Google Analytics 4 uitbesteden

Google Analytics 4 is de nieuwste versie van Google Analytics en daarbij de opvolger van Universal Analytics. Als Google Analytics 4 bureau helpen wij jouw organisatie onder andere met een soepele overgang. Van het configureren van je IP-filters tot het behalen van je KPI’s: Onze experts kennen alle ins en outs van deze nieuwe versie en helpen je graag verder. Lees wat wij als Google Analytics 4 agency voor jou kunnen betekenen.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Google Analytics 4 bureau

Wij zijn gecertificeerd

google partner badge
Certified_Google_partner_Analytics

Waarom Afdeling Online als Google Analytics 4 agency inschakelen?

We geven je graag een aantal voordelen als wij je Google Analytics 4 bureau zouden zijn. Om namelijk samen succesvol te zijn, werken we met de volgende uitgangspunten:

  • Persoonlijk contact vinden we extreem belangrijk. Je krijgt daarom je eigen contactpersoon. Wij geloven dat maandelijks (of vaker) contact essentieel is voor de voortgang.
  • Kennis moet rollen: en wij hebben enorm veel kennis in huis: we geven Google Analytics en Google Analytics 4 opleidingen en hebben zelfs een eigen Academy vol cursussen. Waar mogelijk dragen we onze kennis dan ook graag aan je over zodat de samenwerking alleen maar beter wordt. 
  • Wij hebben experts in huis die je alles kunnen vertellen over Google Analytics 4.
  • Door je Google Analytics 4 werkzaamheden uit te besteden ben je verzekerd van een goede overgang. Zeker wanneer je het op een langere termijn bekijkt. 
  • We houden van een praktische aanpak: oplossingsgericht, korte lijnen en altijd gericht op resultaat.
  • Wij maken rapportages op maat: maandelijks laten we zien wat er goed ging, wat er minder goed ging en wat wij en jullie kunnen verbeteren.

Vraag een second opinion aan!

Werk je momenteel samen met een ander online marketing bureau, maar vallen de resultaten tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een second opinion aan!

Second Opinion aanvragen

Gecertificeerd Analytics 4 bureau

Wil jij dat jouw Google Analytics 4 volledig wordt ingericht en wil je daarbij er zelf ook nog wat van leren? Dan zit je bij Afdeling Online helemaal goed. Wij weten namelijk als geen ander wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van Google en Google Analytics 4. Onze Google Analytics 4 specialisten hebben altijd alle relevante certificaten op zak en leren jou het ook graag!

Google Partner Badge
google analytics logo
google gtm logo
google data studio logo

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Nu je weet dat we je kunnen ondersteunen met GA4, is het ook goed om te weten hoe onze Google Analytics 4 specialisten precies te werk gaan. Dit is onze aanpak: 

Meetstrategie

Het is belangrijk om te weten wat je precies wilt meten.  Dit doen we aan de hand van een meetplan dat we samen met jou en je collega’s opstellen. hierin bepalen we de harde en zachte conversies en bekijken we welke onderdelen meetbaar gemaakt moeten worden. Ook bekijken we welke factoren jouw website of webshop nou écht tot een succes maken. Dit alles zetten we vervolgens samen in een duidelijke meetstrategie, natuurlijk met bijbehorende KPI’s.

Google Analytics 4 bureau

Google Analytics 4 inrichten

Met de komst van Google Analytics 4 is het belangrijk om deze alvast goed in te richten. Hiervoor hebben wij een basisinrichting opgesteld aan de hand van een stappenplan: 

Stap 1. Eerst maken we een nieuw GA4 account aan in je huidige account en installeren deze via Google Tag Manager (mocht je dit nog niet gedaan hebben). 

Stap 2. Vervolgens configureren we de IP-filters, je belangrijkste doel en koppeling met Google Ads en Google Search Console. 

stap 3. Tot slot doen we een controleslag op de datakwaliteit. 

Google Analytics 4 bureau

Google Tag Manager

Google Tag Manager wordt gebruikt om de bezoekers van jouw website of webshop te tracken. We meten hiermee het webverkeer, zonder dat hiervoor veel complexe codes aan een website moeten worden toegevoegd. Met Google Tag Manager implementeer je namelijk maar 1 stukje code in de backend van je website, waaraan verschillende conversiepixels kunnen worden toegevoegd.

Google Analytics 4 bureau

Analytics rapportages

Maandelijks een duidelijk overzicht ontvangen van je belangrijkste website prestaties? Dat zit wel goed. Als Analytics 4 bureau delen we maandelijks een rapportage met je, met daarin de statistieken van de afgelopen maand. En dat niet alleen, we schrijven ook tips en aanbevelingen om jouw prestaties verder te blijven verbeteren. Deze rapportage kunnen we aan je presenteren in de vorm van een Looker Studio dashboard: een overzichtelijke en visuele Analytics-rapportage in jouw huisstijl.

Google Analytics 4 bureau

Maak kennis met jouw collega marketeers

Neem een kijkje in ons online marketing bureau en ontmoet jouw nieuwe collega marketeers! We zijn een divers team, met ieder onze eigen online marketing specialiteiten.

Bekijk alle collega's

Dit is jouw nieuwe Google Analytics 4 bureau

Wil jij meer weten over Google Analytics 4 uitbesteden? Kom gerust eens bij ons langs in ons hoofdkantoor in Helmond en maak kennis met onze Google Analytics 4 experts!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.