Skip to main content

Een Midjourney workshop volgen?

Ben je een online marketeer, maar heb je zelf geen expertise in fotografie en/of beeldbewerking? Of loop je regelmatig vast bij het vinden van de perfecte stockafbeelding? Dan is deze Midjourney workshop precies wat je zoekt! Ontdek hoe je AI kunt inzetten om opvallende afbeeldingen en foto’s te creëren voor jouw bedrijfscommunicatie. Na afloop van deze training heb je de nodige kennis en vaardigheden om unieke visuals te produceren met behulp van AI. Word een professional in beeldcreatie en laat jouw content opvallen tussen de massa. Klinkt dit interessant voor jou? Lees dan verder.

STUDIEDUUR

1 dag of dagdeel

WANNEER

op aanvraag

LESTIJDEN

op aanvraag

LOCATIE

bij jou op locatie

DEELNEMERS

maximaal 16 deelnemers

Google-Display-ads-training

Offerte

Ontvang een op maat gemaakte offerte in je mailbox.

Vraag offerte aan

Terugbelverzoek

Laat je nummer achter en wij bellen je op.

Bel mij op

Waarom kiezen voor een Midjourney workshop?

Bij jou op locatie

Wij geven de workshop op een locatie naar keuze. We komen graag naar je toe, maar hebben ook opleidingsruimte beschikbaar als jij geen passende ruimte hebt.

Voor je hele team

We kunnen individueel lesgeven, maar ook aan een groep van maximaal 16 collega’s per lesdag.

Op maat gemaakt

Ons lesprogramma wordt op maat gemaakt. Zo kunnen we rekening houden met al jouw wensen!

Wat is Midjourney?

Midjourney is een revolutionaire AI-tool die tekstbeschrijvingen transformeert in unieke, hoogwaardige afbeeldingen. Midjourney zorgt voor ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van beeldcreatie. Door middel van korte beschrijvingen wordt het voor iedereen mogelijk om inspirerende visuals te creëren. En ook handig: alle creaties die uit Midjourney komen, zijn rechtenvrij te gebruiken. Ideaal voor online marketeers! Ontdek in deze cursus alle mogelijkheden die Midjourney te bieden heeft.

Midjourney logo

Wat leer je in de cursus?

Tijdens de Midjourney workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Een introductie tot AI in beeldcreatie
  • Creëer door middel van AI aantrekkelijke afbeeldingen 
  • Verbeter je fotografie met behulp van AI 
  • Leer hoe je AI inzet voor de visuals van jouw online marketingcampagnes 
  • AI versus stockafbeeldingen

We beginnen in deze Midjourney training met een algemene introductie over wat AI-ondersteunende beeldcreatie inhoudt. Vervolgens leer je hoe je AI-tools kunt gebruiken om aantrekkelijke afbeeldingen te creëren. Ook ontdek je hoe je door middel van kunstmatige intelligentie fotografie kan verbeteren. Na een korte pauze leer je meer over hoe je AI kunt inzetten voor de visuals van jouw online marketingcampagnes. Denk hierbij aan beeldcreatie voor sociale media, websites en meer. Als laatste kom je te weten hoe je door middel van AI de perfecte stockfoto vindt of zelfs genereert.

Referenties

icm logo
google cert educator level2
factor-c

8,5 beoordeling op Springest

Op Springest verzamelen we de ervaringen van onze studenten.

Bekijk de ervaringen >

Praktische info over deze cursus

Voordat we beginnen met de Midjourney workshop houden we eerst een intakegesprek. Dit vinden we belangrijk omdat we op deze manier jouw doelen en verwachtingen helder krijgen. De workshop zelf duurt 3 uur of 6 uur, afhankelijk van jouw wensen. Tijdens de AI Midjourney training is er plek voor maximaal 16 deelnemers. Ook wordt de Midjourney workshop compleet afgestemd op jouw organisatie. Er is persoonlijke begeleiding en aan het einde van de workshop is er de ruimte om vragen te stellen. Ook krijg je de presentatie mee naar huis zodat je deze rustig kunt nalezen. Door middel van deze AI-opleiding leer je alle ins en outs van Midjourney kennen. Pas deze kennis toe om je online marketingstrategie te versterken.

Voor wie is de cursus?

Ben je online marketeer maar zelf geen ster in fotografie en beeldbewerking? Of heb je regelmatig moeite met het vinden van een geschikte stockafbeelding? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Deze Midjourney workshop is speciaal ontwikkeld voor online marketeers die graag hun kennis over AI-gestuurde beeldcreatie vergroten. Heb je al wat basiskennis over Midjourney of juist nog helemaal niet? Geen probleem! Wij bieden namelijk cursussen op maat. 

Wil je specifiek meer leren over AI copywriting of wil je meer leren over AI in het algemeen? Bekijk dan onze ChatGPT training of algemene AI cursus. Toch op zoek naar een andere cursus in online marketing? Wij bieden tientallen andere workshops aan. Neem dus vooral een kijkje!

Ervaringen van cursisten

Zelf zijn we natuurlijk heel enthousiast, maar we laten liever anderen voor ons spreken.

“Ik zou de workshops van Afdeling Online aanraden omdat je er vakkundige kennis opdoet, die je ook echt kunt toepassen op jouw praktijksituatie en in je dagelijkse werkzaamheden.”
Deelnemer
“Het was een genoegen. Een leuk team, goede groep cursisten. Heel verrassende resultaten.”
Deelnemer
“De docenten zijn zeer bekwaam, competent, geduldig en begripvol!”
Deelnemer

Na afloop...

Na afloop van deze Midjourney training weet jij hoe je direct en effectief aan de slag kan gaan met AI-gestuurde afbeeldingen en fotografie. Je weet wat AI-ondersteunende beeldcreatie inhoudt en wat de mogelijkheden ervan zijn. Je hebt geleerd hoe je AI kan inzetten bij het creëren van aantrekkelijke afbeeldingen en het verbeteren van fotografie. Ook weet je de perfecte stockfoto te genereren en kan je spetterende visuele content opzetten voor jouw online marketingcampagnes. Handig toch? Na deze cursus zal iedereen versteld staan van jouw indrukwekkende visuals. Een beetje van jou en een beetje van AI Midjourney natuurlijk.

 

Alvast meer leren over AI? Lees ons blog over AI chatbots voor bedrijven. 

Vraag nu een offerte aan

Wil je graag een offerte ontvangen? Of liever eerst kennismaken? Dit kan allemaal. Vul dit formulier in, wij doen de rest.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Afdeling Online

Deze Midjourney training wordt gegeven door Afdeling Online: een ervaren online marketing bureau, gevestigd in Helmond. We zijn gespecialiseerd in online marketing strategie, zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie, social marketing, e-mail marketing, Analytics en ga zo maar door. De afgelopen maanden hebben we veel geleerd van en over AI. En die kennis willen we graag overbrengen aan jou! Volg daarom deze AI cursus en word net zo enthousiast als wij.

opleiding omscholing kantoor

Meer weten?

Neem contact op met Jaap

Stel je vraag aan Jaap