ROI verbeteren en resultaten behalen? Dan is e-mailmarketing een must-have voor jouw bedrijf.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander e-mail marketing bedrijf, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een second opinion aan!

Second opinion aanvragen >

Gecertificeerd e-mail marketing bureau

Jouw mailing uitbesteden of ben je op zoek naar e-mailmarketing advies? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben namelijk meerdere e-mail specialisten in ons midden. Dagelijks werken we met e-mailsystemen zoals MailChimp, SendinBlue en EM-Cultuur. 

mailchimp certificaat logo
sendinblue logo
em cultuur logo

Jouw e-mailmarketing uitbesteden? 5 voordelen

  • Het mooie van e-mailmarketing is dat vrijwel alles meetbaar is. Zo is het mogelijk om te meten wie zich inschrijft, op welke links geklikt wordt en wie de mails überhaupt opent. Een e-mail marketing bedrijf kan je helpen bij het verkrijgen van inzicht in je rendement. 
  • Dankzij e-mailmarketing sta je direct in contact met je doelgroep. Met behulp van ons als e-mail marketing bureau kan je de juiste snaar raken en op precies het juiste tijdstip de mailing verzenden. Alles voor een zo hoog mogelijke openingsrate! 
  • E-mailmarketing is een handig hulpmiddel om je klant op een persoonlijke manier te benaderen. Door het segmenteren van contacten met soortgelijke profielen creëer je unieke groepen die je gericht kunt aanspreken. Geen tijd om hier in te duiken? Wij zorgen ervoor dat alles op orde komt. 
  • Je kunt eindeloos optimaliseren en experimenteren binnen je e-mailcampagnes. Denk bijvoorbeeld aan A/B testen, waarbij je 2 versies van dezelfde mail verstuurt met een minimaal verschil. Natuurlijk kijken we samen naar jouw wensen hierin. 
  • Al gedacht aan alle marketing automation mogelijkheden? In diverse e-mailsystemen zijn tal van mogelijkheden om acties te automatiseren. Als e-mail specialist richten wij dit graag voor je in. Scheelt jou weer tijd, op de korte en lange termijn. 😉

Een e-mail marketing bureau inschakelen voor…

Staat het plan ‘mailing uitbesteden’ al een tijdje op jouw to-do lijstje? Wij vertellen je graag over de mogelijkheden, zodat je de knoop snel door kunt hakken! 🚀

Email marketing strategie

Voordat we aan de slag gaan met e-mailmarketing is het belangrijk om na te denken over je doelen. Want pas als we duidelijke doelen hebben gedefinieerd, kunnen we de resultaten het beste analyseren. Ga je bijvoorbeeld voor meer naamsbekendheid? Wil je (nieuwe) producten of diensten aanbieden? Wil je werken aan leadgeneratie? Samen met jou maken we jouw wensen en doelen concreet.

Online strategie website

Email content

Oké, je doelen voor e-mailmarketing staan op papier. Nu is het tijd om te bepalen wat voor content bij je strategie hoort. Hierbij kijken we goed naar je doelgroep: wie wil je precies bereiken en hoe wil je ze aanspreken? Dat is handig voor het bepalen van je tone of voice. Vervolgens verzamelen we samen met jou allerlei onderwerpen waarmee we een mooie, samenhangende mailing kunnen opstellen.

cursus mailchimp

Testen en analyseren

Vervolgens is het vooral een kwestie van testen. Iedere doelgroep reageert anders op een mailing. Daarbij spelen timing, titels en een persoonlijke benadering natuurlijk ook een belangrijke rol. Om erachter te komen wat het beste werkt, kunnen we eindeloos blijven testen. Dit doen we door het doorvoeren van minimale aanpassingen, bijvoorbeeld in de onderwerpregels, lay-out, tekstopbouw of verschillende call-to-actions. 

cursus mailchimp

Mailing uitbesteden

Kun je wel wat e-mailmarketing advies en hulp gebruiken? Wij helpen je graag met het opzetten van rendabele mailings. En uiteraard blijft het niet bij het creëren; ook het analyseren van de resultaten behoort tot onze taak. Op die manier kunnen we continu bijsturen en werken aan een steeds betere e-mail marketing strategie voor jouw organisatie.

Jaap

Samenwerken met een e-mail marketing bureau?

Wil je vandaag nog aan de slag met een professionele e-mailmarketing strategie? Neem een e-mail marketing agency zoals Afdeling Online in de arm. Wij voorzien je van passende adviezen en superhandige tips die je direct kunt toepassen. Benieuwd? Laten we even kennismaken! ☕

Dirk & Jaap

Voor wie is e-mailmarketing interessant?

Over het algemeen kunnen alle organisaties profiteren van e-mailmarketing, ongeacht de sector en de grootte van het bedrijf. Streef je naar een effectieve manier om je doelstellingen te bereiken?. Dan is e-mailmarketing een must-have aanvulling op jouw marketingstrategie. Of het nu gaat om conversie optimalisatie, het verstrekken van waardevolle informatie of het opbouwen van klantrelaties. Onze specialisten bieden je graag een helpende hand.

Ben je werkzaam bij een theater? Lees dan eens Lola’s blog met tips over het maken van een goede nieuwsbrief voor theaters.

Stappenplan van een e-mail specialist

Jouw e-mailmarketing uitbesteden? Samen met jou doorlopen we de volgende stappen. 

Workshop van een e-mail specialist 🧠

Als e-mail marketing bureau delen we graag onze kennis. Wil je meer te weten komen over een e-mailsysteem zoals Mailchimp? Of ben je benieuwd naar e-mailmarketing in het algemeen? Wij leren je alle ins & outs. 

In al onze workshops delen we de laatste ontwikkelingen rondom de verschillende aspecten van online marketing. Benieuwd naar al onze online marketing workshops? Neem even een kijkje. 👀

Jouw e-mail marketing agency

Maak kennis met je nieuwe collega-marketeers. Ieder met zijn of haar eigen unieke talenten en online marketing specialiteiten.

Ontmoet jouw e-mail marketing bureau

Wil je het liefst vandaag nog aan de slag met e-mail marketing? Of wil je simpelweg wat meer weten over digitale marketing? Neem contact met ons op.  Laat hieronder jouw gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om even kennis te maken. 👋

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.