Skip to main content

Het juiste antwoord is...

D, zowel lagere kosten, meetbare resultaten en het feit dat je de boodschap kan personaliseren zijn allemaal voordelen van online advertising.

Om succesvol online te adverteren is het belangrijk dat je een duidelijk beeld hebt van je doelgroep. Dit kun je in kaart brengen aan de hand van persona’s. Download hier beneden de starterskit om meteen aan de slag te gaan met jouw persona’s!

Download onze starterskit

wij hebben, geïnspireerd op Business Design Toolkit Persona’s, een speciaal template gemaakt zodat jij op een makkelijke manier jouw voorbeeld klant (persona) voor je hebt. Een persona is een gedetailleerd profiel van een voorbeeldklant. Zo breng je jouw doelgroep goed in kaart en leer je jouw doelgroep kennen. Download ‘m hieronder.

Download de starterskit >
interview mercede strategie
opleiding bijscholing certificaat jaap

Incompany online marketing opleiding

Lijkt het je goed om de online marketing van jouw organisatie te professionaliseren? En wil je vooral in de praktijk leren hoe je bijvoorbeeld SEO, SEA en Social Marketing uitvoert, met een online marketingbureau als docent? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze Incompany opleiding tot online marketeer wordt op maat voor jouw organisatie gemaakt. Wist je ook dat we een speciale incompany opleiding voor cultuurmarketeers hebben?

Neem contact met ons op!

Wil je graag meer informatie over onze incompany opleidingen? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.