Skip to main content

Een Amazon cursus volgen?

Ben je een beginnende ondernemer of werk je als online marketeer en wil je gaan verkopen op Amazon, maar heb je geen idee waar te beginnen? Dan is onze Amazon cursus precies wat je nodig hebt! In jouw e-commerce strategie mogen marketplaces als Amazon niet ontbreken. Tijdens deze Amazon workshop gaan we stap voor stap aan de slag met de inrichting van jouw Amazon account. Ook leren we je een effectieve datafeed op te zetten en concentreren we ons op slimme verkooptechnieken. Een hoger rendement, jij slimmer en wij blij!

STUDIEDUUR

1 dag of dagdeel

WANNEER

op aanvraag

LESTIJDEN

op aanvraag

LOCATIE

bij jou op locatie

DEELNEMERS

maximaal 16 deelnemers

amazon adverteren

Offerte

Ontvang een op maat gemaakte offerte in je mailbox.

Vraag offerte aan

Terugbelverzoek

Laat je nummer achter en wij bellen je op.

Bel mij op

Waarom kiezen voor een Amazon cursus?

Bij jou op locatie

Wij geven de workshop op een locatie naar keuze. We komen graag naar je toe, maar hebben ook opleidingsruimte beschikbaar als jij geen passende ruimte hebt.

Voor je hele team

We geven graag individueel, maar ook in groepen les. Alles is mogelijk tot een maximum van 16 collega’s per lesdag.

Op maat gemaakt

Ons lesprogramma wordt op maat gemaakt. Zo kunnen we rekening houden met al jouw wensen!

Wat is Amazon?

Amazon, wie kent het tegenwoordig niet? Amazon is een van de grootste online winkels ter wereld en staat bekend om zijn uitgebreide assortiment van producten. Variërend van elektronica tot aan kleding en van boeken tot aan meubels. Bedenk het, Amazon heeft het! Naast het verkopen van eigen producten, staat Amazon ook bekend als een online marktplaats waar externe verkopers hun producten kunnen aanbieden aan miljoenen potentiële klanten wereldwijd. Dit model staat bekend als ‘Amazon Marketplace’. Amazon is dus een interessante tool voor online marketeers om producten succesvol te verkopen. En ook handig: het is mogelijk om op Amazon te adverteren!  Wil je hier meer over weten of hier zelf mee aan de slag? Ook hierbij helpen we je graag!

amazon adverteren mobile
Amazon specialist

Wat zijn de voordelen van Amazon?

We zetten een aantal voordelen van Amazon als marketplace voor je op een rijtje:

  • Dankzij het gigantische klantenbestand van Amazon, hebben verkopers toegang tot miljoenen potentiële kopers wereldwijd.
  • Amazon is een vertrouwd merk dat de geloofwaardigheid van verkopers vergroot en klanten vertrouwen geeft in hun aankopen. 
  • Ook biedt Amazon handige logistieke opties. Met Fulfillment by Amazon (FBA) kunnen verkopers profiteren van het efficiënte logistieke netwerk van Amazon. 
  • Daarnaast kunnen verkopers ook gebruikmaken van verschillende handige marketingtools en advertentiemogelijkheden om hun producten te verkopen.

Benieuwd welke voordelen Amazon nog meer te bieden heeft voor jouw organisatie? Vraag het aan onze Amazon specialist.

Waarom een Amazon cursus volgen?

Amazon brengt unieke kansen met zich mee om producten succesvol te promoten. Daarom is het voor online marketeers een ‘must’ om meer te weten te komen over Amazon als marketplace. We geven enkele redenen waarom onze Amazon cursus van toegevoegde waarde is op jouw online marketingstrategie.

Wat leer je in de cursus?

Tijdens de Amazon cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:  

  • Market place selectie
  • Productselectie
  • Datafeed implementatie (Channable)
  • Content optimalisatie
  • Organisch vs. ads
  • Campagnes en reviews 

In onze Amazon workshop gebruiken we jouw vraagstuk als uitgangspunt. De laatste trends komen aan bod zodat jouw kennis helemaal actueel is. Aan het eind van de cursus weet jij alle ins en outs over verkopen via Amazon.

Referenties

icm logo
google cert educator level2
factor-c

8,5 beoordeling op Springest

Op Springest verzamelen we de ervaringen van onze studenten.

Bekijk de ervaringen >

Hoe gaan we te werk voor deze cursus?

Voordat we beginnen met de Amazon cursus houden we eerst een intakegesprek. Dit vinden we belangrijk omdat we op deze manier je doelen en verwachtingen helder krijgen. De cursus zelf duurt 3 uur of 6 uur, afhankelijk van jouw wensen. Tijdens de Amazon training is er plek voor maximaal 16 deelnemers. Ook wordt de training compleet afgestemd op jouw bedrijf. Er is persoonlijke begeleiding en aan het einde van de workshop is er de ruimte om vragen te stellen. Ook krijg je de presentatie mee naar huis zodat je deze rustig kunt nalezen. Door middel van deze Amazon workshop kun je de ins en outs van Amazon leren en deze kennis toepassen om je online marketingstrategie te versterken.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die dagelijks bezig is met online marketing en meer te weten wil komen over het verkoopplatform Amazon. Heb je al ervaring met Amazon of ben je juist nog onbekend met dit platform? Geen probleem! Wij bieden namelijk workshops op maat. Aan het einde van deze workshop ben jij een echte Amazon-expert. 

Cursus Wordpress voor beginners
cursus mailchimp

Na afloop...

Na afloop van deze Amazon training weet jij hoe je je Amazon account kan inrichten en kan je een effectieve datafeed opzetten. Ook kan je zelfstandig aan de slag met slimme verkooptechnieken voor jouw producten die zorgen voor een hoog rendement.

Vraag een offerte aan

Wil je graag een offerte ontvangen? Of liever eerst kennismaken? Kan allemaal. Vul dit formulier in, wij doen de rest.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Afdeling Online

Deze Amazon cursus wordt gegeven door Afdeling Online: een ervaren online marketing bureau, gevestigd in Helmond. We zijn gespecialiseerd in online marketing strategie, zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie, social marketing, e-mail marketing, Analytics en ga zo maar door. Naast online marketing werkzaamheden voor een heel scala aan klanten, bieden we ook een aantal online marketing workshops aan. En daar is deze Amazon training er één van.

opleiding omscholing kantoor

Meer weten?

Neem contact op met Jaap

Stel je vraag aan Jaap