Marketing Automation bureau inschakelen?

Leadgeneratie op basis van geautomatiseerde, gepersonifieerde marketing activiteiten. Dat is Marketing Automation in het kort. Te mooi om waar te zijn? Nee hoor! Wij hebben als Marketing Automation bureau al veel ervaring als het gaat om slimme automatische leadgeneratie. Zo stellen we samen met jou een kanalenmix samen die past bij jouw organisatie. Wil je bijvoorbeeld aan de slag met (een combinatie van) SEA, SEO, e-mailmarketing en/of social marketing? Wij zijn je graag van dienst!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
marketing automation bureau jaap presenteert

Wij zijn gecertificeerd

google partner badge
Certified_Google_partner_Analytics
mautic logo wit

Marketing Automation bureau inzetten: waarom eigenlijk?

Het doel van Marketing Automation? Dat is anonieme websitebezoekers omtoveren tot kwalitatieve leads waarvan je zoveel mogelijk weet. Al die verzamelde informatie zorgt ervoor dat je deze leads heel gericht kunt benaderen. Andere voordelen van samenwerken met een Marketing Automation bureau zijn:

  • Meer kwalitatieve leads. Op basis van de kwaliteitsscore bepaal je wanneer een bepaalde lead aantrekkelijk genoeg is om op te volgen. Zo verspil je geen tijd aan leads die toch geen potentie hebben om klant te worden.
  • Meer inzicht in persoonlijke informatie over leads. Zo kun je bijvoorbeeld hun NAW-gegevens inzien en hun online gedrag meten. En deze informatie komt vervolgens weer goed van pas tijdens het salesgesprek.
  • Online campagnes direct bijsturen. De verzamelde informatie over je potentiële klanten maakt het voor ons als Marketing Automation bureau mogelijk om online campagnes direct bij te sturen. Aan de hand van je resultaten zien we namelijk wat wél werkt, en wat niet.
  • Werken vanuit één systeem. Nog een voordeel van Marketing Automation is dat we zoveel mogelijk vanuit één systeem werken. En het voordeel daarvan is dan weer: flinke kosten- en tijdbesparing.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second Opinion aanvragen

Partners in crime

Wij van Afdeling Online staan niet alleen bekend als Marketing Automation bureau; we hebben alle online marketing disciplines in huis. En voor al die disciplines hebben wij de nodige certificaten op zak. Daarnaast zijn we officieel Google Premier Partner.

Google Partner Badge
google analytics logo
Hubspot Certified Partner als internet marketing bureau
mautic logo

Een Marketing Automation agency inschakelen voor...

Wil je stappen maken met Marketing Automation? En zoek je naar een ervaren Marketing Automation agency zoals Afdeling Online om dit voor je op te pakken? Dan ben je vast en zeker benieuwd naar hoe onze Marketing Automation experts aan de slag gaan. Je leest het hieronder!

Strategie

Voordat we aan de slag kunnen met Marketing Automation, is het belangrijk om even terug naar de basis te gaan. Wat is de missie en de visie van jouw bedrijf? Hoe zien jouw huidige klanten eruit? Wat is de boodschap die jij wilt uitdragen? En natuurlijk: wat wil je bereiken met Marketing Automation?

marketing automation bureau mercede geeft workshop

Klantprofielen

Het in kaart brengen van je klanten is een cruciale stap bij het opzetten van een Marketing Automation strategie. Welke eigenschappen hebben ze? En hoe kunnen we ze op basis van die eigenschappen indelen in klantprofielen (ofwel: persona’s)?

marketing automation bureau workshop mercede

Contentcreatie

De klantprofielen zijn in kaart gebracht. Tijd om na te denken over het overbrengen van je boodschap. We organiseren een brainstorm waarin we samen zoveel mogelijk creatieve ideeën genereren. Deze gebruiken wij als input om de Marketing Automation strategie in de praktijk te brengen.

marketing automation bureau tanneke maakt foto

Kanalenstrategie

Er zijn sterke, creatieve ideeën ontwikkeld tijdens de brainstormsessie. De stap die volgt is het structureren van de ideeën op de verschillende marketingkanalen. Wat communiceer je wanneer? En belangrijker nog: wat communiceer je via welk kanaal? Samen met jou stellen we een kanalenstrategie op die past bij jouw Marketing Automation strategie.

marketing automation bureau sanne presenteert

Monitoren en bijsturen

Het mooie aan Marketing Automation is dat je continu kun bijsturen op basis van de resultaten. Je hebt meteen inzicht in wat wel en niet werkt. Die resultaten delen we natuurlijk met jou in de vorm van een maandelijkse rapportage.

marketing automation bureau dirk presenteert

Samenwerken met een Marketing Automation agency?

Wil je meer weten over de voordelen van Marketing Automation? Of ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn van samenwerken met ons? Wij stellen ons graag aan je voor als jouw nieuwe Marketing Automation agency! Want, met onze hulp scoor jij de leads van je dromen. Waar wacht je nog op?

marketing automation daantje

Jouw collega marketeers

Maak kennis met je nieuwe collega marketeers. Ieder met zijn of haar eigen unieke talenten en online marketing specialiteiten.

Bekijk alle collega's

Ontmoet jouw nieuwe Marketing Automation bureau

Wil je het liefst vandaag nog aan de slag met Marketing Automation? Of wil je simpelweg wat meer weten over Marketing Automation? Laat hieronder jouw gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om even kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.