Skip to main content

Google Ads voor geavanceerde gebruikers

Om reclame te maken voor jouw organisatie, gebruik je Google Ads. De basis heb je onder de knie, maar je zou graag leren hoe je er alles uit kan halen. Komt dit je bekend voor? Mooi! Dan ben je bij Afdeling Online aan het juiste adres. Wij bieden een workshop Google Ads geavanceerd voor iedereen die meer wil leren over alle extra functionaliteiten van Google Ads.

STUDIEDUUR

1 dag of dagdeel

WANNEER

op aanvraag

LESTIJDEN

op aanvraag

LOCATIE

bij jou op locatie

DEELNEMERS

maximaal 16 deelnemers

Google Ads workshop geavanceerd

Offerte

Ontvang een op maat gemaakte offerte in je mailbox.

Vraag offerte aan

Terugbelverzoek

Laat je nummer achter en wij bellen je op.

Bel mij op

Waarom is de workshop Google Ads geavanceerd iets voor jou?

Bij jou in huis

Wij werken op locatie. We komen graag naar jouw organisatie toe, dat scheelt jou weer reistijd! We hebben zelf ook een opleidingsruimte beschikbaar.

Voor je hele team

Onze workshops kunnen op individueel niveau worden gegeven, maar ook aan groepen van tot wel 16 man. Het hele team kan aansluiten!

Op maat gemaakt

Het lesprogramma maken we op maat. Hierbij houden we rekening met al jouw wensen en leerdoelen.

Google Ads workshop geavanceerd

Wat is Google Ads?

Wie kent het niet? Google Ads is het online-advertentieprogramma van Google. Tegenwoordig is Google Ads niet meer weg te denken uit de wereld van online marketing, en niet zonder reden. Het programma zit bomvol nuttige functies voor online marketing. Door deze goed te kennen, kun je je werk als online marketeer een stuk makkelijker maken! Waar wacht je nog op?

Wat wordt er behandeld?

Tijdens de workshop Google Ads geavanceerd behandelen we de volgende onderwerpen:

  • De nieuwste ontwikkelingen en handige tools
  • Optimaliseren van kwaliteitsscores
  • De beste structuur voor je account
  • Ads Campaign-experimenten en best use-cases
  • Targeting en advertentie-extensies optimaliseren
  • Optimalisatie van Google Display Network

Deze workshop is gericht op de vele geavanceerde functies van Google Ads. Zo kunnen we bijvoorbeeld kijken naar Google Display Network en zullen de nieuwste ontwikkelingen en tools aan bod komen. Er kan ook aandacht worden besteed aan accountstructuur, kwaliteitsscores en best use-cases. Aangezien de cursus op maat wordt gemaakt, gaan we graag met jouw team in overleg over welke functies jouw team graag behandeld zou zien. De inhoud bepalen we samen!

Google Ads workshop geavanceerd

Referenties

icm logo
google cert educator level2
factor-c

8,5 beoordeling op Springest

Op Springest verzamelen we de ervaringen van onze studenten.

Bekijk de ervaringen >
Google Ads workshop geavanceerd

Hoe gaan we te werk?

Voordat de workshop plaatsvindt, plannen we samen een intakegesprek in. Dit gesprek dient als kennismaking en geeft jou de kans om al je doelen en verwachtingen voor de workshop aan te geven. Afhankelijk van jouw wensen duurt de cursus 3 tot 6 uur. Er kunnen maximaal 16 deelnemers aansluiten. De rest van de cursus is afhankelijk van jouw wensen – achteraf maken we altijd ruimte voor vragen. De presentatie wordt achteraf ook gedeeld met je organisatie zodat de deelnemers de informatie nog kunnen terugvinden.

Voor wie?

De workshop Google Ads geavanceerd is speciaal voor mensen die de basis van Google Ads kennen, maar nog niet goed weten hoe ze gebruik maken van alle extra functionaliteiten van het programma. Voor degene die nog geen of weinig basiskennis heeft, raden we de cursus Google Ads aan. Ook als je ergens anders naar op zoek bent, raden we aan om even in ons aanbod te kijken.

Google Ads workshop geavanceerd
Google Ads workshop geavanceerd

Na afloop…

Nadat je deze workshop hebt gevolgd, kun jij jezelf een geavanceerd gebruiker van Google Ads nodig. Je weet precies wat je doet, waar je moet kijken en welke functies handig zijn voor jouw organisatie en hoe je deze inzet. Als je collega’s een vraag hebben over Google Ads, komen ze naar jou toe!

Vraag een offerte aan

Heb je interesse in de workshop Google Ads geavanceerd en wil je een offerte ontvangen? Of wil je liever eerst even kennismaken? Vul dit formulier in en wij regelen de rest.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Afdeling Online

Deze Facebook training wordt gegeven door Afdeling Online: een ervaren online marketing bureau, gevestigd in Helmond. We zijn gespecialiseerd in online marketing strategie, zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie, social marketing, e-mail marketing, Analytics en ga zo maar door. Naast online marketing werkzaamheden voor een heel scala aan klanten, bieden we ook een aantal online marketing workshops aan. En daar is deze SEA cursus voor beginners er één van.

social media bureau

Meer weten?

Neem contact op met Jaap

Stel je vraag aan Jaap